Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie
Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie
UUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
incercati sa va schimbati putin si sa nu mai urmariti cu orice pret un folos sau un castig cat de mic din activitatea asta.
se simte in spatele acestor discutii dupa turneul de la sibiu un fel de incrancenare care-i afecteaza pe oameni probabil fara sa vrea ei. intr-adevar, dezordinea, oboseala si stressul au fost prezente si la acest turneu, dar nu pentru ca asa a dorit cineva sau pentru ca altcineva nu a stiut cum sa le evite. pur si simplu s-a intamplat sa fie foarte multi participanti.
chiar daca sunt persoane care astazi au o parere proasta despre mine, trebuie sa spun ca am fost la sala Transilvania ca spectator, si am vazut ceva ce foarte rar in alte ocazii am mai avut prilejul sa vad.
si chiar asa stand pe scaun si privind la meciuri marturisesc ca am obosit. cu toate astea nu imi parea rau daca stateam pana la ora finalei.
nu cred ca aceasta competitie AMATUR este o competite pentru organizatori de evenimente sau pentru colectionari de premii si distinctii....eu cred ca este o pledoarie pentru o viata sanatoasa, pentru ca 16 ore de miscare, de imbratisari si strangeri de mana intre vechi si noi prieteni, de povestiri si anecdote spuse pe indelete, toate astea intr-un cadru foarte frumos cum e sala Transilvania, nu sunt altceva decat "medicamente" pentru corp si pentru minte.
nu conteaza ca activitatea asta s-a "lungit" mai mult decat orice estimare pesimista si ca a avut si "timpi morti" o gramada, ci conteaza ca la sfarsit aproape 200 de oameni s-au strans buluc in mijlocul salii ca sa incapa intr-o poza mica. oameni seriosi, trecuti de 30 de ani multi dintre ei, inghesuindu-se si inghiontindu-se pentru o poza.....poate cineva sa-i inteleaga?
organizatorii, cei care au fost de data aceasta, poate ar fi vrut si ei sa stea mai mult la masa de tenis in loc sa completeze fise si sa faca programari aspru criticate dupa aceea. au stat 16 ore si au privit la prietenii lor cum se distreaza, iar la sfarsit(asta din auzite, ca nu stiu nici eu sigur) au ramas singuri sa stranga 20 de mese si sa le urce in camion....poate cineva sa-i inteleaga?
sunt lucruri care nu trebuie intelese si nici explicate, ci doar traite asa cum sunt ele. despre un asemenea eveniment nu trebuie sa spui "a fost prea lung", "a fost prea dezordonat", "cutare ar fi facut mai bine decat cutare", "nu e bine ca nu s-a facut si AIA", "nu e bine de ce s-a facut AILALTA", ci pur si simplu trebuie SA FII ACOLO SI SA TE BUCURI DE ORICE MOMENT FRUMOS, CHIAR DACA E VORBA DE UN SINGUR MINUT IN DECURS DE 16 ORE.....
tot asa, nu trebuie inteleasa si nici explicata atitudinea unui tata mandru de copilul lui pana in panzele albe. poate acel tata pune prea multa patima in discursul lui, dar pentru mandria lui trebuie admirat si aplaudat.
la fel si organizatorii, la fel si jucatorii ajunsi in finala de la ora 2 dimineata "garboviti", chiar si eu care am privit de pe scaun, toti trebuie sa fim aplaudati. de ce? pentru ca am trait(fiecare in felul sau) un moment unic. AM CASTIGAT FIECARE CEVA.....
si pentru ca ma gandesc tocmai la lucruri pe care le-am spus altadata si imi pare rau ca doar acum imi dau seama de ce le-am spus, va adresez tuturor un indemn, cu speranta ca aceste multe pagini de forum de dispute pe marginea turneului de la Sibiu sa se incheie cu bine:
:!: :!: :!: NU MAI FITI ATAT DE SERIOSI, JUCATI-VA MAI MULT, LASATI PE ALTII SA CASTIGE, PENTRU CA ATI CASTIGAT ORICUM BUCURIA JOCULUI, PE CARE NIMENI NU POATE SA V-O IA VREODATA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: