As vrea sa-l felicit pe domnul Ursulean Florin care a tratat cu seriozitate meciul din grupele superioare impotriva domnului Georgiu Dragos. Desi de pe margine domnul Corneanu Sorin incerca din rasputeri sa-l convinga pe tanarul Ursuleanu sa piarda meciul si sa se califice impreuna cu domnul Georgiu fiind din aceeasi zona geografica, Florin a tratat cu verticalitate meciul. Nu inteleg domnule Corneanu cum de ati fost premiat la acest turneu, deoarece caracterul dumneavoastra nu prea se potriveste cu acest sport. Poate pe viitor organizatorii, la completarea grupelor superioare ar putea lua in considerare ca si la grupele inferioare zonele de provenienta a concurentilor.Si nu in ultimul rand felicitari organizatorilor pentru acest turneu minunat la care sunt mandru ca am putut participa.
Georgiu nu este din aceeasi localitate cu Florin iar din aceeasi zona geografica sunteti si d-vs ... Tot un moldovean !
V-am spus ca va fi un meci corect intre ei, ceea ce a si fost. Ii cunosc pe amandoi la fel de bine si le stiu caracterul. Singurul lucru pe care intr-adevar l-am facut a fost sa spun rezultatul cu care Georgiu s-ar fi calificat in detrimentul d-vs. Fapt care m-ar fi bucurat intr-adevar.
Daca as fi stiut ca incepeti o astfel de discutie vis-a-vis de caractere as fi filmat ultimul meci al d-vs cu d-nul Ionita, un meci care a parut mai mult un fel de dansul lebedelor decat tenis de masă. Ati fost infrant cu "umilitorul" scor de 3-2 rezultat care m-a eliminat datorita jocului direct. La sfarsit v-ati imbratisat, bucurat si toate celelalte dar nu stiati ca sunt si altii care se uitau la d-vs. Sunteti un jucator foarte bun, am vazut toate celelalte meciuri ale d-vs iar d-nul Ionita in mod normal n-avea nici o sansa. In plus, ce spune caracterul d-vs cand nu conteneati de facut calcule cu clasamentul in fața (inainte de ultimul meci al meu si al d-vs) ca sa vedeti care si cum ? Interesant iarasi e ca d-vs ati inceput ultimul meci cu d-nul Ionita la alta masa, eu am asteptat sa se termine meciul de masa noastra ca sa pot juca penultima sansa cu d-nul Vlase pe care-l salut (un om deosebit), am terminat meciul cu d-nul Vlase, dupa care a inceput si ultimul set al d-vs. Nu stiam ca un meci (chiar 3/5) poate dura atat de mult ! Sau, ce atata graba !?
Asadar, domnule Barsa, eu n-am zis nimic de caracterul d-vs dar inainte sa aruncati cu noroi trebuie sa puneti mana pe el si va murdariti. Nu-i frumos. Repet, eu la meciul dintre Georgiu si Ursulean n-am facut decat sa-i spun ce sanse are d-nul Georgiu ca sa se califice si n-am incercat nici o clipa sa-l conving pe Florin sa-i dea meciul, ceea ce poate confirma si unul si celalalt.
Pentru mine acest subiect este inchis de aceea nu va voi mai raspunde provocarilor. Am spus doar ce a fost de spus, am si martori care pot confirma spusele mele (probabil ca veti spune ca sunt iarasi prietenii mei).
D-nule Ionita, va rog sa nu-mi purtati pica pentru acest post, n-am nimic cu d-vs, va respect, v-am recunoscut calificarea, am dat mana impreuna, asta e... Sunteti ok dar trebuia sa raspund d-nului Barsa, ceea ce-mi pare rau ca am facut-o.
Din cauza unui telefon de-acasa (venit chiar inainte de a ajunge la sala) ce m-a informat ca am niste mari probleme in familie nu m-am mai putut concentra ca sa pot juca in limite normale si vreau sa cred ca este cauza pentru care m-am oprit mult prea devreme in aceasta competitie. Daca nu era sa vin in masina cu un prieten nici nu mai stateam la competitie, ma intoarceam acasa in aceeasi dimineata. Asta e.
Vreau sa mai stiti ca sunt impotriva meciurilor aranjate ceea ce am mai scris pe forum.
Felicitari organizatorilor care au fost la inaltime, bravo tuturor participantilor, turneu greu dar frumos.
Sarbatori fericite tuturor, La multi ani si toate cele bune !
D-nule Barsa, daca d-vs credeti ca eu am gresit cu ceva in fața d-vs im cer scuze si va doresc sincer Sarbatori fericite, sanatate si sa ne revedem sanatosi fara a ne purta pica unul altuia.