Antal Denes
senior
Cupa a fost prea mare si grea!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Amatorii au avut anul trecut (TF) conditii excelente...trebuia cumva sa echilibram situatia.Nu a contestat nimeni munca si efortul mare depus de organizatori,sponsori si de toti care au muncit pentru acest eveniment,ori unde sunt plusuri si minusuri,dar nu s-a tinut cont de inpartirea corecta a meselor din cele doua sali!!!
Decizia, a nemultumit de a nu amesteca graul cu neghina !
Am mai spus si o repet cei multi si nebagati in seama sunt platitorii[cotizantii] AmaTuRului peste 3000 !
O singura data pe an meritam sa avem conditile excelente din sala mare!
... !
Amatorii au avut anul trecut (TF) conditii excelente...trebuia cumva sa echilibram situatia.
Lasa ca ierbarii castiga mai multe pct pe condens![]()
....... Vad ca taxa de joc se mareste din ce in ce iar ceea ce ni se ofera se micsoreaza. Daca acum cativa ani intr-o taxa de 15-20 de lei intra o sticla de apa si un sandwich astazi doar la unele turnee A si A+ mai ti se ofera cate ceva. ....?
Buna ziua,
doresc in primul rand sa felicit participantii pe de o parte si organizatorii plus sponsorii pe de alta; fara de care aceasta competitie nu s-ar fi putut desfasura. Doresc sa multumesc tuturor celor cu care am jucat si de la care am avut de invatat. Apreciez in mod deosebit jocurile si concurentii din superioare si din eliminatorii, am fost placut impresionat sa vad ca cei cu care m-am confruntat la masa, ulterior au venit si m-au sustinut, fie cu a strangere de mana, fie cu sfaturi. Frumoasa atmosfera si fair play-ul de care au dat dovada! Desi sunt unul dintre cei care la ora 23 inca mai jucam nu doresc sa critic organizarea, stiu ca s-a facut tot ce a fost posibil si s-a vazut ca atat organizatorii cat si sponsorii au investit foarte munca multa dar mai ales pasiune in ceea ce au facut. Am insa o rugaminte la ei: sa nu se supere in urma discutiilor iscate si sa continue sa faca ceeea ce fac, bineinteles incercand sa imbunatateasca conditiile, de la concurs la concurs. Un prim sfat pe care imi permit sa-l dau este sa reconsidere organizare TF 2015 la Focșani. Nu pentru ca foscsanenii nu vor fi la inaltime sau ca nu merita asta, ci pentru ca eu cred ca un TF ar trebui organizat cat mai aproape de centrul tarii, incat sa se evite deplasari de 8-12 ore cat ar trebui sa vina un aradean, oradea, clujan, sibian, pana la Focșani...Si nu neaparat ca sa favorizez pe cineva v-as propune Sibiul. Care are acum la Aria o sala cu 12 mese in care TF la Open ar avea conditii excelente si mai are si o sala a sporturilor moderna in care ar incapea linistit 24-30 de mese in conditii de joc cel putin egale cu TF de la open de anul acesta...
Inca odata multumesc, si scuzele mele daca supar pe cineva...
Nu ma asociez cu discutia lui Adi, dar sa sti ca si apa conteaza.
Felicit intreaga echipa de organizatori ai Turneului Final.
A fost, intr-adevar, un regal dedicat amatorilor acestui sport.
Pot sa spun ca, pentru cei de la categoria Open (pentru care pot sa ma exprim) au fost satisfacute toate cerintele organizatorice ale unui turneu de o asemenea anvergura.
Il felicit, inca o data, pe Gicu Litovcenco, castigatorul acestui turneu la sectiounea Open, care a fost ... de neoprit!
sa ne vedem cu bine in anul ce urmeaza, sanatosi si cu buna-dispozitie pentru concursurile ce vor urma.
Sarbatori Fericite tuturor AmaTur-istilor!
Doua consideratii in urma desfasurarii acestui turneu;:
-pe viitor, la orice concurs de asemenea anvergura ce se desfasoara in doua sali(e vorba de turneele A+ si TF) trebuie sa existe doua echipe organizatorice-tehnice complet separate,fiecare urmarind buna desfasurare a concursului doar in sala respectiva.Datorita programelor informatice perfectionate permanent de Florin exista actualmente cel putin15-20 de persoane care pot stapani d.p.d.v I.T un turneu cap-coada.Cu inca unu-doi care sa aiba grija de celelalte detalii in ambele sali treaba devine mai simpla.
-16 mese pentru Open sunt arhisuficiente,pe ele vor juca 16 grupe , 96 de participanti, .Nu exista mai multi openisti care sa participe simultan la un concurs,fie el si T.F.,asta e realitatea.
Nu am fost in sala unde au jucat amatorii dar din spusele unor amici amaturisti si din cele scrise aici e clar ca au fost unele probleme,aparute cred din dorinta organizatorilor de a permita participarea a cat mai multi jucatori la sectiunea Amatori.Pe viitor organizatorii TF vor pune accent pe calitate in detrimentul cantitatii,cu riscul de a lasa mai mutli doritori pe lista de asteptare,sunt sigur ca asa se va intampla in 2015
?mi pare rău dacă n-am înțeles...
asta văd mereu pe forum. trebuia să înțeleg altceva?
Desfasurarea Turneului Final
Ba chiar a fost suplimentat nr de mese, de la 16 initial/sala mica, la 20 care este maxim...vorba cuiva, cand am facut la Brașov TF, m-a intrebat daca jucam pe mese suprapuse.Undeva, in acest forum, m-am declarat de acord sa se suplimenteze numarul de participanti dar nu am banuit ca nu se va suplimenta si numarul de mese.
.......... [/B].