Au trecut in nefiinta...

Condoleante familiei indoliate! Dumnezau sa-l odihneasca!

Nici acum nu pot sa cred ca prietenul Costel nu mai este printre noi.Sincere condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca.

Sincere condoleante!!! Nu-mi vine sa cred.La Bacău m-a invins in grupele inferioare cu 3-2 dupa un meci fantastic.Ne-am felicitat, ne-am urat bafta si am zis ca am castigat un prieten. Astazi el m-a parasit,dar ramane o vesnica amintire.Odihneste-te in pace prietene!!!

Colectivul taberei a aflat astazi indurerata veste a treceri in nefiinta a celui ce a fost un mare iubitor al tenisului de masa ,Costel Lefter.Suntem alaturi de familia indoliata si le transmitem condoleantele noastre.Dumnezeul sa-l odihneasca.

EMI

Condoleante familiei indoliate!Si amaturistii din Tecuci am pierdut un mare prieten si-l regretam foarte mult.

Sincere condoleante ! O veste teribil de socanta pentru toti cei care l-am cunoscut pe Costel , care va ramane in amintirea noastra ca un om cu un caracter deosebit si un mare iubitor de tenis de masă !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

E prea devreme sa ne ingropam prietenii, fir-ar el de destin! Ma lupt cu acest sentiment de inutilitate si de incapacitate.Ne mor prietenii si murim si noi cu ei iar eu nu de moarte ma cutremur,ci de vesnicia ei.Drum bun,prieten drag !

Astazi il conducem pe ultimul drum pe colegul si prietenul nostru LEFTER COSTEL. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei!

Sportivul,omul,prietenul Lefter Costel nu mai este printre noi,sunt socat! Ce baiat,un caracter frumos,un om de pus la rana! Inca numi vine sa cred!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Pare ireala aceasta veste. Dumnezeu sa te ierte, parca ieri ne salutam la concurs la Galați si azi cand am aflat vestea......Condoleante familiei.

Cu mare durere in suflet anuntam trecerea in nefiinta a colegului si prietenului nostru MIRCEA TONCEAN. Dumnezu sa-l odihneasca. Dormi in pace Capitane!!!

Am pierdut un mare om de tenis de masă! Dumnezeu sa-l odihneasca pe domnul Mircea Toncean! Sincere condoleante pentru familie!

Dumnezeu sa-l odihneasca!!Eram amici,ne cunosteam de prin 2008...incepem sa lasam locul altor generatii.Sad but true

Amaturistii blajeni isi expima profundul regret al trecerii in nefiinta a lui Mircea Toncean si sunt alaturi de familia indurerata si colegii si prietenii reghineni.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Ce cruda si nemiloasa e viata...
Pe nenea Mircea il cunosc de cand aveam cativa ani ,era prieten bun cu tata , si parteneri de tenis de masă inca de pe vremea aceea.
Cand s-a reunit grupul seniorilor din Reghin, aveam vreo 18 ani , iar El a fost cel care impreuna cu Tata mi-au insuflat pasiunea pentru tenis de masă
Cum zicea Ocsi , el a fost capitanul ,mentorul , exemplul nostru .Un om calm , fara rautati, mereu cu glumele la el, dar mai mult de-atat , a fost un om deosebit cu un suflet mare.Cine se gandea ca acest munte de om ,si exemplu de viata echilibrata si sportiva va fi doborat atat de usor de boala?
In luna mai ,inainte cu cateva zile de "Memorialul Dan Leorda" ne-am strans toti tenismenii din Reghin si i-am facut o vizita surpriza.Chiar daca eram obisnuiti sa ne strangem cu totii doar in sala de sport , a fost foarte fericit sa ne vada pe toti impreuna , iar eu impacat ca am mai apucat sa ii strang mana pentru ultima oara.

Amatur-ul a pierdut un prieten , insa a castigat incepand de la anul inca un concurs in calendar : " Memorialul Mircea Toncean"

Sa te odihnesti in pace ,nenea Mircea! :(

Cu durerea in suflet,suntem alaturi de familia indoliata,alaturi si de colegi din Reghin deplangem plecarea prematura acestui om deosebit.
TONCEAN MIRCEA Odihneste-te in pace.

Back
Sus