ANULAT ANULAT - TURNEU A – Cupa de VINt – Editia a II-a 17.12.2016 Vintu de Jos -Alba Iulia

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Cosmin Cont la avansati si Andrei Hodis la open - Gherla

Te salut FLORIN ! IRSAI ISTVAN si MOTORGA DORIN open ! PELAGHIE IOAN,VERES JANOS ,BUCUR ALIN , TRANDAFIR VASILE,JANOSI ATILLA Amatori si FULOP LASZLO,STANCOVICI BIANCA, HUSAR ANDREA, LEFTER MARIUS , VALEA CLAUDIU incepatori

La open : Irsai Istvan si Motorga Dorin.
La avansati: Bucur Alin Adrian, Pelaghie Ioan, Janosi Attila, Veres Janos, Fulop Laszlo si Trandafir Vasile.
La incepatori : Husar Andreea, Stancovici Bianca, Lefter Marius, Pop Sabin si Valea Claudiu.
Toti din Tg Mureș.
Multumesc.

Din Sibiu confirmam participarea la Open
Iancu Sorin – Sibiu
Radu Constantin – Sibiu
Beniaiovski Bella – Sibiu
Mitzea Alexandru – Sibiu
Migea Cornel – Sibiu

Multumesc de inscriere , confirm participarea Manitiu Florin.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Bărbulescu Dan, avansați,Sibiu,confirm înscrierea,cu mulțumirile de rigoare!

Din Târnaveni Sabau Gheorghe si Sabau Mircea confirmam participarea si va multumim pentru invitatie

Pop Cosmin din Turda la open
Sau ma inscriu pt turneul celor de pe lista de asteptare....:)))))

Ultima editare:
Confirm participarea - Comsa Dan sectiunea amatori avansti - Sibiu si multumesc pentru invitatie .

Din Turda la amatori Sicoe Ioan, Gusan Boris si Suciu Sergiu.

Bună seara,
Confirmă participarea la acest turneu Zsok Arcadie și Postelnicu Mihai din Deva. Mulțumim pentru invitație.

Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk

S-a schimbat cumva regulamentul si pe viitor concursurile in AMATUR se vor face pe baza de invitatie?
Din punctul meu de vedere NU E OK.

Cu mare drag, voi incerca sa imbin sportul cu placutul, avand in vedere un program extrasportiv pentru acea zi, voi spune si eu prezent la adunarea de inviorare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus