Foarte frumoasa initiativa. Imi doresc din inima sa particip. Poate la anul se vor decide participantii printr un turneu judetean.
Daca nu gresesc, cred ca la ora asta, conform Clasamentului Amatur din 1 iulie, aveti drept sa participati.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Foarte frumoasa initiativa. Imi doresc din inima sa particip. Poate la anul se vor decide participantii printr un turneu judetean.
Confirm și eu participarea.
Conform clasamentului Amatur Romania din 1 iulie 2019, echipele Brașov, Prahova, Constanța, Arad, Iași, București si Argeș ar fi capi de serie in cele sapte grupe ale BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup care va avea loc la Bistrița in data de 31 august 2019.
------------
Iar capitala ar avea dreptul sa inscrie si a doua echipa!!!
------------
Mai sunt 4 weekenduri pline de turnee Amatur in care puteti sa va rezervati locul la competitia de la Bistrița.
-----------
![]()
CLUJ.
1.GOGU GABRIEL-elite
2.CIOBANU GABRIEL-open
3.PIPER PETRU-amatori
4.CRETA PETRU-incepatori.
Propunere:La meciurile de dublu,propun ca perechile sa fie facute elitist cu openist,asta ca sa nu se enerveze prea tare si sa-si iasa din (pepeni),elitistul ca amatorul(incepatorul) pierde toate mingile.Si apoi meciurile elitist-openist vor fi mult mai tari,atractive si viu disputate(sa ai la ce te uita si minuna).Cealalta varianta este" mort" disputata.