ÎNCHIS Butterfly Kong Linghui Premium

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salut. Care sunt diferențele intre lemnul tău keyshot Alpha și keyshot Light modelul vechi
Avem asa: Keyshot light are 6.9 mm grosime si este medium fast (OFF-) iar Keyshot alpha are 6.5 mm grosime si este fast (OFF).
Am?ndouă au aceeasi compozitie: ayous-arylate-kiri-arylate-ayous.
Unele pareri sunt ca ar avea mai mult control Keyshot alpha ceea ce ar ajuta la generarea de lovituri cu viteza mai mare.
Din pacate nu am incercat nici unul asa ca nu pot sa ma exprim din experienta proprie.

Avem asa: Keyshot light are 6.9 mm grosime si este medium fast (OFF-) iar Keyshot alpha are 6.5 mm grosime si este fast (OFF).
Am?ndouă au aceeasi compozitie: ayous-arylate-kiri-arylate-ayous.
Unele pareri sunt ca ar avea mai mult control Keyshot alpha ceea ce ar ajuta la generarea de lovituri cu viteza mai mare.
Din pacate nu am incercat nici unul asa ca nu pot sa ma exprim din experienta proprie.
Mulțumesc frumos

Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk

Adaugat la vanzare Butterfly Photino primit din Japonia si doua lemne noi noute Butterfly Kreanga Aeros. Detalii in primul post.

Butterfly Defence Alpha, Keyshot Alpha si Photino vândute.
Adăugat la vanzare Timo Boll ALC. Detalii in primul post.

Adăugat la vânzare doua lemne Primorac carbon cu fluture negru si fără serie. Detalii în primul post

Salut. Ma intereseaza lemnul Timo Boll ALC, daca mai este de vanzare. Daca poti suna-ma. 0744557647.Mersi

Photino mai este, dacă da, la ce preț ?

Trimis de pe al meu SM-T561 folosind Tapatalk

Vând lemn Butterfly Gergely Tamca 5000, maner FL, cu fluture negru și serie I din 2008, greutate 91g, dimensiune lamă 152/161 mm. Pret: REZERVAT lei transport inclus cu Poșta Română la plata în cont.

Vând lemn Butterfly Primorac carbon, maner FL, cu fluture negru și fără serie, greutate 90g, dimensiune lamă 150/157 mm. Pret: 770 lei transport inclus cu Poșta Română la plata în cont.

?nd lemn Butterfly Primorac carbon, maner FL, cu fluture negru și fără serie, greutate 89g, dimensiune lamă 150/157 mm. Pret: 770 lei transport inclus cu Poșta Română la plata în cont.

Vând lemn Butterfly Timo Boll Spirit, maner ST, a doua serie cu fluture negru si serie G, dimensiune cap 150/157 mm, greutate 89g, fara crapaturi, cateva lovituri pe canturi profesional reparate.

Preț: 800 lei transport inclus cu Posta Romana la plata in cont.

Vând lemn Butterfly Gergely Alpha, maner FL, cu fluture argintiu și serie N (2013), greutate 90g, dimensiune lamă 148/154 mm. Lemnul nu are așchieri, arată foarte bine.

Pret: VândUT lei transport inclus cu Poșta Română la plata în cont.

Vând lemn Butterfly Timo Boll ALC, maner FL, cu fluture argintiu și serie K din 2010, greutate 88g, dimensiune lamă 150/157 mm.

Pret: 650 lei transport inclus cu Poșta Română la plata în cont.

Vând două lemne noi nouțe Butterfly Kreanga Aeros, maner FL, greutate 85g, 86g, ambalaj original.

Pret: 390 lei fiecare, transport inclus cu Poșta Română la plata în cont.

Buna ziua
Butterfly Gergely Tamca 5000, maner FL, cu fluture negru și serie I din 2008, greutate 91g, dimensiune lamă 152/161 mm. Pret: 800 lei transport inclus cu Poșta Română la plata în cont.(rezervat pentru mine)
Astept telefonul Dvs.

Butterfly Gergely si Timo Boll ALC vandute. Multumesc.

Adaugat la vanzare Butterfly Defence II FL cu fluture negru. Detalii in primul post.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus