S-a trezit?...Se inscrie Valceanu Daniel - Topoloveni - Open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
S-a trezit?...Se inscrie Valceanu Daniel - Topoloveni - Open
...dar grupele se stie cand vor fi facute ?
Intreb pentru ca vin cu fiul meu si n-as vrea sa fim in sali diferite...
haha , eu tot cu masinaEu vin cu masina...
...faci incalzirea intr-o sala ,afli ca ai sa joci in alta sala(la o suta de metri),sunt cam -9 grade afara.....................super tareSalile sunt aproape unul de celalat ,100 de metri,grupel vor fi facute dupa confirmarile de sambata dimineata.,pana atunci nu pot sa va zic mai mult
eu vin cu doi copii si sotia, deci intreaga familie, si va rog daca se poate sa fim in aceiasi sala,
multumesc !
amedeo a spus:Eu vin cu masina...
Daca toata grupa vrea sa stea la cald e mai simplu, se da cu banul, se inapoiaza bila,pixul si hartia....superioarele se joaca tot acolo....faci incalzirea intr-o sala ,afli ca ai sa joci in alta sala(la o suta de metri),sunt cam -9 grade afara.....................super tare
Nu trebuie sa intri in brasov,la feldioara ,in centru este un indicator spre sf.gheorghe drumul este destul de bun ,dupa feldioara prima comuna este haghigh dupa care araci din centrul araciuluio sa fie un indicator spre sf,gheorghe prin valcele.pe drumul acesta este mai aproape sf.gheorghe cu vreo 50 de km ,in loc sa intri in brasov
Se retrage Toth Laszlo care nu are nici o sansa sa participa. Mult noroc sa aveti la organizare.
Cred ca ar fi trebuit ca organizatorii sa aiba in vedere 1-2 wild-carduri. Poate inca nu este prea tarziu.
Mai sunt multe aspecte de modificat fata de anuntul initial dl.ORGANIZATOR?In mesajul turneului este trecut acest aspect.