Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Remus, daca chiar esti curios, o sa-ti dau eu sa te antrenezi cu o astfel de paleta. Am cumparat-o "la plesneala" din piata de vechituri. Pe atunci nu stiam ca se joaca pe bune cu asa ceva. Pare sa fie ceva standard, si e veche, de pe vremuri, cand cred ca se mai juca si la noi cu asa palete....mai exista cineva in tara care sa aiba asemenea palete sau doar Bistrița ? voi va antrenati cu asa ceva ?..![]()
Din Brașov:
Rus Andrei
Bondoc Alexandru
- - - Actualizat - - -
Din ce am auzit de la "pers. mai in varsta" de la noi, acest Lupesku este originar din Romania cu ceva radacini si in Serbia.
Chiar a jucat la Tractoru Brașov prin 84 si cica destul de binisor.
Din cate stiu eu Ilia Lupulescu a jucat pentru Yugoslavia, pentru Romania nu a jucat, a fost cetatean yugoslav.Ilija Lupulesku cel prezentat in finala de la ping pong wc in 81 urca pe podium la Europene de scolari(loc 3) si 82 loc 2 si in 84 impreuna cu Primorac castiga dublu european in fata lui Rosskopf.
"Are radacini in Romania ,dar ca a jucat in Romania la vreo echipa nu cred " imi spune acum cateva ore(2) Davor Vejnovic antrenorul principal de la TTc Passau cand l-am preluat pe Paul de la antrenament,care a fost jucator si antrenor la Unirea Uzdin in Iugoslavia.Ca a avut un schimb de tractoare pe vremea lui Ceasca si a dat si cateva mingi se poate,sau s-a antrenat prin sala la Tractorul se poate dar ca a antrenat tre sa-l intrebam pe Rus Andrei,el juca prin 84 pe la Tractoru.