Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

Astept cu nerabdare aniversarea pentru Timo Boll ALC, mai ales daca reducerea va fi la fel de consistenta ca si pentru Viscaria.

Din punctul dumneavostra de vedere, care e diferenta intre cele 2 lemne ?

Astept cu nerabdare aniversarea pentru Timo Boll ALC, mai ales daca reducerea va fi la fel de consistenta ca si pentru Viscaria.

Din punctul dumneavostra de vedere, care e diferenta intre cele 2 lemne ?

Buna ziua,
Multumesc frumos pentru mesaj.
Stiintific cele doua lemne sunt aproape la fel: Reactia (viteza) 11.8 iar Vibratia (duritatea) 10.3
Mai departe... intervine factorul uman la care se adauga si diferentele legate de modul in care straturile de lemn din componenta celor doua se comporta. Sunt destui care spun ca Viscaria este ceva mai rapida dar avem si jucatori care sustin contrariul.
Pentru mine e mai simplu: ce dau pe masa, dau cu ambele, ce gresesc, gresesc cu ambele.... deci trebuie antrenament. :)

SPRING SPONGE X - IN PRIMAVARA LUI 2019
SpringSpongeX.jpg

Buna ziua,
Am vazut ca a aparut anul acesta o noua fata la Butterfly...DIGNICS 05
Cand o sa aveti aceasta fata dl. Crisan?

Ultima editare:
iti multumim, Rasvan!
am vazut meciurile pe pagina de facebook a federatiei, dar e o placere sa le revedem.

PS: stiu ce zice teoria, dar ai dat cu dignics? cum o descrii, parere personala?! :)

Multumesc pentru mesaj.
Referitor la fetele Dignics, deocamdata astept mai multe recenzii de la jucatori si apoi o sa le public. Daca de cele mai multe ori am ales Tenergy-urile bazandu-ne si pe parerile jucatorilor, cred ca e bine sa ne bazam pe ei si acum. ��

Back
Sus