București 23 iunie

Mai participa si Draghici Adrian-amator , reprezentantul firmei PURMO Cluj care asigura o parte din costurile acestui turneu .

Multumesc eu in numele tuturor participantilor la aceasta editie a AMATouR-ului .

Am inteles de la dinsul ca o sa apara si un comunicat de presa legat de acest eveniment sportiv .

Inscriere la turneul din 23 iunie

Inscriere la turneul din 23 iunie

Din București:

Vasile Gabriel 18 ani (amator)

A veni sau a nu veni

A veni sau a nu veni

Vine si makarone daca se trezeste, ca am avut examen si nu prea am dormit :D. Bafta tuturor

concurs

concurs

Felicitari si multe multumiri organizatorilor si celor care au venit in sprijinul acestora pt foarte buna oraganizare a concursului in special lui Valentin Mircea !

Editia a II-ua pe București s-a incheiat . Am avut in total 48 de participantii , din mai multe judete ale tarii : Adjud , Bistrița , Reghin , Pitești , Bacău ,Roman ,Piatra Neamț, Timișoara si cei din București.

Locul 1 Apian Florin
Locul 2 Opincaru Marius
Locul 3 Dascalitei Mihai
Locul 4 Manea Carla

Locurile 5 - 8 :

Andrei Dan
Nitu Bogdan
Opincaru Marcel
Mircea Valentin

Locurile 8 - 16 :

Dinu Gheorghe
Zanescu Cristi
Viciu Dorel
Fodoran Cosmin
Leorda Rares
Leorda Dan
Vlase Dorin
Nicolae Alin

toti cei 5-16 fara respectarea locurilor in clasament
Restul clasamentului in jos va fi anuntat ulterior .

Meciul demonstrativ a fost jucat de Ionut Oancea si Eugen Dadechin

Multumiri sponsorului nostru , firma PURMO Cluj si tuturor care au dat o mina de ajutor in cadrul acestui concurs .
Postez 2 instantaneee de la eveniment , restul pozelor pe un ftp miine .
Visco are clipuri video , de pe tot parcursul tuneului pe care le va prelucra si vor fi si ele disponibile indata ce vor fi gata .

.....un turneu reusit,pacat ca nu am putut sta pana la sfarsit!! :!: :(

........in viata mea nu mai joc cu un ierbar :oops: :evil: :(

.....

.....

Ciobanu Alex : asta a fost ultimul concurs Amatour pentru mine....si "plec" cu un gust amar....si sunt sigur ca nu sunt singurul din cei legitimati ( "profesionisti " cica ) care gandeste asa. Practic noi astia super mega profesionisti nu am contat la turneul asta... In fine, cine cunoaste stie la ce ma refer. AdioS

Re: TURNEU BUCURESTI

Re: TURNEU BUCURESTI

mircea.garaz a spus:
MANEA CARLA ESTE ACEEASI CU JUCATOAREA DE LA TIMISOARA,BISTRITA,ARAD?

Exact! A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat, in semifinala. Am inteles ca au fost si ceva discutii legate de participarea ei ...
Oricum, mie mi s-a parut ca a fost un turneu bine organizat si multumesc organizatorilor, sponsorului de la firma Purmo, celor doi profesionisti care ne-au aratat cam cit mai avem de progresat si tuturor participantilor ...

Re: .....

Re: .....

bogdanel a spus:
Ciobanu Alex : asta a fost ultimul concurs Amatour pentru mine....si "plec" cu un gust amar....si sunt sigur ca nu sunt singurul din cei legitimati ( "profesionisti " cica ) care gandeste asa. Practic noi astia super mega profesionisti nu am contat la turneul asta... In fine, cine cunoaste stie la ce ma refer. AdioS

Si noi ramanem cu gust amar de la faza care ne-ai facut-o cu Cupa Romaniei unde ai confrmat participarea si nu ai venit. Daca ai observat toti jucatorii cu statutul tau sunt primiti la turneele unde implica deplasare (Trifu Bogdan nu a avut probleme la nici un turneu din deplasare la care a participat). Problema este ca voi nu sunteti niste amatouristi (in afara de Bogdan) pentru ca voi participati numai in București, si nici un organizator nu o sa va refuze participarea daca sunteti 2-3 la fiecare turneu, dar voi nu participati anul roata si vreti ca in București sa participati cate 10. Cam asta e problema din punctul nostru de vedere.

Oricum voi veti fi punctati in clasamentul nostru, dar daca vreti sa mai participati sau nu, nu este o chestie care se negociaza.

Back
Sus