Radu George
junior
Radu George - Marasesti - A
Sper sa mai vin cu cativa
Sper sa mai vin cu cativa

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cu cazare puteti vizitati http://www.mariahotel.ro este un hotel foarte aproape la Sala . Pentru concurs a ofertat 70 lei / pers inclusiv Micdejun.
Pretul nu mi se pare deloc competitiv.Sper ca dl Misu va avea niste oferte mai tentante de cazare,pentru buzunare mai groase dar si pentru cele mai subtiri![]()
sper sa fie bun la "catering"
De luat in consideratie propunerea lui Cristi ,eventual luat legatura cu ei ,poate reusiti si un pret bun .Ca tot veni vorba de cazare recomand din nou Casa Boema la vreo 2 km de la iuesirea din Botoșani, in Catamaresti, pe drumul spre Ipotesti care merita o vizita.
Din pacate nu cunoastem pe nimeni de acolo pentru un eventual pret mai bun.De luat in consideratie propunerea lui Cristi ,eventual luat legatura cu ei ,poate reusiti si un pret bun .
Loc 919 - MA - 6Paslariu Adrian - amatori - BV.
Daca sunteti interesat in mod deosebit de aceasta locatie voi reveni cu mai multe amanunte.Pentru inceput am dat telefon si mi s-a spus ca pretul este de 150 ron/persoana cu mic dejun inclus sau 200 ron doua persoane cu mic dejun inclus.Loc 919 - MA - 6
P.S. Se poate totusi incerca macar cu un telefon s-au cu o vizita la fata locului ,o discutie cu patronul nu strica ,toata lumea ar avea de castigat ?