Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

Pe un telefon cu android 2.36 (Galaxy GT7500)- nu a incaput.
Schimbam telefonul si revin cu noutati.

PS doar 50+ descarcari pana acum.

Pe un telefon cu android 2.36 (Galaxy GT7500)- nu a incaput.
Schimbam telefonul si revin cu noutati.
PS doar 50+ descarcari pana acum.
Intr-adevar aplicatia e destul de mare. Are 114 MB. Dar are o multime de exercitii cu Timo Boll, Chuang Chih Yuan, Adrien Mattenet, Koki Niwa, Andrea Todorovic si sfaturi de la Richard Prause.
In plus aveti si catalogul cu produse Butterfly iar in scurt timp va fi activa si statistica pentru imbunatatirea jocului.
Sper sa va placa.

Am descarcat-o si eu , merge bine , are multe teme de exercitii foarte interesante...instalta pe S3 mini (Android 4.1.2)

merry2013.jpg

Multumesc mult pt pachet...exact de ce ne-am inteles, bravo ;-)

Handle Style :AN, FL,ST la lemnele Butterfly !

Handle Style :AN, FL,ST la lemnele Butterfly !

Lemnele de la Butterfly au cumva minere (acel Handle Style :AN, FL,ST ) anatomice toate ? am vazut aici o descriere pe www.butterflyonline.com si putine modele au tipul de miner anatomic ! acuma posed un lemn Innerforce ZLF cu miner FL , as prefera unul anatomic ceva mai gros la mijloc !
http://www.butterflyonline.com/templates/BladeSpecifications.pdf
Va multumesc !

Lemnele de la Butterfly au cumva minere (acel Handle Style :AN, FL,ST ) anatomice toate ? am vazut aici o descriere pe www.butterflyonline.com si putine modele au tipul de miner anatomic ! acuma posed un lemn Innerforce ZLF cu miner FL , as prefera unul anatomic ceva mai gros la mijloc !
http://www.butterflyonline.com/templates/BladeSpecifications.pdf
Va multumesc !

Majoritatea lemnelor Butterfly sunt fabricate in toate cele trei variante de maner: Anatomic, Flared si Straight. In general, lemnele defensive sunt mai cerute in varianta ST. Lemnul Zhang Jike de exemplu este fabricat doar in varianta FL. In Romania cele mai cerute lemne sunt cele cu maner FL de aceea avem stoc aceste variante. Pentru celelalte doua tipuri de maner se face comanda.

Back
Sus