Animus blades

husarul

senior
Scor reacție
269
Vârstă
47
Locație
Suceava
Am descoperit recent animusblade.it, lemne custom facute de Claudio Barbieri, in Italia. Am comandat un lemn, mi-a spus ca sunt primul client român pe care îl are. Omul a făcut paletele echipei nationale paralimpice din Italia, pentru Rio.

Mai jos e lemnul, in toata splendoarea lui. Vine intr-o cutie frumoasa de carton, un sac textil personalizat, factura si certificat de originalitate, o carte de vizita de lemn. Am comunicat prin messenger-ul de la Facebook, a respectat intru totul cerintele, de la gramaj, esente, dimensiuni, personalizare, pina la marimea manerului (am vrut un maner cu dimensiuni L size). O sa revin cu un feedback dupa ce lipesc fete pe el si il testez.

frumos lemnul nu avem ce comenta, are cedru la exterior...Este un lemn Off cred. Si pretul?

ha, deabia astept sa vii la sala cu lemnul. Pana ne vedem, ai putea sa dai mai multe detalii despre lemn, ce tipuri de lemn ai combinat?

Am platit 129 euro, transport inclus prin curier. Esențele sunt: zadă (larice, un soi de hinoki cred), carbonmix, kiri, carbonmix, zadă. Grosimea e 6.1 mm și straturile exterioare de zadă au 1.1 mm, să ?i dea puțină elasticitate. L-am g?ndit ca un Off- - Off. Pălăria e mai mare, 153x160, fiindcă mânerul e mai gros și am vrut să fie echilibrat lemnul. Are 91 grame.

Am platit 129 euro, transport inclus prin curier. Esențele sunt: zadă (larice, un soi de hinoki cred), carbonmix, kiri, carbonmix, zadă. Grosimea e 6.1 mm și straturile exterioare de zadă au 1.1 mm, să ?i dea puțină elasticitate. L-am g?ndit ca un Off- - Off. Pălăria e mai mare, 153x160, fiindcă mânerul e mai gros și am vrut să fie echilibrat lemnul. Are 91 grame.

nu e greu la 91 de grame. eu am crezut ca e cedru ( seamana cu Nittaku Violin la stratul exterior). Sa.l jucati cu placere!

Imi pare rau sa va contrazic, dar Violin nu are mesteacan alb, ci frasin alb! Scările de acasă îmi sunt de frasin, când n-am ce face, joc tenis cu ele. :)))

Imi pare rau sa va contrazic, dar Violin nu are mesteacan alb, ci frasin alb! Scările de acasă îmi sunt de frasin, când n-am ce face, joc tenis cu ele. :)))

Așa e, mi s-a parut mie ca de când nu am mai folosit violinul am âmbătr?nit și am mai uitat detalii despre acest lemn interesant :)) da este frasinul american versiunea din America de Nord, sigur mă refer la violin nu la scările dvs ;)

Back
Sus