București - Top Tenis Arena

Am avut ocazia sa joc pentru prima data la aceasta sala cu prilejul concursului pentru medici desfasurat in ziua de 26-07-2014.Totul este la superlativ.Aer conditionat permanent,tarc de joc arhisuficient,lumina artificiala 100% si 0%cea naturala,dusuri cu apa calda,toalete curate,mese Donic World Champion,de top,separeu pentru fumatori si servit masa curat,personal dragut,serviabil.Garantat isi merita cu prisosinta numele de Arena de TOP a tenisului de masa.Voi mai reveni cu mare placere in acest loc pentru meciuri tenisistice.Un mare BRAVO pentru Top Tenis Arena București.

Program de sarbatori
miercuri, 24 decembrie??.???.09.00-17.00
joi, 25 decembrie???????........inchis
vineri, 26 decembrie ???????13.00-21.00
sambata, 27 decembrie ?????.09.00-01.00
miercuri, 31 decembrie ?????.09.00-17.00
joi, 1 ianuarie??????????...inchis
vineri, 2 ianuarie ??..??????13.00-21.00
sambata, 3 ianuarie ???.???...09.00-01.00

sarbatori fericite!

Program de Paste

Sambata, 11 aprilie 2015..……………………09.00 – 16.00
Duminica, 12 aprilie 2015……….……………INCHIS
Luni, 13 aprilie 2015……………………….….INCHIS
Marti, 14 aprilie 2015……………………….Program normal

Paste fericit!

Incepand cu data de 20 septembrie 2015 programul de functionare al salii se va modifica in zilele de weekend, urmand sa incepem activitatea la ora 09.00.

Ultima editare:
Buna ziua !
Se organizeaza campionate in fiecare duminica ? ( desigur, atunci cand nu sunt competitii oficiale...) Asa am citit pe undeva in acest forum... Vreau sa-mi confirmati. Multumesc.

Salut! In zilele de 1, 2 si 3 noiembrie, am sa fiu in București. Daca cineva este dispus de un antrenament, dupa ora 18:00, va rog sa ma anuntati. Ca nivel de joc ma incadrez la categoria OPEN.
Telefon: 0722731800.

Buna ziua,

Federatia Romana de Sport Corporatist va invita sa participati la Campionatul National Corporatist de Tenis de Masa. Competitia se va desfasura in perioada februarie - aprilie 2016, la Top Tenis Arena, in complexul SEMA Parc.

Evenimentul se adreseaza exclusiv angajatilor din companii care doresc sa participe intr-o competitie sportiva organizata la un nivel profesionist. Federatia Romana de Sport Corporatist va asigura un arbitraj profesionist, ambulanta cu personal medical de specialitate pe toata durata turneului la sala, locuri de parcare in incinta complexului si premii in valoare de 3.500 de lei pentru echipele castigatoare.

Federatia Romana de Sport Corporatist incurajaza angajatii companiilor din Romania, prin programele sportive pe care le desfasoara, sa urmeze un stil de viata sanatos. Incepand cu anul 2010, in cadrul evenimentelor oganizate de noi, au luat parte peste 170 de companii si aproximativ 5000 de concurenti, toti angajati ai companiilor participante.

Pentru detalii legate de inscriere il puteti contacta pe:
Catalin Dutu - vicepresedinte FRSC
e-mail: catalin.dutu@afcr.eu

Buna seara,

Federatia Romana de Sport Corporatist va invita sa participati la Campionatul National Corporatist de Tenis de Masa. Competitia se va desfasura in perioada martie - aprilie 2016, la Top Tenis Arena, in complexul SEMA Parc.

Evenimentul se adreseaza exclusiv angajatilor din companii care doresc sa participe intr-o competitie sportiva organizata la un nivel profesionist. Federatia Romana de Sport Corporatist va asigura un arbitraj profesionist, ambulanta cu personal medical de specialitate pe toata durata turneului la sala, locuri de parcare in incinta complexului si premii in valoare de 3.500 de lei pentru echipele castigatoare.

Federatia Romana de Sport Corporatist incurajaza angajatii companiilor din Romania, prin programele sportive pe care le desfasoara, sa urmeze un stil de viata sanatos. Incepand cu anul 2010, in cadrul evenimentelor oganizate de noi, au luat parte peste 170 de companii si aproximativ 5000 de concurenti, toti angajati ai companiilor participante.

Va salut. Sunt la inceput (chiar la inceput) si vreau sa invat. problema e ca nu am cu cine sa exersez. este cineva care are chef de `sparring` cu un incepator, in data de sambata 11.06.2016? mi-am luat un joola carbon control, si vreau sa pun bazele, si m-am cam saturat sa servesc in gol in pauzele de masa pe la serviciu.

Va salut. Sunt la inceput (chiar la inceput) si vreau sa invat. problema e ca nu am cu cine sa exersez. este cineva care are chef de `sparring` cu un incepator, in data de sambata 11.06.2016? mi-am luat un joola carbon control, si vreau sa pun bazele, si m-am cam saturat sa servesc in gol in pauzele de masa pe la serviciu.
Salut.
Daca mai vrei sa te antrenezi si nu ai cu cine ma ofer eu.
Sunt incepator si nu am cu cine ma antrena.
O zi buna.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Federatia Romana de Sport Corporatist va invita sa participati la editia a doua a Campionatul National Corporatist de Tenis de Masa. Competitia se va desfasura in perioada noiembrie - decembrie 2016, la Top Tenis Arena, in complexul SEMA Parc.

Weekend-ul asta ( 16-18 iunie ) sunt in București. As dori sa stiu daca este cineva disponibil pentru un antrenament vineri , 16 iunie 2017, dupa ora 16:00 la TopTenis Arena. Nivel de elite/open . Multumesc !

- - - Actualizat - - -

Chiar nimeni nu vrea sa se antreneze un pic ? :)

Ultima editare:
Stimati clienti,
Odata cu implementarea noului sistem de acces auto, Sema Parc a hotarat ca incepand de vineri, 1 septembrie 2017, sa restrictioneze iesirea din complex pe baza tichetelor de parcare primite de la receptia salii. In urma acestei decizii toti posesorii autoturismelor care vor intra in complex vor trebui sa achite contravaloarea parcarii la casieria Sema Parc ( rondul de la intrarea/ iesirea din Splaiul Independentei ) la preturile prestate de Sema, 2 lei prima ora + 1 leu pentru urmatoarele ore.
Va rugam sa nu aruncati/pierdeti/rataciti tichetele pe care le primiti la bariera pentru a putea achita parcarea si a parasi complexul.
Va multumim pentru intelegere!

Ultima editare:
Federatia Romana de Sport Corporatist are placerea de a va invita sa
participati la cea de a IV-a editie a Campionatul Corporatist de Tenis de
Masa.

Competitia se va desfasura in lunile octombrie si noiembrie 2017, iar
meciurile se vor disputa la Top Tenis Arena, in complexul SEMA Parc.

Evenimentul se adreseaza exclusiv angajatilor din companii care doresc sa
participe intr-o competitie sportiva organizata la un nivel profesionist.
Federatia Romana de Sport Corporatist va asigura un arbitraj profesionist,
ambulanta cu personal medical de specialitate pe toata durata turneului la
sala si premii in valoare de 3.500 de lei pentru echipele castigatoare.

Tel: 0774.420.441

Program de sarbatori:
24 - 26 Decembrie - inchis
27 - 30 Decembrie - program normal
31 Decembrie - 2 Ianuarie - inchis.
3 Ianuarie - program normal
Echipa TOP TENIS ARENA va ureaza SARBATORI FERICITE!!!

Back
Sus