sorin_client
Echipa AmaTur
Corneanu Sorin - Botoșani - amatori
Corneanu Gabriel - Botoșani - amatori
Mironescu Adrian - Botoșani - amatori
Corneanu Gabriel - Botoșani - amatori
Mironescu Adrian - Botoșani - amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Noi credeam ca mergi la pescuit la copca:shock:Cu un mare regret ratez acest turneu pentru o excursie la schi in
Austria,vreau pe aceasta cale s a multumesc tuturor amatoriilor de tenis de masă pentru ca fac posibila aceasta miscare,s a aveti un turneu frumos si sa ne vedem sanatosi in urmatorul an!
Cu respect,
Aftenii Daniel
simpaticuleNoi credeam ca mergi la pescuit la copca:shock:
1 Intr-adevar, exista riscul ca jucatorii de OPEN clasati peste locul 100 sa nu prinda loc in turneu. Dar, daca priviti clasamentul, veti vedea ca toti acestia au putine turnee A si A+. Cu putin efort, ar fi putut avansa in clasament pe pozitii fruntase si erau siguri de participare. La un turneu final prioritate au jucatorii valorosi si constanti in participare.
Numarul maxim de participanti este o alta discutie , nu tine de regulament. La fiecare turneu raportul intre jucatorii amatori si OPEN a fost de 2/1. Acelasi raport se pastreaza:120/60, in total 180 de participanti.
2 Nu exista posibilitatea ca jucatorii numiti de d-vs sa participe la Amatori.
Acidulescule nu-ti scapa nimic!dl.Apian Florin,mai corect !![]()
De ce se modifica criteriile pt dreptul de participare la categoria OPEN?
In anuntul initial criteriu cu M.A . nu afecta pozitia in clasament .
Dl. BODEANU organizati cum doriti dar macar nu mai dati explicatii cotradictorii.
Am rezervat spatiul pt inscrieri, dar ne-am impartit prieteneste raspunderile, asa ca le completeaza FlorinAcidulescule, Dl. Dan face tabelul pe prima pagina. Astept scuze!;-)
Scuze! Nu am obs, stiam ca dl. Dan a deschis topic-ul, acum vd ca Dl.Apian actualizeaza.Acidulescule, nu-ti scapa nimic!;-)
Din Cisnadie se inscrie Govoreanu Florin la amatori.