BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
https://youtu.be/eGSs__QOGuI

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
d3d964ce24c9f881643b8ec8f15f011f.jpg

Au mai ramas 75 de zile pana la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019 care va avea loc la Bistrița pe 31 august! Concursul face parte din circuitul Amatur Romania!
-----------------
Despre tombola "1 din 42" pentru jucatorii incepatori stiti deja ca aceasta va avea ca premiu lemnul Butterfly Andrei Mazunov semnat de starul Butterfly Adrian Crisan.
-----------------
NOU!!! Vor fi si 42 de jucatori avansati, cate unul in fiecare echipa. Unul dintre ei va fi castigatorul tombolei "1 din 42" si va pleca acasa si cu lemnul Butterfly Freitas ALC, semnat de starul Butterfly Marcos FREITAS.
----------------
IN CURAND: "1 din 42" pentru celelalte doua categorii!!!
---------------
Ghiciti celelalte doua premii (staruri) Butterfly ?
----------------
Extragerile castigatorilor celor 4 premii vor fi efectuate pe 31 august 2019, in timpul desfasurarii concursului.

2mf.jpg

Buna ziua! Rog din suflet daca se poate participarea la concurs inca a unui judet-regiunea Cernauiti(Ucraina).Avem jucatori din Cernauti la toate categoriile.Am fi foarte bucurosi
daca am putea sa participam ca echipa.

Ma retrag,100% nu particip acolo ( Moise Mihai, Open, Teleorman).

Mai bine anunt oficialacum- poate ma trezesc si cu vreo nemotivata in clasament!!!!!

Ma retrag,100% nu particip acolo ( Moise Mihai, Open, Teleorman).

Mai bine anunt oficialacum- poate ma trezesc si cu vreo nemotivata in clasament!!!!!

Multumesc frumos pentru mesaj.
De "nemotivata" nu poate fi vorba.
Pana pe 15 august cei mai bine clasati jucatori din fiecare judet au prioritate/dreptul sa se inscrie cu echipa judetului din care fac parte. Dupa 15 august vor avea drept sa se inscrie urmatoarele echipe judetene in ordinea clasamentului Amatur. De exemplu, conform clasamentului Amatur din 1 iunie, judetul Timis are dreptul sa inscrie si a doua echipa.

Buna ziua! Rog din suflet daca se poate participarea la concurs inca a unui judet-regiunea Cernauiti(Ucraina).Avem jucatori din Cernauti la toate categoriile.Am fi foarte bucurosi
daca am putea sa participam ca echipa.

Multumesc frumos pentru mesaj.
Deocamdata pentru anul 2019 nu as putea sa va dau un raspuns concret mai devreme de 15 august. Daca atunci nu vom avea 42 de echipe inscrise atunci sunteti invitatii nostri la concursul de la Bistrița.

Cei 168 de jucatori si cei 32 de voluntari/arbitri care vor participa pe 31 august 2019 la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup de la Bistrița vor fi recompensati cu cate un tricou Butterfly cu insemnele forumului www.tenisdemasa.ro si Amatur Romania.
Au mai ramas 5 weekenduri cu turnee Amatur in care va mai puteti califica!!!

SUCCES!

shirt.jpg

MERSI MULT PT INVITATIE pt echipa din Bucovina de nord(Cernauti)....Vom avea noroc e forte bine nu e tot bine.....ORICUM SUCCESS LA TOATE ECHIPELE.!!!!!!......

Conform clasamentului Amatur Romania din 1 iulie 2019, echipele Brașov, Prahova, Constanța, Arad, Iași, București si Argeș ar fi capi de serie in cele sapte grupe ale BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup care va avea loc la Bistrița in data de 31 august 2019.
------------
Iar capitala ar avea dreptul sa inscrie si a doua echipa!!!
------------
Mai sunt 4 weekenduri pline de turnee Amatur in care puteti sa va rezervati locul la competitia de la Bistrița.
-----------
e07.jpg

Ultima editare:
E o greseala la Mureș, Motorga are cu vreo 10,00 mai mult si cred ca asa is si ei favoriti.

Seful de grupă, elitistul, ar face bine să-si contacteze echipa si să confirme participarea, binenteles sub rezerva că pot interveni mici schimbari odată cu clasamentul din 1 august 2019. Asa se poate schița si un tabel cât mai aproape de realitate.

[TABLE="width: 900"]
[TR]
[TD="width: 749, bgcolor: transparent, colspan: 7"]
Romanian Table Tennis Team Cup 2019
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 92, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 138, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]Nr. Crt.
[/TD]
[TD="width: 92, bgcolor: #8DB4E2"]Județul
[/TD]
[TD="width: 138, bgcolor: #8DB4E2"]Elite
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #8DB4E2"]Open
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #8DB4E2"]Avansati
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #8DB4E2"]începători
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]Mp
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]1
[/TD]
[TD="width: 92, bgcolor: #C5D9F1"]Vrancea
[/TD]
[TD="width: 138, bgcolor: #C4D79B"]Corcoz Costin
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #D8E4BC"]Dumbrava Daniel
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #EBF1DE"]Popescu A. Mihai
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #E4DFEC"]Negoita Gheorghe
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]99.75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]2
[/TD]
[TD="width: 92, bgcolor: #C5D9F1"]Brăila
[/TD]
[TD="width: 138, bgcolor: #C4D79B"]Constantinescu Rares
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #D8E4BC"]Gaitan Tiberiu
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #EBF1DE"]Panait Adrian
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #E4DFEC"]Pascu Gabriel
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]96.47
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]3
[/TD]
[TD="width: 92, bgcolor: #C5D9F1"]Galați
[/TD]
[TD="width: 138, bgcolor: #C4D79B"]Chiscop Bogdan
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #D8E4BC"]Capus Giani
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #EBF1DE"]Bejan Alexandru
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #E4DFEC"]Portase Daria
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]89.77
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]4
[/TD]
[TD="width: 92, bgcolor: #C5D9F1"]Tulcea
[/TD]
[TD="width: 138, bgcolor: #C4D79B"]Neculai Alexandru
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #D8E4BC"]Gherasim Iulian
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #EBF1DE"]Carata Catalin
[/TD]
[TD="width: 125, bgcolor: #E4DFEC"]Bran Florin
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: #8DB4E2"]97.75
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Am vorbit deja cu câteva județe din împrejurimi care au confirmat participarea la competiția pe echipe. Maine urc cu telefoanele spre Bucovina.

Ultima editare:
[TABLE="width: 900"]
[TR]

Am vorbit deja cu câteva județe din împrejurimi care au confirmat participarea la competiția pe echipe. Maine urc cu telefoanele spre Bucovina.

Asa cum am anuntat anterior sunt in concediu in acea perioada..Rog contactati urmatorul din categoria mea,jud SV,nu vreau sa incurc pe nimeni

Si la Gorj cred ca e o greseala. Gatman Laurentiu figureaza cel mai bine clasat la open. Sau cel putin asa apare in clasamentul la 01.07.

E o greseala la Mureș, Motorga are cu vreo 10,00 mai mult si cred ca asa is si ei favoriti.

Cred ca i-a fugit ochii la cifra rosie reprezentand numarul de turnee. Orice pereche de ochi in plus nu poate fi decat folositoare astfel incat eventualele erori sa fie corectate.

Si la Gorj cred ca e o greseala. Gatman Laurentiu figureaza cel mai bine clasat la open. Sau cel putin asa apare in clasamentul la 01.07.

Regulamentul concursului stipuleaza ca prin cel mai bine clasat se intelege cel mai bun loc in clasament, nu se ia in calcul MP. La Gorj domnul Bradusca are 315,2 puncte, locul 336 in clasamentul general, iar domnul Gatman are 271,5 puncte, locul 424 in clasamentul general. Este exact acelasi sistem de calificare ca la A+.

P.S. S-a stabilit cumva modul de punctare a celor care vor participa? Multumesc

Foarte frumoasa initiativa. Imi doresc din inima sa particip. Poate la anul se vor decide participantii printr un turneu judetean.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus