AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012

Sint de rezerva, nu pot trece la amatori ... de fapt unii sint chiar mai buni decat multi openisti care prind loc ... Dar pana duminica seara mai este timp sa se schimbe un pic ierarhia ...

pai si daca cei care s-au inscris la Open vin toti ,cei care sunt ''rezerve'' vor juca?

as vrea sa stiu si eu cum se traduce "spatiu de joc excelent"???asta pentru a lua o decizie in privinta participarii mele la Turneul final.Nu doresc sa particip la un turneu unde tarcurile sunt la 1,5 m de masa si unde nu pot sa practic un joc de calitate.Baiu Costel

Domnule taietot,spatiu excelent inseamna ca distanta dintre mese o sa fie 4,5*9,5 dimensiunea salii este de 42*22 (metri bine inteles)
Pentru cazare am gasit o oferta buna de la un prieten care are o vila in sugas bai cu 6 camere, 4 camere pentru doua persoane si doua camere pentru 4 persoane.
Pretul este 50 lei pe noapte cu mic dejun inclus
WWW.SEPSIPHOENIX.RO
CINE DORESTE CAZARE ACOLO SA MA SUNE PE NR.TEL.0744331777 OLAH OLIVER

Ultima editare:
Intrebarea sa stiti ca nu a fost malitioasa,doar ca la multe turnee am jucat mai mult pe tarcuri decat in spatiul destinat.cei care au vazut cum joc cred ca-mi dau dreptate.Va multumesc pentru informatii.Sper sa ne vedem sambata.

Cum se retrage vali suta,ce vorba este asta cred ca ai gresit postarea pai nu este turneu final daca lipseste cel mai carismatic amaturist,asteptam sa te razgandesti

Back
Sus