BRAȘOV: În fiecare Joi (18:00) - Turneu "Antrenamentul de Joi" TT Energy

Butunoiu Dorin
Butunoiu Tony
Ciorasteanu Ionut
Serban Stelian ,
Serban Adrian ,
Soporan David.

Eu zic ca cel mai important este - in masura posibilului - sa jucam cat mai mult si cu cat mai multi - asa ne antrenam cel mai bine - ca e un antrenament in fond :) "Antrenamentul de joi" . Asa ca de ce sa nu jucam fiecare cu fiecare daca suntem doar 12 si avem 4 mese?! Problema este eventual la punctaj, iar punctajul poate fi ajustat ca oricum nu este 100% corect asa cum este - grupele pot fi diferite ca nr de participanti deci automat si posibilitatea de a lua puncte difera putin. Iar problema cu punctajul daca chiar asa vrem sa fie superexact se poate rezolva printr-o ajustare proportionala. Gen : a fost grupa de 10 - se inmultesc punctele cu 0.5 ca sa fie echitabil fața de situatia cu grupe de 5. Sau un sistem mai complex de punctare care tine cont si de puterea partenerilor cu care ai jucat - asa cum este la Cluj de ex.

...este o competiție si trebuie sa respectăm un regulament...dacă vrem să se desfășoare în continuare...nu sa facem regulile in functie de participanti

Trebuie facut un regulament clar ca sa l respecti. P?nă atunci sa nu facem din tzantzar armasar

Trimis de pe al meu SM-J330FN folosind Tapatalk

Pana acum nu te-a deranjat acest lucru! Dar pana sa vii sa spui ca nu este un regulament clar este cale lunga. Citește pe prima pagina și mai vb.

hai sa vedem ce scrie pe prima paginaaa :)) :

"Punctaj Turneu:
Participare 1 punct, victorie 3 puncte."

totul clar :)

Fratilor ... eu zic sa vorbim ca oamenii fața in fața ca doar din mesaje se pot naste divergente acolo unde ele nu sunt de fapt..

Repostez grupele pentru Etapa a 11-a Incepatori Joi 28.11.2019. M-a rugat Alex sa le modific si sa le postez eu.

Gr 1
Ionita Adrian
Radu Ciprian
Butunoiu Dorin
Drapac Gheorghe
Itu Lucian
Saulea Bogdan

Gr 2
Cojocaru Nicusor
Stanciu Constantin
Movileanu Adrian
Maftei Sebi