AmaTur: Turneu A+ "Cupa Amatur Romania"- turneu A+ - Botoșani 23.07.2011

Sper ca iubitorii tenisului de masa sa participe in numar cat mai mare la aceast turneu:) Macar pentru a juca intr-o locatie de nivel europeaN:)

Pretul nu mi se pare deloc competitiv.Sper ca dl Misu va avea niste oferte mai tentante de cazare,pentru buzunare mai groase dar si pentru cele mai subtiri :)

Sigur va punem si cealalte ofertele mult mai ieftin. Discutam cu D-le Cornel si Misu o rezolvam mai mult ca sigur deja astept inca 2 oferta. Dar asta era pt oameni mai grasuta eu am luat pret acceptabila de la Mr. Toth de toot el mi a spus ca pt un hotel de 4 stele pret este bun si hotel este chiar foate bun cu micdejun ca lumea dor nu sunt asociat la hotel. : ) Daca va fie mai mult mai negociez inca o data pt o reducere adr mai sunt si alte posibilitate este timp si oricum o rezolvam nu faces griji , am discutat si cu alte 2 mai bine asteptam mai sunt si alte variante mult mai ieftin cu care ocupam noi cu Cornel si Misu
Toate cele buna ,
---------- Post added 11-Jul-2011 at 16:21 ----------
Sa fiu siur de asta nu mai self servis , adica depende de talente ta Terasa din fata si piscine este plin doresc succes : (
---------- Post added 11-Jul-2011 at 16:22 ----------
sper sa fie bun la "catering"

Sa fiu siur de asta nu mai self servis , adica depende de talente ta Terasa din fata si piscine este plin doresc succes : (

Nu am reusit sa finalizam discutiile in ceea ce priveste cazarea.S-a rezolvat ceva astazi,mai e de discutat si maine dupa care voi reveni cu amanunte.Pentru cei cu cardurile groase care nu incap in bancomate problema e relativ simpla;sunt destule locatii...Lupta se da acum pentru reduceri. :))

Ultima editare:
un internat de liceu?sunt multi pe care i ar tenta asa o locatie unde preturile se invart in jurul a 20lei/noapte:)

Eu zic sa puneti vreo 2-3 linkuri cu hoteluri de 3 stele, chiar si fara reduceri. Daca vin cu nevasta-mea sigur n-o sa vrea sa stea la internat :)

Ca tot veni vorba de cazare recomand din nou Casa Boema la vreo 2 km de la iuesirea din Botoșani, in Catamaresti, pe drumul spre Ipotesti care merita o vizita.

Reiterez rugamintea ca la inscriere sa specificati concursul unde doriti sa jucati(O,A sau Copii) precum si locul pe care il ocupati in clasamentul Amatur la zi.Ne scutiti de ceva munca

Cu ocazia asta, cei care isi gasesc numele sau localitatea scrise gresit in clasament sint rugati sa anunte.

Pentru cei ce dispun de bani si doresc conditii se pot caza la:
Hotel Rapsodia **** la pret in jur de 160 ron camera.( http://www.hotelrapsodia.ro/ )
Hotel Maria****.Dupa cum a postat Mehmet(a obtinut un pret mai bun), la http://www.mariahotel.ro/ 70 ron/persoana cu mic dejun inclus.
Pensiunea Casa Boema*** despre care amintea domnul Rusu Criatian. (http://www.casaboema.ro/index.php )
Domnul Misu Nistorica a reusit sa obtina ceva raduceri in alte doua locatii.

Pensiunea ELDA - 15 locuri
Reducere 40% , .35 ron/pers.Camera 3 locuri(un pat matrimonial doua locuri si un pat single).Facilitati:televizor,wireless,aer conditionat la masarda,baie in camera(prosop,sapun,sampon).
Pentru cei interesati de aceasta pensiune va rog sa ma contactati la telefon 0756 337 103 - Cornel Balauca.
Hotel Tineret
Reducere 30% , 20 ron/pers.Dubla(doua paturi),chiuveta in camera,baie pe hol la comun.
Data limita pentru rezervare cazare la Pensiunea Elda si Hotel Tineret este miercuri 20 iulie.Cei interesati va rog sa ma contactati la tel nr 0756 337 103.

Ultima editare:
Loc 919 - MA - 6
P.S. Se poate totusi incerca macar cu un telefon s-au cu o vizita la fata locului ,o discutie cu patronul nu strica ,toata lumea ar avea de castigat ?
Daca sunteti interesat in mod deosebit de aceasta locatie voi reveni cu mai multe amanunte.Pentru inceput am dat telefon si mi s-a spus ca pretul este de 150 ron/persoana cu mic dejun inclus sau 200 ron doua persoane cu mic dejun inclus.

...a se evita hotel Tineret... chiar sunt suficiente hoteluri bune in Botoșani !
Pentru organizatori (a se adresa administratorilor acestor hoteluri) iar pentru doritori...: Hotel Rapsodia *** si **** "steluri", Hotel Maria****, Hotel Unirea***, Hotel Belvedere *** (toate aceste 4 hoteluri sunt situate in centrul Botoșaniului langa parcul Mihai Eminescu / pietonalul Unirii dar care va ofera posibilitatea de a petrece timpul liber la multe din terasele existente in zona sau plimbari in parcul Mihai Eminescu sau, cativa pasi pe bulevard sau... .
De mentionat este faptul ca toate aceste 4 hoteluri sunt la o distanta de cca.350-400m de sala Polivalenta.
Ar mai fi un hotel de **** TexClub dar e ceva mai departe de Sala Polivalenta, e ok si acesta.
Cateva pensiuni...: amintita pensiune Boema, pensiunea Elda, pensiunea Bianca, pensiunea Tibu. Toate pensiunile sunt la o distanta de cel putin 2km de sala Polivalenta dar cea din urma...pensiunea Tibu e la o distanta maxima de 10m de locul cu pricina ;). Preturile de la bar sunt foarte mari dar... daca nu tineti neaparat sa castigati concursul de a doua zi... si aveti cu ce... hmmm :cool: poate veti fi "ajutati" sa pierdeti timpul intr-un mod placut !!!
Ca o parere personala.... hotel Maria la pretul de 70 lei pe noapte e chiar ok... In Brașov sub 350-400 camera nu pupi asa ceva !
Dar cred ca se pot negocia niste preturi bunisoare si la celelalte hoteluri sau pensiuni...
Repet, a se evita hotel Tineret, Hotel Rares
O seara la popas Cucorani va va ramane amintire pentru foarte multe vreme ! MERITA !!!

Ultima editare:
Back
Sus