AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012

Da, am spus ca voi actualiza pe 2 dec - pe 1 este doar un turneu A unde voi face eu clasamentul asa ca n-o sa am probleme, iar B-urile pot fi postate pana duminica seara daca exista interes.

AR FI CORECT sa se actualizeze clasamentul dupa data de 03 12.2012 pt ca mai sunt 2 turnee-24.11.2012 si 01.12 2012 unde se mai pot acumula puncte si unii concurenti pot avansa chiar si 100 de locuri
De acord cu cele scrise mai sus.Atunci ma voi inscrie si eu,dupa reactualizare.

Cu siguranta si la acest turneu FINAL vor fi foarte multe retrageri-anuntate sau neanuntate-Sunt multi jucatori care au obiceiul =prost dealtfel=sa se inscrie la toate turneele iar in ultimul moment sa se retraga din diferite motive.Ar fi bine sa existe o regula-de ex cei care nu isi anunta retragerea de la un turneu cu minim o saptamana inainte sa fie penalizati cu un anumit nr de puncte,ca sa nu incurce organizatorii...

aloha dragilor...doresc sa inscriu un foarte bun prieten ...PRALEA CONSTANTIN..AMATORI..Alba Iulia..La buna vedere si acelas salut voios ....LONG LIVE ROCK AND ROLL

Cu siguranta si la acest turneu FINAL vor fi foarte multe retrageri-anuntate sau neanuntate-Sunt multi jucatori care au obiceiul =prost dealtfel=sa se inscrie la toate turneele iar in ultimul moment sa se retraga din diferite motive.Ar fi bine sa existe o regula-de ex cei care nu isi anunta retragerea de la un turneu cu minim o saptamana inainte sa fie penalizati cu un anumit nr de puncte,ca sa nu incurce organizatorii...
Asa ma gandeam si eu (cand eram tanar)... Sa stau cu o mana la...femei... si cu una pe tastatura ca sa-i prind pe astia care nu se retrag la timp...tule-n mama lor ! Ca n-am timp sa ma-nscriu dinainte dar am timp sa trag cu ochiu' pana'n ultima clipa ! ...ca poate ti se-ntampla ceva "intamplator"..., ... si iaca ca ma doare-n...puncte..., ... ca ma calca garda pe spate...de exemplu vineri, na. ! Mei, ia vezi !
...ca organizatorii oricum is incurcati cu noi, incurcatorii !

Daca numarul celor inscrisi la OPEN va depasi 72, participarea la OPEN va fi in ordinea clasamentului, prioritate vor avea jucatorii cu media peste 18.
Atentie: jucatorii amatori vor avea loc la OPEN in limita locurilor neacoperite de jucatorii cu drept de OPEN. Cei care vor pierde locul la OPEN vor fi inscrisi la Amatori.

inseamna daca ies de la open intru automat la amator :):):)

D-L Sorin cred ca face parte din -INCURCATORI-cei care se inscriu automat din REFLEX la toate turneele dar cu 2-3 ore inainte de inceperea turneului se retrag din cauza ca la CALCAT garda pe spate,,,,in fine nu am inteles sensul greoi din nordul tarii a acestei fraze.Oricum in tarisoara noastra draga-daca vrei sa fii bine intentionat -EXISTA intotdeauna UNUL care se scoala cu fata la cearceaf si comenteaza aiurea....cu garda ....care ma calca pe spate........etc

Back
Sus