Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mai e una in parculetul din spatele Spring Time-ului din Floreascacristimusashi a spus:Mese gratis in aer liber:
Masa buna de piatra in Parcul Romniceanu (Panduri)
2 mese de plastic Parc Moghioros cu nocturna
2 mese Parc Regina Maria dupa Podul Grant
2 mese de plastic Bd Gh Duca (str. Maltopol cred)
2 mese Parcul Tei
1 masa Parcul Circului
2 mese la Teatru Masca (nu stiu sigur)
4 mese Parc Izvor (nu mai sunt ce erau odata)
3 mese Parc Herastrau
Spor la joaca
Am vazut ca mai este o masa de piatra si in parcul titan(de langa policlinica titan)george a spus:Mai e una in parculetul din spatele Spring Time-ului din Floreascacristimusashi a spus:Mese gratis in aer liber:
Masa buna de piatra in Parcul Romniceanu (Panduri)
2 mese de plastic Parc Moghioros cu nocturna
2 mese Parc Regina Maria dupa Podul Grant
2 mese de plastic Bd Gh Duca (str. Maltopol cred)
2 mese Parcul Tei
1 masa Parcul Circului
2 mese la Teatru Masca (nu stiu sigur)
4 mese Parc Izvor (nu mai sunt ce erau odata)
3 mese Parc Herastrau
Spor la joaca
pacatteodorus29 a spus:Eu stau in Titan si stiu parcu ala ca-n palma.
Inainte erau 4 mese ,dintre care masa 2 era cea mai buna.Desteptii aia care au facut terenu de basket de langa au intrat cu tractoarele si au scos mesele dar nu le-au mai pus inapoi pt ca le-au spart,astfel a supravietuit decat masa de care vorbesti.
Au fost fel de fel de promisiuni ca o sa puna alte mese ,ca o sa faca si o copertina,bineteles ca nu au facut nimic ,ba mai mult au distrus ceea ce era inainte.Asta e....bune sau rele mergeau sa faci un tenis in aer liber.
Bine... erau mai mult pt distractie ca tenisu in aer liber si pe masa de beton e cam "bambilici" dar de bine de rau veneau destui sa joace acolo.
Asta e...
Cred ca pot sa te ajut eu , contacteaza-ma .costy23zone a spus:cunoasteti vreo sala in bucuresti unde se fac antrenamente cu profesori?