Pe langa latura comerciala pe care unii vor cu tot dinadinsul sa o scoata in evidenta,ne-am propus urmatoarele tinte:
1. Cei trei sportivi proveniti din Amatur(Lungu,Durdun si Boaca) sa joace la nivel de divizia A si/sau superliga in urmatorii doi ani
2. Sa sponsorizam cei mai reprezentativi sportivi ai Romaniei pe toate categoriile de varsta.
3. Sa sponsorizam jucatorii emblematici din AMATUR sau proveniti din AMATUR chiar daca ei nu fac parte din clubul VIVA SPORT.
Daca la primele doua puncte suntem pe drumul cel bun, din pacate la punctul trei ne-am lovit de o opozitie cel putin ciudata atunci cand am propus o sponsorizare sportivului Alex Ciobanu,pe care l-am considerat o emblema a circuitului AMATUR.
Era vorba de o sponsorizare Yasaka nu de cooptarea in VIVA SPORT.
Echipele de amatori VIVA SPORT (patru la numar) care evolueaza in "calificari divizie" sunt sustinute prin:
tarife preferentiale la echipamente,
antrenamente cu costuri reduse cu unii dintre cei mai buni antrenori,
masa de joc gratis la meciuriurile de acasa,
abonamente cu pret redus si sauna inclusa,
reducere la sala de fitness si antrenor personal pentru desavarsirea pregatirii fizice.
Si nu este decat inceputul
In luna ianuarie se va desfasura in sala VIVA SPORT "TOP 12 ROMANIA" atat pentru feta cat si pentru baieti, iar in prima saptamana din februarie speram sa obtinem organizarea returului divizei B(fete+baieti).
.
Pai domnul Tanase sustine sportivii ca sa ajunga la performanta.
- - - Actualizat - - -
Apropo nu era vorba de Sport Kombat2 din calificari divizie ca pe aia ii sustin eu .