edi_tennis
senior
Pentru a afla cine a facut retragerile puteti verifica IP-iurile de pe care s-au logat conturile.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
cam ciudat,pentru ca suntem cazati mai multi acolo(deva,arges,tr.sev,etc) si totul a sunat ok !......referire la preturile de cazare de la Chindia..., doamna cu care am vorbit la telefon nu stia nimic despre turneul de tenis de masă, cu atat mai mult de pretul unui loc la 35 lei. Ma rog...
Pai daca aceste anunturi au fost facute cu scopul de a prejudicia alti competitori pt a asigura acces in competitie a respectivului il banam din competitiile Amatur si sanatate.A mai fost un caz cu unul de prin Mogosoaia sau Chitila la concursul de la Chiajna.Am facut-o deja si nu-mi place ce am gasit.
Din pacate dabia am reusit sa anunt acum ca eu si cu pr meu nu putem sa ajungem din motive personale familiale. Imi cer mi de scuze ca anunt la ora asta :
Marina Emil: RM. Valcea -357
Bogdam Cristian:Amarastii de Sus-395
Cu stima chiar imi pare rau
Mult succes la organizare Dl. Bodeanu si gazda Adrian Lazaroiu
Astept o explicatie de la JUDVL, daca mai apare pe aici, sau de la Marina Emil. Pana atunci ii reinscriu pe cei doi.
mii de scuze pt cei scosi afara si turneu.Nu se va mai intampla niciodata nu contest sentinta primita, dar am dat explicati printr-un mesaj Domnului Dan si inca o data mii de scuze celor care au fost dati afara. Imi pare rau sper sa nu fie prea tarziu .
O zi buna tuturor si bafta maine la Turneul final
Aveti perfecta dreptate trebuie sa ma coc mai bine la minte si data viitoare sa gandesc de doua ori la un lucru.In legatura cu pedeapsa mea pe care o merit poate mai duscutati cu domni membri sa fi putin mai mica desi nu merit. regret mult pentru cele intamplate.
Va urezi un turneu final reusit si multa bafta si Dumeavoastra
Alerta la trollAveti perfecta dreptate trebuie sa ma coc mai bine la minte si data viitoare sa gandesc de doua ori la un lucru.In legatura cu pedeapsa mea pe care o merit poate mai duscutati cu domni membri sa fi putin mai mica desi nu merit. regret mult pentru cele intamplate.
Va urezi un turneu final reusit si multa bafta si Dumeavoastra