AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012

Fratilor, i-a spart cineva parola lui Vali. Ca el singur nu s-ar retrage...
Frate ;).....omul,are si el dreptul la a veni ori nu,de ce nu poti crede ca tocmai a aparut (probabil o problema ) si nu ar putea sa vina?...sincer,fiecare dintre noi putem sa ne organizam cum dorim ,la un moment dat.......prioritatile,ce e asa greu de inteles?Hai sa nu ne isterizam gratuit...No offense..

Am intrat in ultima saptamana de asteptare si emotiile sunt tot mai mari.
Sa o incepem cu o veste buna:
Vom avea la dispozitie doua sali de concurs, cea de a doua va putea primi 10 sau 12 mese!
Ramaneti pe pozitii, vom confirma cat de curand numarul de participanti, care ar putea ajunge la 192 de amatori si 96 de OPENisti!

Am intrat in ultima saptamana de asteptare si emotiile sunt tot mai mari.
Sa o incepem cu o veste buna:
Vom avea la dispozitie doua sali de concurs, cea de a doua va putea primi 10 sau 12 mese!
Ramaneti pe pozitii, vom confirma cat de curand numarul de participanti, care ar putea ajunge la 192 de amatori si 96 de OPENisti!
Dupa asa veste si dupa retragerile care "este" parca vad ca mai avem nevoie de concurenti.
Oricum ar fi, colegii nostri care cred ca nu participa si s-au inscris din "reflex" trebuie sa se grabeasca sa nu astepte pana vineri seara cand cei care doresc sa participe si nu au loc vor fi ocupati cu alt program.
Personal le multumesac pt intelegere!

Re: Turneul Campionilor Amatur, Sfântu Gheorghe, 8 decembrie 2012

Re: Turneul Campionilor Amatur, Sfantu Gheorghe, 8 decembrie 2012

Daca se suplimenteaza locurile la open, ma inscriu si eu. COSTACHE Claudiu, Calarai , OPEN
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Veste buna, pentru cine?! Astfel mai intra la open vreo 10 jucatori care au facut tenis de performanta si n-au participat pe tot parcursul anului decat la 2-3 turnee sau la niciunul. Poate mai prinde un loc si Timo Boll cu 0 puncte, doar sanse are...

Veste buna, pentru cine?! Astfel mai intra la open vreo 10 jucatori care au facut tenis de performanta si n-au participat pe tot parcursul anului decat la 2-3 turnee sau la niciunul. Poate mai prinde un loc si Timo Boll cu 0 puncte, doar sanse are...
Lasa Fery ca e bine! Eu m-as bucura sa participe toti cei ce s-au inscris. Oricum pe Timo Boll nu l-am vz inscris, asa ca avem sanse.

nenea doctoru' are MA20. Inscrieti-l la sectiunea nepoti daca e posibil ! (cand am vazut ca te-ai "cerut" la amatori faceam ca ala micu din reclama actuala de la Orange...). Hai sa ne vedem sanatosi !

Mai am de efectuat doua sedinte de fizio-terapie,miercuri seara s-au in cursul zilei de joi,in cazul in care nu pot lua parte va anunt,cu stima.

Back
Sus