BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

Re: BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

De la Brașov mai vin:
1 Bondoc Alexandru Open
2 Rus Andrei Open
3 Bratu Andrei Amatori
4 Vasile Mircea Amatori
5 Macovei Liviu Amatori
6 Pricop Marian Open

felicitari primariei brazi pentru implicare.
cand ne hotarim cu ce venim, o sa va contactam pentru a beneficia de ajutorul pe care l-ati promis cu atita amabilitate.
mcy, papapa

valentin soare a spus:
as dori sa ma inscriu la open brazi:soare valentin din valenii de munte.
cu mare placere .nu faceti o oferta de cazare la fel ca data trecuta? ma ocup eu de transport!!

Dragomir Paul a spus:
primariabrazi a spus:
ce se intimpla? :( de ce nu va inscrieti? :( nu am pastrama ?????? :mrgreen:
Breeee !!!... Matali auzishi cumva ca eu mai sacrific inca doua mioari ?!!! Daca-i da di greu da' un bushium shi fashi' moshu pregatirili ... :D :D :D
multumim de oferta.pregatim si noi din bucataria romaneasca niscai delicatese. deocamdata secret( pericol de icter si salivatie masiva)

sorin167 a spus:
primariabrazi a spus:
ce se intimpla? :( de ce nu va inscrieti? :( nu am pastrama ?????? :mrgreen:
Sunteti nerabdator d-le Urzeala. Ati mai organizat turnee si ar trebui sa stiti ca lumea se inscrie in saptamana dinaintea concursului. Oricum, contati pe 4-5 jucatori de la Topoloveni! Numele lor saptamana viitoare, dupa cum spuneam si mai inainte. Ce se mai aude cu mesele? Jucam pe Active sau pe mese "ITTF approved"?
vineri 7 noiembrie am organizat o licitatie pentru mese. la ora 10.30 o sa stiu ce marca a cistigat. bineinteles ca vor fi din cele aprobate ITTF.

se mai inscriu urmatorii jucatori:
draganescu viorel din ploiesti-open;
mos florin din filipesti-open;
mostovoi andrei din campina-amatori.
cat despre cazare sant locuri destule la valeni si pe bani putini,doritorii sa ma anunte si voi rezolva. nr tel.0766454264.

Pentru inscriere!
Din Ploiești:
Banu Mihai - amator
Din Bratasanca, jud. Prahova:
Ghilt Nicolae Silviu - amator
Moraru Doru - amator

Din București se inscriu:
NESTOR DRAGOS -a
ILIE FLORIAN -a
NEGRIA MIHAI -a
BARBU ALEXANDRU -a

se mai inscriu :FLOREA MARIN-AMATORI;
OLARU COSTIN-AMATORI;
PASCU DORIN-AMATORI.
toti din filipesti de targ.

inscriere turneu de la brazi.

inscriere turneu de la brazi.

Se mai inscriu din Ploiești:
IANCU GEORGE-OPEN;
SINESCU EUGEN-AMATORI;
DRAGOS PUIU-AMATORI.

București. Marius Frusina si Aurel Onut. Primul la "amatori", al doilea la "open" caci este proaspat legitimat in "onoare" :wink: .

Re: INSCRIERE TURNEU BRAZI.

Re: INSCRIERE TURNEU BRAZI.

Cand intrati pe un topic deja existent, langa butonul "new topic" se afla butonul "post replay". Folositi-l pe ala mai des. Exista topicul "BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008 " unde se fac inscrierile. Daca deschideti un topic nou pt asta este ca si cum cineva va facut patul dar dvs va culcati alaturi. :lol:
EDITAT DE clau: vazand sesizarea, am unit eu subiectele.

VISCO a spus:
București. Marius Frusina si Aurel Onut. Primul la "amatori", al doilea la "open" caci este proaspat legitimat in "onoare" :wink: .
Si eu joc in onoare dar dupa primul open organizat la București s-a decis datorita rezultatelor slabe obtinute in grupa sa fiu trecut la amatori, aproapo in onoare maj sunt amatori ;)

De la Topoloveni:
Fugulin Daniel; Fugulin Mihai; Gorum Adi; Parvan Valentin; Pribeagu Claudiu; Tataru Valentin; Botirca Sorin.

Back
Sus