București - Top Tenis Arena

Buna ziua.De abia m-am inscris si doresc sa particip la concursuri ,mai ales in București daca se poate.Nu sunt legitimat la niciun club.Ce trebuie sa fac?Multumesc.

Buna ziua.De abia m-am inscris si doresc sa particip la concursuri ,mai ales in București daca se poate.Nu sunt legitimat la niciun club.Ce trebuie sa fac?Multumesc.

buna ziua ,e ft simplu :urmaresti pe forum cand se posteaza turneul apoi iti alegi categoria unde crezi ca esti ca valoare:incepatori,amatori,open sau elite.de ex in 6 ianuarie este la Topoloveni ,poti participa inscriindu-te aici pe site.Succes!!

Federatia Romana de Sport Corporatist a dat startul inscrierilor pentru editia a V-a a Campionatul Corporatist de Tenis de Masa.

Competitia se va desfasura in lunile noiembrie si decembrie 2018, incepind cu data de 5 noiembrie. Meciurile se vor disputa la Top Tenis Arena.

Evenimentul se adreseaza exclusiv angajatilor din companii care doresc sa participe intr-o competitie sportiva organizata la un nivel profesionist.

Federatia Romana de Sport Corporatist va asigura un arbitraj profesionist, ambulanta cu personal medical de specialitate pe toata durata turneului la sala si premii in valoare de 4.200 de lei pentru echipele castigatoare.

A patra editie a fost castigata de Catena Racing Team si a reprezentat Romania la Campionatele Europene ale Corporatistilor de la Gent.

Pentru detalii legate de inscriere il puteti contacta pe:
Catalin Dutu - vicepresedinte FRSC(www.afcr.eu)

Tel: 0774.420.441
e-mail: catalin.dutu@afcr.eu

Federatia Romana de Sport Corporatist a dat startul inscrierilor pentru prima competitie de tenis de masă pentru angajatii companiilor la individual (masculin si feminin) si dublu - Bucharest Open
Competitia se va desfasura in data de 2 februarie - competitia la individual si 3 februarie - competitia la dublu.
Evenimentul se adreseaza exclusiv angajatilor din companii care doresc sa participe intr-o competitie sportiva organizata la un nivel profesionist. Federatia Romana de Sport Corporatist va asigura un arbitraj profesionist, ambulanta cu personal medical de specialitate pe toata durata turneului la sala si premii in valoare de 6000 de lei.
Pentru detalii legate de inscriere il puteti contacta pe:
Catalin Dutu - catalin.dutu@afcr.eu ; 0774.420.441

Program de sărbători:
24,25,26 Decembrie - închis
31 Decembrie, 1,2 Ianuarie - închis

Sărbători fericite!

Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk

Stimati clienți,
Din cauza unor probleme tehnice apărute la rețeaua de electricitate din Sema Parc, sala se va închide în această seară iar turneul de m?ine se va anula. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și speram ca maine începând cu ora 17.00 să revenim la programul obișnuit.

Stimati clienți,
Incepând de m?ine, 1 septembrie, vom relua activitatea la programul obișnuit, 09.00 - 01.00 - Luni-Duminica.
?n perioada 1 septembrie -12 septembrie, închirierea meselor se va putea face doar cu abonament(se poate achitiziona pe loc la recepție) iar minibarul de la recepție nu va funcționa deloc și va sfătuim să aveți cu dvs produse pt hidratare.
Maine vom anunta noul număr de telefon la care se poate face rezervari.
Pentru rezervari, informații, întrebări, etc. Asteptam mesaj privat pe Facebook sau e-mail: office@toptenis.ro .
Va asteptam la mese,
Cătălin Dutu

Stimati clienți,
Incepând de m?ine, 1 septembrie, vom relua activitatea la programul obișnuit, 09.00 - 01.00 - Luni-Duminica.
?n perioada 1 septembrie -12 septembrie, închirierea meselor se va putea face doar cu abonament(se poate achitiziona pe loc la recepție) iar minibarul de la recepție nu va funcționa deloc și va sfătuim să aveți cu dvs produse pt hidratare.
Maine vom anunta noul număr de telefon la care se poate face rezervari.
Pentru rezervari, informații, întrebări, etc. Asteptam mesaj privat pe Facebook sau e-mail: office@toptenis.ro .
Va asteptam la mese,
Cătălin Dutu

Frigider aveti:hopelessness::stung:

Pentru informații și rezervari va rog sa sunați la nr. 0726805579 . Rezervările se fac doar în baza unui abonament valabil.

Back
Sus