Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
De acord cu cele scrise mai sus.Atunci ma voi inscrie si eu,dupa reactualizare.AR FI CORECT sa se actualizeze clasamentul dupa data de 03 12.2012 pt ca mai sunt 2 turnee-24.11.2012 si 01.12 2012 unde se mai pot acumula puncte si unii concurenti pot avansa chiar si 100 de locuri
Un turneu final fara dl.Viorel C. ar fi fara sare si piper !Mai vine de la mangalia
chiurtu viorel
daca nu are loc sa joace comenteaza!!!!!
Bineinteles la amatori!
S-aduca si muzicaMai vine de la mangalia
chiurtu viorel
daca nu are loc sa joace comenteaza!!!!!
Bineinteles la amatori!
S-aduca si muzica
N-ai inteles nimic. La Reghin am mincat o friptura si am platit vreo doua.Batalie mare pe locuri !
- - - Actualizat - - -
Si-o friptura de la Reghin!(moca)
Asa ma gandeam si eu (cand eram tanar)... Sa stau cu o mana la...femei... si cu una pe tastatura ca sa-i prind pe astia care nu se retrag la timp...tule-n mama lor ! Ca n-am timp sa ma-nscriu dinainte dar am timp sa trag cu ochiu' pana'n ultima clipa ! ...ca poate ti se-ntampla ceva "intamplator"..., ... si iaca ca ma doare-n...puncte..., ... ca ma calca garda pe spate...de exemplu vineri, na. ! Mei, ia vezi !Cu siguranta si la acest turneu FINAL vor fi foarte multe retrageri-anuntate sau neanuntate-Sunt multi jucatori care au obiceiul =prost dealtfel=sa se inscrie la toate turneele iar in ultimul moment sa se retraga din diferite motive.Ar fi bine sa existe o regula-de ex cei care nu isi anunta retragerea de la un turneu cu minim o saptamana inainte sa fie penalizati cu un anumit nr de puncte,ca sa nu incurce organizatorii...