AmaTur: Turneu B+ Bistrița - 27 decembrie 2014 - "Turneu calificare WCPP-RO"

...mai exista cineva in tara care sa aiba asemenea palete sau doar Bistrița ? voi va antrenati cu asa ceva ?..:)
Remus, daca chiar esti curios, o sa-ti dau eu sa te antrenezi cu o astfel de paleta. Am cumparat-o "la plesneala" din piata de vechituri. Pe atunci nu stiam ca se joaca pe bune cu asa ceva. Pare sa fie ceva standard, si e veche, de pe vremuri, cand cred ca se mai juca si la noi cu asa palete.

Ultima editare:
Din Bistrița:

Ovidiu Patrasciuc
Claudiu Patrasciuc
Cristian Danciu
Bogdan Pugna
Dinca Alexandru

6 locuri rezervate pentru sponsori/firme:

Comelf 1
Comelf 2
Sfara Tours 1
Maxi 1
Maxi 2
Maxi 3

As dori si eu 2 palete pentru test. Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia lor ? Sunt cativa jucatori in Botoșani care ar dori la randul lor sa testeze paletele si sistemul de joc. Multumesc.

Dupa ce le primesc voi distribui 7 din cele 8 palete la Turnel Final, in functie de numarul de jucatori per judet inscrisi.

Din Brașov:
Rus Andrei
Bondoc Alexandru

- - - Actualizat - - -

Din ce am auzit de la "pers. mai in varsta" de la noi, acest Lupesku este originar din Romania cu ceva radacini si in Serbia.
Chiar a jucat la Tractoru Brașov prin 84 si cica destul de binisor.

Ultima editare:
Din Brașov:
Rus Andrei
Bondoc Alexandru

- - - Actualizat - - -

Din ce am auzit de la "pers. mai in varsta" de la noi, acest Lupesku este originar din Romania cu ceva radacini si in Serbia.
Chiar a jucat la Tractoru Brașov prin 84 si cica destul de binisor.

Ilija Lupulesku cel prezentat in finala de la ping pong wc in 81 urca pe podium la Europene de scolari(loc 3) si 82 loc 2 si in 84 impreuna cu Primorac castiga dublu european in fata lui Rosskopf.
"Are radacini in Romania ,dar ca a jucat in Romania la vreo echipa nu cred " imi spune acum cateva ore(2) Davor Vejnovic antrenorul principal de la TTc Passau cand l-am preluat pe Paul de la antrenament,care a fost jucator si antrenor la Unirea Uzdin in Iugoslavia.Ca a avut un schimb de tractoare pe vremea lui Ceasca si a dat si cateva mingi se poate,sau s-a antrenat prin sala la Tractorul se poate dar ca a antrenat tre sa-l intrebam pe Rus Andrei,el juca prin 84 pe la Tractoru.

Ilija Lupulesku cel prezentat in finala de la ping pong wc in 81 urca pe podium la Europene de scolari(loc 3) si 82 loc 2 si in 84 impreuna cu Primorac castiga dublu european in fata lui Rosskopf.
"Are radacini in Romania ,dar ca a jucat in Romania la vreo echipa nu cred " imi spune acum cateva ore(2) Davor Vejnovic antrenorul principal de la TTc Passau cand l-am preluat pe Paul de la antrenament,care a fost jucator si antrenor la Unirea Uzdin in Iugoslavia.Ca a avut un schimb de tractoare pe vremea lui Ceasca si a dat si cateva mingi se poate,sau s-a antrenat prin sala la Tractorul se poate dar ca a antrenat tre sa-l intrebam pe Rus Andrei,el juca prin 84 pe la Tractoru.
Din cate stiu eu Ilia Lupulescu a jucat pentru Yugoslavia, pentru Romania nu a jucat, a fost cetatean yugoslav.
Tot cu titlu informativ, marca TIBHAR vine de la numele jucatorului Harangozo Tibor, care chiar daca are nume unguresc, a reprezentat tot Yugoslavia.

Nu cred ca ar fi corect sa dati unor participanti palete pt teste. Consider ca ar fi avantajari in defavoRea celorlalti inainte de acest concurs .dupa acest concurs se. Pot chiar vinde insa corect ar fi sa fie aceasi surpriza pt toti in ziua concursului

Back
Sus