AmaTur: Turneu A+ "Cupa Amatur Romania"- turneu A+ - Botoșani 23.07.2011

...a se evita hotel Tineret... chiar sunt suficiente hoteluri bune in Botoșani !
Pentru organizatori (a se adresa administratorilor acestor hoteluri) iar pentru doritori...: Hotel Rapsodia *** si **** "steluri", Hotel Maria****, Hotel Unirea***, Hotel Belvedere *** (toate aceste 4 hoteluri sunt situate in centrul Botoșaniului langa parcul Mihai Eminescu / pietonalul Unirii dar care va ofera posibilitatea de a petrece timpul liber la multe din terasele existente in zona sau plimbari in parcul Mihai Eminescu sau, cativa pasi pe bulevard sau... .
De mentionat este faptul ca toate aceste 4 hoteluri sunt la o distanta de cca.350-400m de sala Polivalenta.
Ar mai fi un hotel de **** TexClub dar e ceva mai departe de Sala Polivalenta, e ok si acesta.
Cateva pensiuni...: amintita pensiune Boema, pensiunea Elda, pensiunea Bianca, pensiunea Tibu. Toate pensiunile sunt la o distanta de cel putin 2km de sala Polivalenta dar cea din urma...pensiunea Tibu e la o distanta maxima de 10m de locul cu pricina ;). Preturile de la bar sunt foarte mari dar... daca nu tineti neaparat sa castigati concursul de a doua zi... si aveti cu ce... hmmm :cool: poate veti fi "ajutati" sa pierdeti timpul intr-un mod placut !!!
Ca o parere personala.... hotel Maria la pretul de 70 lei pe noapte e chiar ok... In Brașov sub 350-400 camera nu pupi asa ceva !
Dar cred ca se pot negocia niste preturi bunisoare si la celelalte hoteluri sau pensiuni...
Repet, a se evita hotel Tineret, Hotel Rares
O seara la popas Cucorani va va ramane amintire pentru foarte multe vreme ! MERITA !!!

Sorin este ok si Tineret. Cornel a vrut ofera mai multe si ieftine variante , si a facut foarte bine. WC sau dusuri comun nu este o lucru iesit din comun. De multe ore vino si acolo sportive sau student. Eu zic ca este normal fiecare lucru are pretului si pret 20 Ron este ok. Si s-ar putea i place atmosfera de rocker inrait sau bar cu specific rock, e OK, muzica buna, bere, mai ales GAJICI. Si cum spui tu in afara lui chiar jos stanga - dreapta si fata (vis-a-vis...5m), terasa faina, karaoke. Si care vino la Moldavia trebuie simti si lucrurile moldovenesti. Este normal. La urma urma astai sunt rufele noastra nu a lu cui va : ) Lasam sa decizi fiecare cum doreste : )

Din Botoșani :
Open
Epure George - 675
Liahu Doru - 805
Amatori
Ureche Ioan 94
Posteuca Lucian 976
Din Dorohoi la amatori:
Stoica Daniel 1058
Stoica Costel 881 - in clasament e trecut Botoșani dar este din Dorohoi.Va rog sa corectati domnul Florin.

Stoica Costel 881 - in clasament e trecut Botoșani dar este din Dorohoi.Va rog sa corectati domnul Florin.
Va rog sa corectati pe prima pagina.Il cheama COSTEL.

Daca ne iese socoteala, aparem si noi:
Constantinescu Marius- Buc
Toma Iulian- Brăila
Din pacate, nu am acces de aici la clasament si oricum, este posibil sa se modifice pana atunci. Oricum, undeva prin primii 150 :-) Open, nu?

Daca ne iese socoteala, aparem si noi:
Constantinescu Marius- Buc
Toma Iulian- Brăila
Din pacate, nu am acces de aici la clasament si oricum, este posibil sa se modifice pana atunci. Oricum, undeva prin primii 150 :-) Open, nu?
Da, open!...

L-am trecut la Amatori asa dupa cum a optat si la turneul de la G.Humor,are voie inca,avand MP 17.Daca doreste totusi la Open rog sa specifice ca sa nu producem vreo incurcatura

De la mangalia pescarusi amatori...
Motisan dragos(86)
medeleanu stefan(162)
sucuri erdin(200) la buna vedere!

Din Tecuci,la amatori:
Bodin Ion
Munteanu Octavian
Postelnicu Ciprian
Pascu Paul

Back
Sus