Avertismente și banări (4 Cititori)

• Autor subiect Autor subiect clau
  • Dată creare Dată creare
Măcar ultimul nume din listă putea, totuși, să producă oarece semne de întrebare :))

Măcar ultimul nume din listă putea, totuși, să producă oarece semne de întrebare :))
Bineinteles ca “israeleanul” e de fapt un jucator frustrat din AmaTur care a incercat o farsa pe banii si timpul organizatorilor.
Ar merita farsorul sa il dam in vileag?

Bineinteles ca “israeleanul” e de fapt un jucator frustrat din AmaTur care a incercat o farsa pe banii si timpul organizatorilor.
Sigur ca da

Chiar va rog, sunt foarte curios cine e personajul.

Avand in vedere aceste insrieri fictive, aseara, pentru a pregati lista cu jucatorii penalizati de la Iasi, a trebuit sa sacrific mult din timpul liber pentru o sarcina oarecum standard! Organizatorii au trebuit sa extinda numarul de jucatori de la o categorie, pe langa solicitarea catre respectivii jucatori de a se retrage inainte de termenul limita. Nu mai mentionez si discutiile purtate, pe parcursul turneului, cu Adrian Gotca, organizatorul tehnic, pentru a gestiona inscrierile, respectiv absentele acestora.

Daca sunteti nemultumiti de un organizator, fie va adresati Echipei AmaTur, fie, pur si simplu, evitati turneele organizate de catre acesta - chiar e prea mult sa actionati in acest mod!

Avand in vedere aceste insrieri fictive, aseara, pentru a pregati lista cu jucatorii penalizati de la Iasi, a trebuit sa sacrific mult din timpul liber pentru o sarcina oarecum standard! Organizatorii au trebuit sa extinda numarul de jucatori de la o categorie, pe langa solicitarea catre respectivii jucatori de a se retrage inainte de termenul limita. Nu mai mentionez si discutiile purtate, pe parcursul turneului, cu Adrian Gotca, organizatorul tehnic, pentru a gestiona inscrierile, respectiv absentele acestora.

Daca sunteti nemultumiti de un organizator, fie va adresati Echipei AmaTur, fie, pur si simplu, evitati turneele organizate de catre acesta - chiar e prea mult sa actionati in acest mod!
Las la latitudinea Echipei AmaTur daca blochez userii respectivi pe forum.

In opinia mea, fiind responsabil cu monitorizarea retragerilor pentru zona 1 - si, implicit, afectat -, se pot suspenda conturile pentru 30 de zile; in caz de recidiva, se pot bloca permanent. Aceasta reprezinta o propunere, decizia finala apartinand Echipei AmaTur!

b. atacul la persoană, jignirea sub orice formă a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenințătoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior și nu a persoanelor care le-au postat;
Conform art. 2 lit. B, userul alexc25a are ban 7 zile.

Buna ziua domnilor."Cercetand"profilul meu,am constatat ca am doua puncte de penalizare.Va rog frumos sa imi spuneti unde si cu ce am gresit de am fost sanctionat.Stiu ca am fost prezent acolo unde m-am inscris.Nu imi aduc aminte sa ma fi retras de undeva peste terme.Singura retragere a fost la turneul de la sala polivalenta din bucuresti dar eram pe lista de asteptare.Multumiri anticipate pentru raspuns.

Buna ziua domnilor."Cercetand"profilul meu,am constatat ca am doua puncte de penalizare.Va rog frumos sa imi spuneti unde si cu ce am gresit de am fost sanctionat.Stiu ca am fost prezent acolo unde m-am inscris.Nu imi aduc aminte sa ma fi retras de undeva peste terme.Singura retragere a fost la turneul de la sala polivalenta din bucuresti dar eram pe lista de asteptare.Multumiri anticipate pentru raspuns.
Nu e topicul si sectiunea potrivită , dar probabil vor fi mutate unde trebuie.

qqDRBP2.md.jpg

Nu e topicul si sectiunea potrivită , dar probabil vor fi mutate unde trebuie.

qqDRBP2.md.jpg
Buna seara domnule Visan.La acel moment,in postul 368,am mentionat urmatoarele:"Buna seara.Stiu ca este tarziu,dar din probleme medicale,va rog retragere pentru Aurel Gavrila, Elite si dumitrescu cornel,open.Rog penalitatile sa vina in numele meu.Multumesc."Totul sa datorat unei probleme medicale aparute la regretatul nostru prieten Aurel Gavrila in ultimul moment.Din cate imi mai aduc aminte atunci l-am anuntat telefonic pe dl Avram.Ok,imi asum penalitatea...cu doua puncte in plus nu venea primavara mai repede.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus