București 23 iunie

Am o idee referitor la ce a zis Alex. Am putea organiza un turneu pe echipe intre legitimati si amatori. Dupa modelul Cupei Romaniei ar putea avea drept de participare de exemplu primii 12 amatori, s-ar forma cateva echipe, depinde de cati legitimati ar fi vorba.

prin ianuarie am scris:
as dori sa intervin cu o precizare, cei care joaca in onoare si o parte dintre cei care joaca in calificari, nu sunt legitimati la FRTM, legitimatiile au fost emise de AMTMB (asociatia municipala de tenis de masă bucuresti), asociatie afiliata la FRTM, cred, sau macar acceptata...... (aici nu sunt foarte sigur de relatiile dintre cele doua...). Oricine care infinteaza un club sau o asociatie sportiva, cu sectie tenis de masă si reuseste sa stranga 3+1 jucatori, plateste 25 ron inscrierea, plus 20 ron pentru fiecare jucator component, poate participa la turneul cu cele 19 echipe din "ONOARE". Nivelul de joc din acest turneu este cu mult sub nivelul turneului final AMATour 2006 (60% din participantii la "ONOARE" sunt chiar amatori, iar restul fosti jucatori prin anii '70-'80-'90).
Eu am reusit sa formez o echipa pentru "ONOARE", care a fost primita in turneu peste rand, adica pe la jumatatea etapei (de aici informatile).

Nu stiu daca aceasta forma de organizare sau altceva asemanator exista si in alte orase.

Acum,
numele meu este bogdan trifu, fost jucator intre 1978-1988, am reinceput sa joc in momentul in care am descoperit, pe internet, ca exista organizat un campionat amator si ca sunt o gramada de oameni carora le face placere sa cheltuiasca bani, sa se certe p-acasa si alte sacrificii, doar pentru a intalni alti jucatori mai buni sau mai slabi........tot respectu'.

Personal as dori sa particip in continuare la turneele AMATour,...... daca se poate.

P.S. eu fac echipa cu 2 amatori originali si din 9 meciuri, am castigat 9............. multumesc.......
(asta era atunci, acum pot spune din 18 meciuri am castigat 18,... multumesc)
exista si un site al asociatiei, il puteti gasi pe google
... iar "filo" a venit cu precizarea:

filo a spus:
Jucatorii care sunt legitimati cu legitimatii de judet sau alt fel si care nu sunt legitimati la FRTM NU SUNT CONSIDERATI LEGITIMATI, acele legitimatii sunt pentru sportul de masa adica amatori. Sa nu confundam legitimatiile pentru sportul de masa cu cele ale FRTM, deci jucatorii din onoare, calificari care nu au legitimatii de FRTM au dreptul sa se inscrie liber in AMATouR.

la toate acestea vin cu urmatoarea completare:

deja se cunosc valorile jucatorilor, sigur ca apar intodeauna si alti jucatori buni, dar eu cred ca pana la urma in lipsa unui regulament ferm care sa fie respectat "by the book", ajungem la o intelegere de bun simt. personal n-as pleca de nebun de acasa daca as fi fost atat de bun (dar ma antrenez asiduu, prietenii stiu). incat sa castig tot (unde ar fi placerea)

... oricum aceasta miscare a luat amploare (se poate vedea din prezentele la concursurile NATIONALE) si ar fi pacat sa nu ajungem la o varianta acceptata de comun acord

.... in ce priveste "bucuresti 23.06", regret ca n-am apucat sa-mi iau revansa de la anumiti jucatori.... stiu ei care..... :twisted:

Back
Sus