AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012

In atentia organizatorilor !
La acest turneu trebuie sa se perceapa cotizatia anuala pe 2012, tuturor participantilor care nu au platit-o pina acum.
In caz contrar, se va crea un curent de opinie care-i va determina si pe alti amaturisti sa nu mai plateasca cotizatia in anii urmatori .

...faci incalzirea intr-o sala ,afli ca ai sa joci in alta sala(la o suta de metri),sunt cam -9 grade afara.....................super tare
Nu stiu al cui esti,dar faptul ca organizatorii se straduie sa faca posibila participarea a cat mai multor persoane care doresc acest lucru,tu vezi(in mintea ta..care ?!).. ca distanta-I de 100 de metrii…
Stai dracu acasa mai bine,si nu te mai baga in vorbe de care nu ai habar !
Cu respect ! :)

Nu stiu al cui esti,dar faptul ca organizatorii se straduie sa faca posibila participarea a cat mai multor persoane care doresc acest lucru,tu vezi(in mintea ta..care ?!).. ca distanta-I de 100 de metrii…
Stai dracu acasa mai bine,si nu te mai baga in vorbe de care nu ai habar !

Suna amuzant acest mesaj , stai dracu` acasa

Cu respect =))

oricum impartasesc aceasi idee cu dnv

Cu respect ! :)

Teoretic sambata se va desfasura "TURNEUL CAMPIONILOR 2012" conform anuntului din primul post.La ce s-a ajuns prea putini se intreaba.Daca tot poarta aceasta titulatura poate ar fi mai bine sa participe doar cei mai buni din fiecare judet la fiecare sectiune conform clasamentului.Ar stimula participarea la turnee in timpul anului si ar fi un turneu valoros.

Buna seara! Stie cineva cum se formeaza grupele la OPEN? Odata stabilita lista cu inscrisi, se repozitioneaza jucatorii conform clasamentului? Se formeaza apoi grupele prin " sarpe "?

Daca voi face eu grupele, asa va fi. Deocamdata sint 4 jucatori de repozitionat + cei 6 cu wildcard pe care nu-i cunosc inca.

Oli, putem ajunge la sala si pe sus, pe langa Spitalul Judetean? Este aproape de sala de langa spital?

Cu foarte mare parere de rau trebuie sa anunt ca o problema majora, aparuta in ultimul moment, ma pune in imposibilitatea de a parasi Timișoara in urmatoarele zile.
Asadar, cu mare regret, se retrage Danescu Bogdan, amatori.

Back
Sus