Ar trebui sa dam un punct atunci când conducem cu 10-0 ? Voi ce parere aveti ?

Ar trebui sa dam un punct atunci când conducem cu 10-0 ? Voi ce parere aveti ?

• Total voters
    100

VivaShop

organizator local
Unii cred ca ar trebui sa facem acest lucru pentru a nu pune adversarul intr-o situatie penibila , în timp ce altii cred ca adversarul ar putea sa se simta insultati daca ar primi un "punct din mila".
Voi ce parere aveti ?

Ultima editare:
As vrea sa cedez un punct, dar nu as vrea sa-l primesc. Oricum, nu am fost in situatia in care sa primesc un punct la 10-0....asta pt ca am cedat setul fara sa astept acel punct;)....fiecare se orienteaza.

Eu dau punctul de onoare de pe la 9-0 sau chiar 8-0, stiu demult unde se indreapta scorul, la 10-0 se simte prost adversarul. Daca iau bataie de la 9-0 sunt prost eu si imi merit soarta!:D

:)Putem sa dam un punct cand conducem cu 9-0(si sa primim un punct cand suntem condusi cu 8-0)

Care este rostul cedarii punctului...?? Credeti ca cel care e condus se va simti mai bine pierzand cu 11-1 decat cu 11-0?? E cam acelasi lucru. Daca este o problema pentru cel care este condus, atunci sa renunte la 9-0. Daca a ajuns la 10-0 atunci sigur vrea sa mearga pana la capat si nu cred ca ar vrea un punct din mila.

N-ati vazut niciodata seturi pierdute de la 9-1 sau 10-1? Care e diferenta? Daca adversarul nu a gresit 10 puncte la rand, poti face si tu la fel, daca nu e vorba de valori foarte mult diferite.
Eu joc toate punctele, chiar daca e 10-0 pentru mine sau pentru adversar. Si mai e un argument: daca se intampla asta in setul 1 sau 2, nu inseamna ca vei castiga meciul neaparat. Daca, totusi, ai luat un set la 0, ai un avantaj moral si poti castiga meciul mai usor.

Sa va dau un exemplu nu prea indepartat....O cupa la Sema-Park( nu stiu cum s-a numit) in semifinale Cazacu-Spelbus.cel din urma avind primul set 10-0,i-a dat un punct( s-a vazut clar asta) ,s-a apropiat Cazacu la 10-6 si pe urma a cistigat Cazacu 3-1,......... ce mai este de zis la chestia asta?!?

Mie personal mi s-a intamplat sa fiu fair-play si sa pierd un joc pe treaba asta. Nu trebuie sa acorzi nici cea mai mica sansa adversarului din punctul meu de vedere.
La masa trebuie sa musti din adversar, iar dupa meci sunteti prieteni, asta inseamna fair-play !

Back
Sus