Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
FrateFratilor, i-a spart cineva parola lui Vali. Ca el singur nu s-ar retrage...
Dupa asa veste si dupa retragerile care "este" parca vad ca mai avem nevoie de concurenti.Am intrat in ultima saptamana de asteptare si emotiile sunt tot mai mari.
Sa o incepem cu o veste buna:
Vom avea la dispozitie doua sali de concurs, cea de a doua va putea primi 10 sau 12 mese!
Ramaneti pe pozitii, vom confirma cat de curand numarul de participanti, care ar putea ajunge la 192 de amatori si 96 de OPENisti!
Lasa Fery ca e bine! Eu m-as bucura sa participe toti cei ce s-au inscris. Oricum pe Timo Boll nu l-am vz inscris, asa ca avem sanse.Veste buna, pentru cine?! Astfel mai intra la open vreo 10 jucatori care au facut tenis de performanta si n-au participat pe tot parcursul anului decat la 2-3 turnee sau la niciunul. Poate mai prinde un loc si Timo Boll cu 0 puncte, doar sanse are...
Timo Boll are etapa sambata ca ar fi venit el saracu..Lasa Fery ca e bine! Eu m-as bucura sa participe toti cei ce s-au inscris. Oricum pe Timo Boll nu l-am vz inscris, asa ca avem sanse.
Nea Anty fa una cu palincuta si atunci vi sigur.Mai am de efectuat doua sedinte de fizio-terapie,miercuri seara s-au in cursul zilei de joi,in cazul in care nu pot lua parte va anunt,cu stima.