AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012

Normal Florin acum o luna eram nu stiu 55 acum cateva zile eram cred ca 58 sau 60 acuma mai trecut culmea chiar la 61 ; ) Glumesc Florin asta este macar nu incerc cobor ca sa joc cu in Amatori cu Sorin mai astept asta este Succes si rabdare Florin

Ziceam sa astepti pana la ora 21, acuma cred ca ai vazut care-i situatia si vii sa joci la Open.

Dupa asa veste si dupa retragerile care "este" parca vad ca mai avem nevoie de concurenti.

Oricum ar fi, colegii nostri care cred ca nu participa si s-au inscris din "reflex" trebuie sa se grabeasca sa nu astepte pana vineri seara cand cei care doresc sa participe si nu au loc vor fi ocupati cu alt program.

Personal le multumesac pt intelegere!
Se rezolva din mers. Se cerne usurel si maine raman toti ce-si doresc sa participe.

Vad ca am multi admiratori in tara asta " MULTUMESC " tuturor care ma cunosc , dar si oameni care au renuntat in favoarea mea sa particip la turneul final .Tin sa va anunt ca voi fi prezent in sala de sport din Sfintu Gheorghe :clap::clap::clap:

speram sa nu fie probleme cu incalzirea salilor
un aspect foarte important despre care nu s-a scris nimic !
va rog sa ne informati despre incalzirea salilor !
daca e una mai racoroasa, va rog sa ma puneti in cea mai calduroasa:D...multumesc !
cred ca ar fi bine pe timp de iarna sa se scrie in prezentarea turneului cate ceva despre incalzirea salii,
nu de alta dar am patit la unele turnee, la care daca stiam ca e frig cu siguranta ramaneam acasa,
si cred ca sunt multi in asentimentul meu,
daca s-ar sti ca e frig cred ca s-ar rerduce la jumatate nr. participantilor...
dar la Sf. Gheorghe speram sa fie amandoua sali incalzite...
dar va rog informati-ne!
multumim!

Sponsorii Turneului sunt:
Andro Gir SRL prin amabilitatea d-lui Gelu Popescu; Butterfly Romania prin TT- Shop Bistrița, Rasvan Crisan; TT-Sport București prin amabilitatea lui ValiGTI; Yasaka Romania prin Viva Sport Shop.ro;

Le multumim pentru apropierea si ajutorul dat miscarii Amatur si Turneului Campionilor.

Organizatorii circuitului multumesc tuturor amaturistilor care au inteles sa pastreze un climat de echilibru si de liniste, conditii esentiale pentru buna desfasurare a Turneului Campionilor. Deasemenea, subliniem eforturile deosebite ale organizatorilor din Sf. Gheorghe, ale d-lui Oliver OLAH, precum si ale colaboratorilor, pentru ca participantii la turneu sa se simta cat mai bine in perioada desfasurarii concursului.
Tuturor, un turneu reusit si cat mai multe clipe placute in Sfantu Gheorghe!

Back
Sus