AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

RASPUNS :
5 lei ori 300 este 1500 in minus
48 ori 30 este 1440 in plus
48 ori 1,2 este 57,6 lei apa minus
48 ori 3 lei 144 lei sendwich minus
plus stresul de la 48 de persoane in plus (NU SE CALCULEAza)
satisfactia celor 48 de oameni depaseste mult cele sus mentionate

CREDETI CA ESTE USOR SA ORGANIZEZI UN EVENIMENT DE ASEMENEA ANVERGURA
VA INVIT SA EXPERIMENTATI CU TOTII DACA AVEII SANSA
DAR CEI CARE NU ORGANIZEAZA ASEMENEA EVENIMENTE SA NU CRITICE ASA DE ASPRU
AM INCERCAT SA FACEM TOT POSIBILUL CA TOTII MEMBRII CARE AU FOST PREZENTII SA
SE SIMTA BINE ,DAR NU SUNTEM PERFECTII.
CRITICILE CE NI SE ADUC CRED CA SUNT PENTRU A NE PERFECTIONA
VA PROMIT CA LA CONCURSUL URMATOR O-SA AVEM IN VEDERE GRESELILE
FACUTE SI CORECTAM TOT CE SE POATE.
PROPUN CA LA URMATORUL TURNEU FINAL SA AVEM 100 DE PARTICIPANTI
30 OPEN
70 AMATORII
RESTUL SPECTATORII
ATUNCI POTI SA ORGANIZEZI UN TURNEU PERFECT
TAXA SA SE PLATEASCA DUPA CE TOATE CHELTUIELILE SAU FACUT

Ultima editare:
Primul meu Turneu Final la care pot participa (datorita pozitiei din clasament ) , anul trecut ma inscrisesem la Brașov dar nu am prins loc pe lista deoarece eram nou intrat in circuit . Acum dupa un an de zile de prezenta in Amatur sunt multumit si fericit ca am putut sa particip si sa ma bucur de spectacol .

Eu consider ca a fost un Turneu Final frumos , cu bune si cu rele , organizatorii sunt convins ca au vrut sa faca totul cat mai bine si in mare masura au reusit . Vreau sa ii felicit pe aceasta cale si sa le urez Sarbatori fericite ! Felicitari si castigatorilor de la ambele categorii OPEN si AMATORI , am vazut multe meciuri spectaculoase , viu disputate si aplaudate ! Multumesc si dl. Oliver Olah pentru cazare si ca ne-a mai gasit un loc in camera pe ultima suta de metri .

e foarte usor si simplu sa stai in fata monitorului cu tastatura sub degete si sa apesi tastele cu cuvinte jignitoare si nu tocmai placute pt organizatori si nu numai.. nu e frumos..ganditiva inainte sa scrieti obiectii si acuze in ceea ce priveste turneul final..organizarea unui asemenea turneu implica o munca titanica..nu va bateti joc..
Oricum STIMA pt acei oameni fantastici pt care, zic eu,nu ar fi fost posibil acest superb turneu final:Gelu,Florin,Oliver,Sorin,Catalin,Emi..felicitari domnilor..

Prieteni ai tenisului de masa anul acesta nu am avut ok de a participa la turneul final .E greu doar pe forum si pe telefon cu dr Toma ca sa auzi vesti ... Am fost inainte la la alte 2 turnee finale , dar placerea jocului , de a vedea amicii e mai placuta .Nu totul poate fi ca la carte la un turneu .fie si final .Pregatitul unui turneu de asemenea anvergura e greu de atins . Nu trageti in pianisti ...Joc din 2009 fara a fi un valoros in ale tenisului , dar conditiile de la turnee au crescut de la an la an...Am sporit ca numar , s-au facut investitii, au crescut multi juniori in Amatur , etc Cred ca amicii tenisului vor invata din aceste situatii, deci rabdare ... se vor remedia ...A fost si o participare masiva, 190 si 110 persoane e dificil pentru organizatori...S-a dorit ca lumea sa fie multumita ...

Cel mai emotionant moment a fost cand la un moment dat a inceput si sala sa planga de mila noastra ;)
Curgea apa si in tribuna unde am stat si la masa unde vroiam sa jucam in superioare.
Daca tot la-ti exmatriculat pe Dan Bodeanu macar faceti ceva mai bun decit el nu mai rau:(
Voi organizatorii nu aveti nici o vina,noi cei care venim la turnee santem vinovati pentru ca vrem sa participam.
Cred ca a fost ultimul turneu final la care am vrut sa particip.

Nu cobi :D

- - - Actualizat - - -

Eu vreau sa multumesc echipei de organizatori pentru ca a avut curajul sa se inhame la o activitate care, stiau ei de la inceput , ca le va aduce mai multe reprosuri decit multumiri. Eu sunt convins ca au facut tot ce a fost posibil pentru ca toata lumea sa fie multumita. Din pacate, sunt si lucruri a caror rezolvare nu mai depindea doar de dorinta lor de a le rezolva. Dorinta lor de a se implica in organizarea turneului, precum si munca pe care au depus-o, sunt demne de toata admiratia noastra. Dupa cum spunea si Alexandrel, acum citiva ani jucam in conditii mult mai proaste. Trebuie sa recunoastem ca, de la an la an, conditiile de joc s-au imbunatatit si sunt convins ca ele se vor imbunatati si in continuare, daca nu-i impuscam pe organizatorii de azi. Criticile noastre trebuie sa fie obiective si sa nu fie tendentioase, pentru a avea un caracter constructiv.
Trebuie sa avem rabdare si, rind pe rind, se vor rezolva toate. Important este sa avem incredere unii in altii.

Va doresc la toti, un an nou care sa va satisfaca mai mult decit precedentul !

Daca tenisul de masa e asa de indragit de ce nu se pune conditia de participare la Turneul Final - pretendentii sa aiba minimum 20 de turnee A si A+ in ultimele 12 luni. Atunci sa vedem daca mai da lumea buluc. Timp de 12 luni sunt organizate o multime de turnee pe intreg intinsul patriei, dar cei mai multi vor la Tuneul Final. Il confunda cumva cu Revelionul?

iar am încercat undeva mai sus să vă opresc din ceea ce ați început să faceți... nici o șansă

așa-i românul. când i se oferă un lucru, indiferent cât de bun ar fi acel lucru, în loc să se bucure cât mai mult și să scoată maxim din lucrul respectiv, caută cusururi și nod în papură până când reușește și din făr?ma de frumos care există să facă ceva ur?t... :( :( :(

sunteți niște ipocriți meschini, paranoici și ignoranți. îmi cer scuze: SUNTEM.
mă includ și pe mine aici, ca să nu mai fie discuții că aș vrea să critic sau să jignesc pe cineva.

domnilor organizatori ai turneului final de la Focșani de anul viitor (dacă e sigur că acolo va fi turneul final). ar trebui să anunțați turneul pe forum, atunci când o fi vremea. să faceți înscrieri. să se desfășoare totul normal, ca în orice an.... iar în ziua de marți sau miercuri, în săptăm?na turneului, să puneți pe forum un anunț important: cum că în sală lipsesc 2 reflectoare și nu prea merge instalația de aer condiționat, așa că turneul nu se mai desfășoară.... ASTA AM MERITA TOȚI!!!

domnilor coordonatori și organizatori de turnee (mă refer la toți aici), vă rog să propuneți, să votați și să aprobați o regulă în regulamentul circuitului: la turneele AmaTur SĂ NU SE MAI ACORDE NICI UN FEL DE PREMIU... cine vrea o amintire frumoasă, să stea până la sf?rșit ca să apară în poza de grup. iar aceste poze să fie postate obligatoriu pe forum, ca să și le ia fiecare de acolo. și eventual o poză mare și cu clasamentul final.

nu-mi vine să cred că există oameni care se supără că nu li se dă apă sau sandvici... atunci cum să nu scriu că sunteți meschini?!?
eu zic să nu se mai facă catering de acum încolo LA NICI UN TURNEU. organizatorii primesc de la voi critici... păi atunci de ce v-ar mai hrăni? de ce v-ar mai da apă?
vreau să fiu corect și să nu scriu aici în necunoștință de cauză. vă rog spuneți-mi unde scrie că la turneele AmaTur TREBUIE să primească oamenii mîncare și băutură?
să vă dea mîncare și băutură cluburile la care sunteți afiliați! iar dacă nu sunteți afiliați la nici un club, ar trebui să vă g?ndiți s-o faceți cât mai repede, altfel veți începe să muriți de foame dacă mai mergeți mult pe la turnee... :D că oricum lumea e deja „?nfierb?ntată” de la subiectul cu jucătorii legitimați...

s-a uitat cineva la meciurile Cristian Bogdan-Andrei Tomică și Andreea Balog-Vlad Farcaș? ... sau v-ați uitat doar la becurile care nu ardeau, ori la sandviciurile sau sticlele de apă care nu mai veneau?!? ce-ar fi să ne g?ndim la aceste meciuri? propun să fie votate cele mai frumoase meciuri de la turneul acesta final. și mai propun ceva: să le dați toate premiile primite de voi la acest turneu lor, celor 4 pe care i-am amintit aici. pentru că nici unul dintre cei 4 n-au scos nici o vorbă despre lumina din sală, despre lipsa sticlei de apă, despre pauzele lungi sau foarte lungi dintre meciuri, despre înghesuiala de la mesele unde au jucat două grupe în loc de una.... nici unul din cei 4 nu a „băgat sula-n coaste” organizatorilor pentru neregulile de la turneu. dar ei 4, exact ca și voi ceilalți, au venit tot pe drumuri lungi ca să ajungă la turneu, au avut și ei emoții, și-au făcut planuri și poate n-au avut somn cu o noapte înainte, au stat tot 12 sau mai multe ore în sală ca și voi, iar la urmă au plecat și ei, la fel ca și voi, înapoi spre casă pe drumuri la fel de lungi și obositoare ca și la venire. iar ca să fie mai clar și mai tranșant mai scriu odată numele lor: ANDREEA BALOG...CRISTIAN BOGDAN...VLAD FARCAȘ...ANDREI TOMICĂ
le-am scris de data asta cu litere mari pentru că așa merită, pentru că premiile pe care ei le-au luat sunt mult mai valoroase decât cele pe care le-ați luat voi, iar dacă n-au luat premii atunci ar fi meritat să le ia pe ale voastre...!!!

ce să înțeleagă acești 4 tineri dacă vor citi cumva ce scrie aici pe forum??? în afară de faptul că.... SUNTEM NIȘTE IPOCRIȚI...
să facă și ei la fel când vor fi ca noi?

Open si Amatori,,RESPECTUL si FAIR-PLAYul ne aseaza,cu mandrie si satisfactie,intr-o singura categorie",cea de OAMENI!!!!
Asta imi place mult,... si pentru ca scrie in Cartea cartilor: ,,Fiti oameni,,!
Multumim organizatorilor! (am fost organizator si stiu ce inseamna asta).
Felicitari castigatorilor!
Bravo tuturor!

- - - Actualizat - - -

https://www.youtube.com/watch?v=XzFg8mrDcYc

- - - Actualizat - - -

https://www.youtube.com/watch?v=WoKVoUL6qZk

Ultima editare:
iar am încercat undeva mai sus să vă opresc din ceea ce ați început să faceți... nici o șansă

așa-i românul. când i se oferă un lucru, indiferent cât de bun ar fi acel lucru, în loc să se bucure cât mai mult și să scoată maxim din lucrul respectiv, caută cusururi și nod în papură până când reușește și din făr?ma de frumos care există să facă ceva ur?t... :( :( :(

sunteți niște ipocriți meschini, paranoici și ignoranți. îmi cer scuze: SUNTEM.
mă includ și pe mine aici, ca să nu mai fie discuții că aș vrea să critic sau să jignesc pe cineva.

domnilor organizatori ai turneului final de la Focșani de anul viitor (dacă e sigur că acolo va fi turneul final). ar trebui să anunțați turneul pe forum, atunci când o fi vremea. să faceți înscrieri. să se desfășoare totul normal, ca în orice an.... iar în ziua de marți sau miercuri, în săptăm?na turneului, să puneți pe forum un anunț important: cum că în sală lipsesc 2 reflectoare și nu prea merge instalația de aer condiționat, așa că turneul nu se mai desfășoară.... ASTA AM MERITA TOȚI!!!

domnilor coordonatori și organizatori de turnee (mă refer la toți aici), vă rog să propuneți, să votați și să aprobați o regulă în regulamentul circuitului: la turneele AmaTur SĂ NU SE MAI ACORDE NICI UN FEL DE PREMIU... cine vrea o amintire frumoasă, să stea până la sf?rșit ca să apară în poza de grup. iar aceste poze să fie postate obligatoriu pe forum, ca să și le ia fiecare de acolo. și eventual o poză mare și cu clasamentul final.

nu-mi vine să cred că există oameni care se supără că nu li se dă apă sau sandvici... atunci cum să nu scriu că sunteți meschini?!?
eu zic să nu se mai facă catering de acum încolo LA NICI UN TURNEU. organizatorii primesc de la voi critici... păi atunci de ce v-ar mai hrăni? de ce v-ar mai da apă?
vreau să fiu corect și să nu scriu aici în necunoștință de cauză. vă rog spuneți-mi unde scrie că la turneele AmaTur TREBUIE să primească oamenii mîncare și băutură?

Vad ca ati inteles foarte bine esenta problemei celor nemultumiti, probabil vesnic nemultumiti, noi venim la turnee pentru sandwich-ul si sticla de apa fiindca nu avem ce manca si bea acasa. Genial. Astept si o poezie pe tema asta.

felicitari Vatra Dornei,Domnul Marcu locul 1 si Domnul Ciobanu locul 2,as vrea si eu dar mai am multe de invatat.........felicitari inca o data

așa-i românul. când i se oferă un lucru, indiferent cât de bun ar fi acel lucru, în loc să se bucure cât mai mult și să scoată maxim din lucrul respectiv, caută cusururi și nod în papură până când reușește și din făr?ma de frumos care există să facă ceva ur?t...
Ce usor e sa dai sfaturi fara sa participi la concursuri!
Concursuri pentru CHIBITI PE NET nu exista?

Felicit intreaga echipa de organizatori ai Turneului Final.
A fost, intr-adevar, un regal dedicat amatorilor acestui sport.
Pot sa spun ca, pentru cei de la categoria Open (pentru care pot sa ma exprim) au fost satisfacute toate cerintele organizatorice ale unui turneu de o asemenea anvergura.
Il felicit, inca o data, pe Gicu Litovcenco, castigatorul acestui turneu la sectiounea Open, care a fost ... de neoprit!
sa ne vedem cu bine in anul ce urmeaza, sanatosi si cu buna-dispozitie pentru concursurile ce vor urma.

Sarbatori Fericite tuturor AmaTur-istilor!

Doua consideratii in urma desfasurarii acestui turneu;:
-pe viitor, la orice concurs de asemenea anvergura ce se desfasoara in doua sali(e vorba de turneele A+ si TF) trebuie sa existe doua echipe organizatorice-tehnice complet separate,fiecare urmarind buna desfasurare a concursului doar in sala respectiva.Datorita programelor informatice perfectionate permanent de Florin exista actualmente cel putin15-20 de persoane care pot stapani d.p.d.v I.T un turneu cap-coada.Cu inca unu-doi care sa aiba grija de celelalte detalii in ambele sali treaba devine mai simpla.
-16 mese pentru Open sunt arhisuficiente,pe ele vor juca 16 grupe , 96 de participanti, .Nu exista mai multi openisti care sa participe simultan la un concurs,fie el si T.F.,asta e realitatea.
Nu am fost in sala unde au jucat amatorii dar din spusele unor amici amaturisti si din cele scrise aici e clar ca au fost unele probleme,aparute cred din dorinta organizatorilor de a permita participarea a cat mai multi jucatori la sectiunea Amatori.Pe viitor organizatorii TF vor pune accent pe calitate in detrimentul cantitatii,cu riscul de a lasa mai mutli doritori pe lista de asteptare,sunt sigur ca asa se va intampla in 2015

Daca tenisul de masa e asa de indragit de ce nu se pune conditia de participare la Turneul Final - pretendentii sa aiba minimum 20 de turnee A si A+ in ultimele 12 luni. Atunci sa vedem daca mai da lumea buluc. Timp de 12 luni sunt organizate o multime de turnee pe intreg intinsul patriei, dar cei mai multi vor la Tuneul Final. Il confunda cumva cu Revelionul?

Daaa...ar fi intradevar o initiativa excelenta , in cele 2o de turnee ar putea fi admise si 2-3 B-uri , eu revin si cu ideea de premiere ( puncte suplimentare la 10 turnee/ 10 pcte , 20 turnee/20 pcte )....pt amatori ok

Vad ca ati inteles foarte bine esenta problemei celor nemultumiti, probabil vesnic nemultumiti, noi venim la turnee pentru sandwich-ul si sticla de apa fiindca nu avem ce manca si bea acasa. Genial. Astept si o poezie pe tema asta.

?mi pare rău dacă n-am înțeles...

asta văd mereu pe forum. trebuia să înțeleg altceva?

Eliminatorii Open: Ion Marius - Zamfir Ionel

Eliminatorii Open: Ion Marius - Zamfir Ionel

As vrea sa felicit toata echipa de organizatori, atat cei de la butoane dar si pe cei care au muncit foarte mult dar care nu se vad si care au contribuit la o buna desfasurare a turneului. Cat despre conditiile din sala mica, ne adaptam situatiei, jucam tenis, mai ne suparam, apoi uitam si abia asteptam urmatorul turneu. Cei care s-au plans anul trecut de conditiile de la OPEN nu au venit si anul asta?....Ba da ...stiti de ce?....ca ne macina microbul asta al tenisului...de asta facem mii de Km intr-un an...pierdem week-end-uri...ne invoim de la servici...lasam familiile si plecam la drum.
Bravo tuturor celor implicati in organizarea unui turneu cu peste 300 de participanti.
Felicitari castigatorilor.
Multumim tuturor celor prezenti fara de care nu s-ar putea organiza turnee de asemenea amploare.

Ai putina dreptate in vederea nostalgiilor despre acele turnee.
Stadiul de intrare pe tabloul principal[eliminatorile]in general se joaca in aceasi sala!
Un an intreg amatori sunt marginalizati sa joace pe mesele laterale ale sali pe cand openul are la dispozitie mesele centrale la fiecare turneeu!
Ponderea platitorilor de taxe la fondul turneelor si fondul amatur este in favoarea amatorilor cu o proportitie 4/1/an.
Premierile sunt invers proprtionale,n-ar fi o problema daca la fiecare turneeu s-ar prezenta 80-100 openisti.
Fara suparare merita o data pe an si cei mai multi platitori!
Nu a contestat nimeni munca si efortul mare depus de organizatori,sponsori si de toti care au muncit pentru acest eveniment,ori unde sunt plusuri si minusuri,dar nu s-a tinut cont de inpartirea corecta a meselor din cele doua sali!!!
Decizia, a nemultumit de a nu amesteca graul cu neghina !
Am mai spus si o repet cei multi si nebagati in seama sunt platitorii[cotizantii] AmaTuRului peste 3000 !
O singura data pe an meritam sa avem conditile excelente din sala mare!
Restul sunt povesti de adormit copii !!!
FACETI UN SIMPLU CALCUL IN BUGUTUL 2014
Vedem cine si ce merita!
Sarbatori fericite !

Vin daca-mi este permis cu o completare:
1. sa participe doar cei ce au masini 4x4
2.sa participe doar cei cu venituri fffff mari
3.fara someri
4.daca se poate,doar persoane care locuiesc la oras
lista poate fi lunga, dar oare nu exageram?
eu unul sunt somer si sincer abia-mi permit sa merg la cateva turnee anual, sa inteleg ca d-astia ca mine n-au loc in amatur?

Vreme rea cu ninsori abundente sunt acum si in judetul Suceava.Nici noi nu suntem siguri de participare,depinde de ce va urma si mai ales de ninsoare si blocaje rutiere,desi ne dorim sa nu lipsim de la acest festival tenisistic.

Oli, iti plce sa glumesti de dimineata,vino la dorna sau pe valea bistritei si treci muntele spre toplita si mai vorbim de ora 7.00,despre zapada

Interesant ce-mi. ......Daca pronosticul se adevereste,atunci Gelu va fi cel ce va bea primul din cupa,restul stati la rand.
M-am trezit dintr-un vis...
se facea ca era o iarna grea, grea de tot, si de prin nameti au aparut doi salvatori, fiecare cu plugul său, ....ne-au facut o carare, dar aveau o asa mare viteza incat lumea ramanea tot inzapezita....iar ei in față, mult in față.
Eu am fost printre putinii care am ajuns la destinatie (nu ma intrebati cum pentru ca aveam zapada si-n memorie)... de aici a inceput cosmarul care nu se mai termina nici acum cand m-am trezit.
Cum este posibil sa rezist atat de mult la bautura incat sa mai tin minte ca nu erau pahare, si toti am tot baut dintr-o singura cupa.
V?natul tot v?nat ramane!...desi am baut pe nemîncate.

Back
Sus