București - Top Tenis Arena

Re: București, Top Tenis Arena

srady89 a spus:
cand va avea loc prima editie?
Incepem sambata, 30 Octombrie 2010. Aceasta etapa va fi inclusa in Editia Noiembrie 2010. Participantii de pe 30 Octombrie nu vor mai achita taxa de 10 lei pentru Noiembrie.
TopTenisArena

Sa inteleg ca sambata 30 octombrie sala va fi rezervata in totalitate acestui concurs Hobby Champ?
Vor mai fi mese de inchiriat separat?

Marius.Daniel a spus:
Sa inteleg ca sambata 30 octombrie sala va fi rezervata in totalitate acestui concurs Hobby Champ?
Vor mai fi mese de inchiriat separat?
Pentru inceput vom aloca intre 4 si 8 mese pentru Hobby Champ. Pentru concursurile Amatur B alocam intre 14-18 mese. Pentru clientii care nu doresc sa participe la niciun concurs pastram minim 5 mese.
La concursurile Amatur A vom aloca minim 18 mese.
Practic se va putea juca oricand, indiferent daca avem concurs sau nu.
Va asteptam!
TopTenisArena

daca nu pot veni sambata asta , pot sa ma inscriu sambata viitoare si participa apoi la urmatoarele editii?
sa inteleg ca se plateste doar 10 lei pe luna, apoi doar in momentul cand iti inregistrezi meciul?

nicu85 a spus:
daca nu pot veni sambata asta , pot sa ma inscriu sambata viitoare si participa apoi la urmatoarele editii?
sa inteleg ca se plateste doar 10 lei pe luna, apoi doar in momentul cand iti inregistrezi meciul?
Da, in mare ai inteles perfect.
Pt o mai buna intelegere, cei 10 lei se platesc pt fiecare editie. O editie se desfasoara pe parcursul unei luni. intr-o editie vor fi 4-5 etape. Plata celor 10 lei asigura participarea la toate etapele dintr-o editie/luna.
Costul meciurilor este 4 lei care se imparte intre cei 2 jucatori.
Indiferent cand te inscrii, in etapa 1 sau 3 , trebuie sa platesti cei 10 lei. Participi la cate etape poti. Trebuie sa ai minim 7 meciuri disputate intr-o editie ca sa ai sanse la un antrenament.
Daca lipsesti de la o editie, poti participa la urmatoarea. Si tot asa.
Chiar daca platesti taxa de 10 lei, trebuie sa iti anunti participarea la toate etapele la care vrei sa vi.

pt srady89 !!!

pt srady89 !!!

salut...vad k esti online...si eu sunt nou in treaba asta...te intereseaza o invitatie la tenis arena sa vedem despre c e vb...si chiar sa jukam vreo ora 2...eu nu am mai jukat de mult timp...si nu vreau k sambata daca ajung la concurs sa fiu chiar bata...c zici? uite id-ul meu...poate e mai ok sa vb pe mess...da-mi add...yo_kim_4u ...ms

Maine, sambata 30.10.2010 incepe prima etapa ?
Cam cat timp va dura etapa de maine ? pana la ce ora ?
Cate partide poate juca un participant ?
Astept detalii. Multumesc.

Este concurs cum a fost pe 16.10.2010?Daca da ma inscriu si eu.David Cristian...Multumesc

cubbusiness a spus:
Maine, sambata 30.10.2010 incepe prima etapa ?
Cam cat timp va dura etapa de maine ? pana la ce ora ?
Cate partide poate juca un participant ?
Astept detalii. Multumesc.
Da, maine incepe prima etapa si face parte din Editia Nov 2010. Atentie este turneu de hobby, sub valoarea Amatur!Din Amatur pot participa doar cei cu maxim 2 victorii in ultimul an.
Cred ca maine va dura maxim 4 ore, intre 10 si 14. In functie de numarul de participanti va fi una sau 2 grupe. Pot sa spun doar ca numarul maxim de participanti intr-o grupa va fi de 10 persoane, ceea ce inseamna ca se pot juca maxim 9 meciuri intr-o etapa.
Pentru inscriere va rog trimiteti email la office(at)toptenis.ro.
Marius

Vin si eu maine la turneu. Va transmit datele prin mesaj personal .

Subiect: corectare lovituri - Promotie
TopTenisArena ofera 2 sedinte gratuite pentru corectarea loviturilor tuturor doritorilor. Sedintele se vor desfasura in fiecare zi le Luni pana Vineri intre orele 13-15 in grupuri de maxim 5 participanti.Oferta este valabila pana in data de 12 Noiembrie 2010.
Inscrierile se fac pe office(at)toptenis.ro precizand numele si participare corectie lovituri.
TopTenisArena

Back
Sus