iar am încercat undeva mai sus să vă opresc din ceea ce ați început să faceți... nici o șansă
așa-i românul. când i se oferă un lucru, indiferent cât de bun ar fi acel lucru, în loc să se bucure cât mai mult și să scoată maxim din lucrul respectiv, caută cusururi și nod în papură până când reușește și din făr?ma de frumos care există să facă ceva ur?t...
sunteți niște ipocriți meschini, paranoici și ignoranți. îmi cer scuze: SUNTEM.
mă includ și pe mine aici, ca să nu mai fie discuții că aș vrea să critic sau să jignesc pe cineva.
domnilor organizatori ai turneului final de la Focșani de anul viitor (dacă e sigur că acolo va fi turneul final). ar trebui să anunțați turneul pe forum, atunci când o fi vremea. să faceți înscrieri. să se desfășoare totul normal, ca în orice an.... iar în ziua de marți sau miercuri, în săptăm?na turneului, să puneți pe forum un anunț important: cum că în sală lipsesc 2 reflectoare și nu prea merge instalația de aer condiționat, așa că turneul nu se mai desfășoară.... ASTA AM MERITA TOȚI!!!
domnilor coordonatori și organizatori de turnee (mă refer la toți aici), vă rog să propuneți, să votați și să aprobați o regulă în regulamentul circuitului: la turneele AmaTur SĂ NU SE MAI ACORDE NICI UN FEL DE PREMIU... cine vrea o amintire frumoasă, să stea până la sf?rșit ca să apară în poza de grup. iar aceste poze să fie postate obligatoriu pe forum, ca să și le ia fiecare de acolo. și eventual o poză mare și cu clasamentul final.
nu-mi vine să cred că există oameni care se supără că nu li se dă apă sau sandvici... atunci cum să nu scriu că sunteți meschini?!?
eu zic să nu se mai facă catering de acum încolo LA NICI UN TURNEU. organizatorii primesc de la voi critici... păi atunci de ce v-ar mai hrăni? de ce v-ar mai da apă?
vreau să fiu corect și să nu scriu aici în necunoștință de cauză. vă rog spuneți-mi unde scrie că la turneele AmaTur TREBUIE să primească oamenii mîncare și băutură?
să vă dea mîncare și băutură cluburile la care sunteți afiliați! iar dacă nu sunteți afiliați la nici un club, ar trebui să vă g?ndiți s-o faceți cât mai repede, altfel veți începe să muriți de foame dacă mai mergeți mult pe la turnee...

că oricum lumea e deja „?nfierb?ntată” de la subiectul cu jucătorii legitimați...
s-a uitat cineva la meciurile Cristian Bogdan-Andrei Tomică și Andreea Balog-Vlad Farcaș? ... sau v-ați uitat doar la becurile care nu ardeau, ori la sandviciurile sau sticlele de apă care nu mai veneau?!? ce-ar fi să ne g?ndim la aceste meciuri? propun să fie votate cele mai frumoase meciuri de la turneul acesta final. și mai propun ceva: să le dați toate premiile primite de voi la acest turneu lor, celor 4 pe care i-am amintit aici. pentru că nici unul dintre cei 4 n-au scos nici o vorbă despre lumina din sală, despre lipsa sticlei de apă, despre pauzele lungi sau foarte lungi dintre meciuri, despre înghesuiala de la mesele unde au jucat două grupe în loc de una.... nici unul din cei 4 nu a „băgat sula-n coaste” organizatorilor pentru neregulile de la turneu. dar ei 4, exact ca și voi ceilalți, au venit tot pe drumuri lungi ca să ajungă la turneu, au avut și ei emoții, și-au făcut planuri și poate n-au avut somn cu o noapte înainte, au stat tot 12 sau mai multe ore în sală ca și voi, iar la urmă au plecat și ei, la fel ca și voi, înapoi spre casă pe drumuri la fel de lungi și obositoare ca și la venire. iar ca să fie mai clar și mai tranșant mai scriu odată numele lor: ANDREEA BALOG...CRISTIAN BOGDAN...VLAD FARCAȘ...ANDREI TOMICĂ
le-am scris de data asta cu litere mari pentru că așa merită, pentru că premiile pe care ei le-au luat sunt mult mai valoroase decât cele pe care le-ați luat voi, iar dacă n-au luat premii atunci ar fi meritat să le ia pe ale voastre...!!!
ce să înțeleagă acești 4 tineri dacă vor citi cumva ce scrie aici pe forum??? în afară de faptul că.... SUNTEM NIȘTE IPOCRIȚI...
să facă și ei la fel când vor fi ca noi?