ANULAT ANULAT - TURNEU A – Cupa de VINt – Editia a II-a 17.12.2016 Vintu de Jos -Alba Iulia

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Va rog sa confirmati participarea/neparticiparea la turneu.
Daca nu aveti cont pe forum, apelati la un prieten.

Open

4. Sufletel Radu, Alba Iulia, 56 - 28.61 - OL - N
17. Baciu Gabriel, Târnaveni, 289 - 24.54 - O - N
18. Lunca Razvan, Târnaveni, 98 - 24.19 - O - N
22. Aron Darie, Sibiu, 44 - 23.82 - O - N
33. Butura Vasile, Alba Iulia, 1087 - 17.58 - A - N

Avansati

9. Negrean Ioan, Sibiu, 190 - 17.7 - A - N
32. Popa Paul, Sibiu, 482 - 13.61 - A - N
36. Ratiu Valer, Sibiu, 746 - 13.19 - A - N
38. Mureșanu Alex, Sibiu, 427 - 13 - A - N
44. Morariu Marius, Sibiu, 513 - 12.36 - A - N
47. Bora Nicolae, Vintu de Jos, 1493 - 12 - A - N
50. Dragomir Paul, Sibiu, 610 - 11.09 - A - N
51. Filea Adonis, Sibiu, 620 - 10.06 - A - N

Incepatori

7. Bozosan Petre, Sibiu, 583 - 9.88 - A - N
9. Csiki Alexandru, Târnaveni, 973 - 9.25 - A - N
10. Bereszki Robert, Târnaveni, 1254 - 9.25 - A - N
16. Sufletel Emil Sr, Alba Iulia, 884 - 7.61 - AW - N
29. Alb Sorin, Vintu de Jos, 2244 - 3 - A - N
31. Ferencz Valentin, Târnaveni, 4001 - 0 - A - N
32. Forgacs Laurentiu, Târnaveni, 4002 - 0 - A - N
33. Taman Ioan, Aiud, 4003 - 0 - A - N
34. Taman Daniel, Aiud, 4004 - 0 - A - N
35. Pascu Nicolae, Vintu de Jos, 4005 - 0 - A - N
36. Craciun Constantin, Alba Iulia, 4006 - 0 - A - N
37. Dragos Petru, Hunedoara, 4007 - 0 - A - N

Ultima editare:
Morariu Mariusdin Sibiu, la Avansați, confirm prezenta! Mulțumesc mult pentru invitație!

Mr. Tomahawk

Peace brothers! Sa ne vedem cu bine, la Vintu sau la alte concursuri ! Si eu asteptam concursul de aici, ca si copiii pe Mos Nicolae, am fost dezamagit ca nu apar pe liste alaturi de baietii din Dej dar am trecut peste, musai nea' Pralea sa faca ceva data viitoare sa ne multumeasca pe toti ! :) :) :) . Peace brothers!

Ultima editare:
Ne retragem si noi de la'NUNTA"
Ticu Sorin-amatori
Schiopulescu Ioan-amatori
Secrian Emanuel -incepatori
Este si prima si ultima intentie de a participa vreodata la NUNTA,de la Vintu.

"Nr. participanti- 132
-OPEN = 36 (6 grupe X 6 jucator)
-AVANSATI = 56 ( 12 grupe X 4 jucatori. Doua grupe la o masa)
-INCEPATORI = 40 ( 10 grupe x 4 jucatori. Doua grupe la o masa )
"

Cred ca e o greseala de calcul la avansati. Ori totalul numarul grupelor este corect iar cel total al jucatorilor trebuie schimbat, ori "vitavercea". :-)

"Nr. participanti- 132
-OPEN = 36 (6 grupe X 6 jucator)
-AVANSATI = 56 ( 12 grupe X 4 jucatori. Doua grupe la o masa)
-INCEPATORI = 40 ( 10 grupe x 4 jucatori. Doua grupe la o masa )
"

Cred ca e o greseala de calcul la avansati. Ori totalul numarul grupelor este corect iar cel total al jucatorilor trebuie schimbat, ori "vitavercea". :-)

Si mai adaug ceva se califica toti 4 din grupe de 4 la avansati si incepatori, e corect ?

Daca tot e nunta asa e normal sa dureze cat mai mult.

Trimis de pe al meu GT-I9100 folosind Tapatalk

Trist că efortul colegului nostru a luat o altă turnură iar câțiva dintre noi folosesc batjocoritor cuv?ntul 'nuntă'. Dar tocmai*bunătatea si marinimia lui a generat această situație. Oare nu este mai rușinos sa organizezi un turneu si nici măcar apa sa nu fie îndestulătoare fără a mai vorbii de cafea. Și mă refer aici la cele organizate la Cluj-Napoca care par o japca pe lângă cele organizate la Vint, Aiud, Sibiu..si altele...

Trist că efortul colegului nostru a luat o altă turnură iar câțiva dintre noi folosesc batjocoritor cuv?ntul 'nuntă'. Dar tocmai*bunătatea si marinimia lui a generat această situație. Oare nu este mai rușinos sa organizezi un turneu si nici măcar apa sa nu fie îndestulătoare fără a mai vorbii de cafea. Și mă refer aici la cele organizate la Cluj-Napoca care par o japca pe lângă cele organizate la Vint, Aiud, Sibiu..si altele...

Stiti doar ca nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Ne convingem pe zi ce trece de lucrul asta.

buna dimineata ,

As face o propunere , cei care am fost InVitati la NUNTA , asa cum se spune ... sa ne retragem ... si sa ramana cei care nu au fost INVITATI LA NUNTA ...si atunci cred ca se va termina discutiile , pacat ca la sfarsit de AN , au aparut atatea comentarii , cand trebuia sa se termine cu bine ....pacat de d-nul Pralea care nu merita ....ma abtin la mai multe pareri....sa nevedem cu bine sau daca nu SARBATORI FERICITE....

Daca tot e nunta asa e normal sa dureze cat mai mult.

Trimis de pe al meu GT-I9100 folosind Tapatalk

grupe inferioare de 4 plus grupe superioare de 4 egal 6 meciuri. cu grupe inferioare de 6 ar fi fost doua meciuri in plus.n-are rost sa fii ironic daca nu te pricepi.dupa ce ca esti un vanator de turnee doar din zona ta de domiciliu,ai tupeul sa fii bascalios la adresa cuiva care bate saptamanal toata tara.

Eu propun sa nu ne certam, stiu ca au fost multe nemultumiri vis a vis de inscrierile acestui turneu , termenul de "nunta" este putin cam dur si ironic . Pe de alta parte domnul Paralea este un om printre oameni si a cedat presiunilor celor care au vrut sa se inscrie insa nu putem sa ii luam omenia de care da dovada fata de noi toti organizand turnee frumoase .In concluzie trebuie sa inceteze toate ironiile si discutiile in contradictoriu !

Cine sunteti d-voastra sa vorbiti cu mine asa? Avocatul D-lui Pralea?
De unde stiti d-voastra la ce turnee particip eu? Am fost la turnee anul asta dintr-un colt al tarii(Sighet) in alt colt al tarii(Targoviște) asa ca afirmatia d-voastra nu are nici o acoperire si in plus particip la ce turnee doresc!
Nu are nici o legatura acest topic cu jucatorul care strabate saptamanal tara in lung si in lat(bravo lui).
Atata timp cat "organizatorul" nu a respectat regulamentul Amatur legat de inscrieri turneul trebuia postat la sectiunea "Competitii nationale" si daca dorea d-l Pralea linistit putea sa il denumeasca "nunta" ceea ce a si facut-o intr-un post anterior!

Eu la Open in lista apare ca,sunt pe lista de asteptare la Avansati(George Toader)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus