AmaTur: Turneu A+ "Cupa Amatur Romania"- turneu A+ - Botoșani 23.07.2011

Cateva informatii pentru cei ce nu stiu cum sa ajunga la Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" din Botoșani
Dinspre Suceava : La sensul giratoriu la intrarea in Botoșani mergeti inainte pana la benzinarie ( la + 300 m in dreapta ) dupa care faceti prima la dreapta si apoi dupa + 300 m vedeti Sala Polivalenta in stanga.
Dinspre Iași : La sensul giratoriu la intrarea in Botoșani mergeti la stanga , dupa care mergeti inainte pana la urmatorul sensul giratoriu. Tineti si aici tot inainte pana vedeti Sala Polivalenta in partea dreapta.
Masinile pot fi parcate in parcarea Salii Polivalente.
Pentru cei ce veniti de vineri si doriti informatii despre locatiile unde veti fi cazati sunati-ma la numarul 0756 337 103 - Cornel Balauca.Va indruma telefonic sau daca este cazul ne intalnim si va conduc la locatiile dorite.

Domnul Sorin spune :"...a se evita hotel Tineret... chiar sunt suficiente hoteluri bune in Botoșani ! ".Nu doresc sa intru in polemica cu absolut nimeni.Scopul organizatorilor a fost sa oferim variante pentru toate buzunarele.Daca cineva din Botoșani cunoaste si poate sa obtina preturi bune (sau mai bune) si in alte locatii in afara de cele mentionate de organizatori este rugat sa se implice si sa vina efectiv cu solutii.
Multumim.

Domnu' sorin spune: :yawn: ...evitati Tineret
solutii v-am dat...doar negociati...(altii au negociat pentru noi)
Am apreciat pretul de la Maria...
N-am spus sa nu se cazeze la tineret ci doar sa-l evite daca se poate...daca nu, nu ! asta e. Ma gandeam ca poate doreste cineva sa faca un dush dupa drum lung... (ups, nu treabuia sa spun asta ?). Il va face in chiuveta din camera sau la buda de pe hol ?
Daca e vreunul rocker inrait...hotel Tineret are un bar cu specific rock, e OK, muzica buna, bere, gajici, chestii. In afara lui (vis-a-vis...5m), terasa faina, karaoke, ...di tati... voie buna de la d-vs, chestii moldovenesti de la noi...
Sunteti organizatori buni si am convingerea ca va veti descurca.
scuze catre ceilalti pentru "rufele" noastre...
Nenea Cornel, daca vrei sa mergem in cateva locuri ca sa vedem ce putem face pentru prietenii nostri suna-ma si rezolvam cumva.

cum se ajunge la sala din gara sau cu ce?
Iesind din gara (in piata din fata o sa vedeti taxiuri si autocare) mergeti drept inainte cam 150-200 m pana la prima intersectie. Din intersectie vis-a-vis se vad magazinele Kaufland si Plus. Traversati si mergeti pe straduta care trece pe langa acestea. Dupa vreo 100-150 m ajungeti intr0un sens giratoriu extrem de ciudat ... Mehmet m-a atentionat ca politistii mai stau de panda pe acolo, dar discutia nu e relevanta pt pietoni ... si o tineti drept inainte, iar dupa vreo 300-400 m veti vedea sala pe partea stanga.

Iesind din gara (in piata din fata o sa vedeti taxiuri si autocare) mergeti drept inainte cam 150-200 m pana la prima intersectie. Din intersectie vis-a-vis se vad magazinele Kaufland si Plus. Traversati si mergeti pe straduta care trece pe langa acestea. Dupa vreo 100-150 m ajungeti intr0un sens giratoriu extrem de ciudat ... Mehmet m-a atentionat ca politistii mai stau de panda pe acolo, dar discutia nu e relevanta pt pietoni ... si o tineti drept inainte, iar dupa vreo 300-400 m veti vedea sala pe partea stanga.
ok, multa'n
41.gif

iar ptr pandarii politisti
14_6_12.gif

ok, multa'n
41.gif

14_6_12.gif

Cornel pt. cei care vin de la Gara rezolvam cu microbuzul noastra ALBASTRU BT 05 AST VW Caravel . Aminteste mie te rog ca sa trimitem pe Agustin pana la Gara stiu tu de ce : ) In caz pt. celalalte prieten puteti sunati si pe mine direct pt treaba asta Nr. meu de telf 0740 - 368 932 sau 0734 - 915 866
---------- Post added 13-Jul-2011 at 12:50 ----------
De luat in consideratie propunerea lui Cristi ,eventual luat legatura cu ei ,poate reusiti si un pret bun .

Nea Antal Cristi are dreptate Casa Boema este destul de bun dar nu este mai bun decat Hotel Maria si ca calitate int si ca exterior. Parcare este este locat la un pietonal plin cu verdeti 100 m la parcul M eminescu si pe jos 300 - 400 m pana la Sala peste tot sunt Terase fine eu zic ca e ok. Oricum incerc obtin si eu un pret din Casa Boema cand am fost acolo nu am reusit pe cineva care poate iau decizi dar o sa mai incerc inca o data

Avem o Favoare foarte ajutatoare din partea un FOARTE BUN Prieten COMUN multumesc mult Paul va fi o mare ajutor.
CORNEL nu poti pui Traseu asta la primul Pagina te rog. ( ADI poate marceaze traseu si dinspre SV )
---------- Post added 13-Jul-2011 at 15:34 ----------
Asa cum ai spus tinere Mehmet !!!
Asa este prietene : ) COK TESEKKURLER : )
---------- Post added 13-Jul-2011 at 15:49 ----------
Cristi chiar nu am exagerat ai vazut si tu. Mai bine sa avem grija , cine vino din Ucraina , Rădăuți , Siret , Bucecia sau din Casa BOEMA trebuie traverseze sens giratoriu aia extrem de ciudat. Aveti griji , dar in afara de Fam Ursuleanu nu vino nimeni din partea aia si Vasilie sigur stiu deja lucru asta. : ) Sau cum spune Taz. Multumim pt. imagine TAZ

Cine vine dinspre Cucorani (casa Boema) sau dinspre gara, poate tzine linia de tramvai pana la stadion (Calea Nationala). De la intersectia de la gara (peco MOL) sunt maxim 500m pana la stadion. Chiar inainte de stadion e o parcare pe dreapta care are intrarea imediat dupa o sala de sport. E vizibila. Se intra prin parcare apoi e o strada la dreapta care duce la sala Polivalenta.... cca.15m.
Deci se poate ocoli acel sens giratoriu.

"Cel mai bine era... tot inainte !!!" :rolleyes:

Doresc rezervare pt o persoana sambata noapte la Hotel Maria,multam! Vlase Dorin

Sa facut Vlase este ok
---------- Post added 14-Jul-2011 at 14:20 ----------
Drumul dinspre Suceava :

Asta e tare multumesc prietene sa dublat bere nu stiu cum sa revansez multam. Tesekkurler Paul : )

Sorin are dreptate cine vine dinspre Cucorani sau Casa Boema se merge tot inainte pana la stadion Mersi Sorin : )

Back
Sus