AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012

aloha dragilor..se retrage PRALEA CONSTANTIN.Alba Iulia...intrebare de baraj pentru prieteni din Brașov.voi ajunge la ora 8-20 in gara din Brașov.vreau o idee in legatura cu un mijloc de transport la Sf .Gheorghe...ca pe net nu am gasit nimic sa ma pot incadra in timp util...Daca exista o varianta da-ti un semn..va rog mult.,,,Pina ne-om vedea acelas salu voios.LONG LIVE ROCK AND ROLL...PS...Binevoitorul va primi drept recompensa ...O PERECHE DE ZARURI..

Sunt curse BV-SF.GHE tip maxi taxi din ora in ora din parcarea gari,Codreanu in general pleaca la fix,adica la 7.00;800,etc cu un decalaj de catev-a minute in cazul in care mai sunt multe locuri libere.
Mai sunt curse regulate din cartierul Craiter autogara Codreanu,acolo nu cunoc orarul.

Cu parere de rau,datorita meciului FC PETROLUL -FC VASLUI,nu mai are cine sa ii faca tura,deci se retrage Panait Genu din Teisani-amatori,a sperat pina in ultima clipa!

Florin scuze dar din pacat nu am posibilitate ca sa ajung. Stiu ca incurc cel mult pe tine , dar trebuie clarific cu comisie situatie de lucrari la un santier. Am spus la bunicu s-ar putea a sunat si a spus dar am ajuns la calculator Scuze inca o data se retrage Mehmet SENGOZ Open

Back
Sus