AmaTur: Turneu A București 23 iunie

Vedem daca sint dispusi sa stea pina seara cind terminam noi , sa aflam cu cine joaka . 😉

Mai participa si Draghici Adrian-amator , reprezentantul firmei PURMO Cluj care asigura o parte din costurile acestui turneu .

Multumesc eu in numele tuturor participantilor la aceasta editie a AMATouR-ului .

Am inteles de la dinsul ca o sa apara si un comunicat de presa legat de acest eveniment sportiv .

Marian Puiu
si Nicolae Alin , ambii din București , amatori

Inscriere la turneul din 23 iunie

Inscriere la turneul din 23 iunie

Din București:

Vasile Gabriel 18 ani (amator)

De la Roman:
Zanescu Cristian
Pricopi Andrei
Baisan Paul
si inca unul dar nu e sigur

A veni sau a nu veni

A veni sau a nu veni

Vine si makarone daca se trezeste, ca am avut examen si nu prea am dormit :D. Bafta tuturor

concurs

concurs

Felicitari si multe multumiri organizatorilor si celor care au venit in sprijinul acestora pt foarte buna oraganizare a concursului in special lui Valentin Mircea !

Editia a II-ua pe București s-a incheiat . Am avut in total 48 de participantii , din mai multe judete ale tarii : Adjud , Bistrița , Reghin , Pitești , Bacău ,Roman ,Piatra Neamț, Timișoara si cei din București.

Locul 1 Apian Florin
Locul 2 Opincaru Marius
Locul 3 Dascalitei Mihai
Locul 4 Manea Carla

Locurile 5 - 8 :

Andrei Dan
Nitu Bogdan
Opincaru Marcel
Mircea Valentin

Locurile 8 - 16 :

Dinu Gheorghe
Zanescu Cristi
Viciu Dorel
Fodoran Cosmin
Leorda Rares
Leorda Dan
Vlase Dorin
Nicolae Alin

toti cei 5-16 fara respectarea locurilor in clasament
Restul clasamentului in jos va fi anuntat ulterior .

Meciul demonstrativ a fost jucat de Ionut Oancea si Eugen Dadechin

Multumiri sponsorului nostru , firma PURMO Cluj si tuturor care au dat o mina de ajutor in cadrul acestui concurs .
Postez 2 instantaneee de la eveniment , restul pozelor pe un ftp miine .
Visco are clipuri video , de pe tot parcursul tuneului pe care le va prelucra si vor fi si ele disponibile indata ce vor fi gata .

.....un turneu reusit,pacat ca nu am putut sta pana la sfarsit!! :!: :(

........in viata mea nu mai joc cu un ierbar :oops: :evil: :(

.....

.....

Ciobanu Alex : asta a fost ultimul concurs Amatour pentru mine....si "plec" cu un gust amar....si sunt sigur ca nu sunt singurul din cei legitimati ( "profesionisti " cica ) care gandeste asa. Practic noi astia super mega profesionisti nu am contat la turneul asta... In fine, cine cunoaste stie la ce ma refer. AdioS

Re: TURNEU BUCURESTI

mircea.garaz a spus:
MANEA CARLA ESTE ACEEASI CU JUCATOAREA DE LA TIMISOARA,BISTRITA,ARAD?

Exact! A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat, in semifinala. Am inteles ca au fost si ceva discutii legate de participarea ei ...
Oricum, mie mi s-a parut ca a fost un turneu bine organizat si multumesc organizatorilor, sponsorului de la firma Purmo, celor doi profesionisti care ne-au aratat cam cit mai avem de progresat si tuturor participantilor ...

mircea.garaz a spus:
MANEA CARLA ESTE ACEEASI CU JUCATOAREA DE LA TIMISOARA,BISTRITA,ARAD?

Cine e jucatoarea asta, si ce statut are?

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus