Calin Galban
organizator local
Maramureș, echipa 2:Ticala Vasile jr, Horotan Cătălin, Ivașcu Cosmin, Ivașcu Ștefan
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
De la echipa PRAHOVA se retrage de la hobby Nedelcu Marian si in locul sau va veni Lambru Iustinian.
Nu faceți din acest concurs un talcioc cu de toate. Respectați regulamentul . MultumescMulțumesc frumos pentru mesaj.
Vă rog frumos să confirmați dacă domnul Lambru este cel mai bine clasat jucător Hobby din Prahova care dorește să participe.
Mulțumesc!
Mulțumesc frumos pentru mesaj.
Vă rog frumos să confirmați dacă domnul Lambru este cel mai bine clasat jucător Hobby din Prahova care dorește să participe.
Mulțumesc!
Sper că nu ai făcut presiuni să-l înlocuiești
"dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau"
de Alexandru Lăpușneanu
6 meniuri pentru sâmbătă - Bistrița 1
Mulțumim!
Nu exista certitudinea ca jucatorii de Hobby urmaresc acest topic...Chiar deloc, el s-a retras azi datorita unor probleme.
Pentru cei din Prahova de la categoria hobby sau open care in urma clasamentului sunteți mai bine clasați decât Lambru Iustinian la hobby sau Stăncescu Sebastian open și doriți sa veniți dar cu confirmare sigura va rog sa va mentionati prezenta prin telefon la 0728985542 sau mesaj.
Scuze de mesaje ,dar sunt foarte multi in Prahova cel putin la hobby si ar fi mai usor asa.
multumesc
Pastram tradiția si inscriem Iasi 3:
Elite: Sumanaru Catalin
Open: Tibarna Andrei
Avansati: Draganescu Ștefan
Hobby: Pintilie Carol
Rezerva Avansati: Maxim Andrei
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk
E greu de crezut ca un " dobitoc " poate sa convingă pe cineva . Eu , ca mare dobitoc , o sa încerc! În orice județ existe prietenii între jucători. Prieteni călătoresc și joaca împreună. La o astfel de acțiune, ce presupune un efort de grup , nu e simplu sa impui reguli . Ești calificat și nu îți place grupu' , nu te duci . Nu ești calificat dar ai grup , nu ai voie ....sunt necesare compromisuri ( ca în căsnicie)...însă în zilele noastre greu găsești patru persoane care sa accepte compromisul . Sunt curios dacă vreun județ " aliniază " echipa calificata !....oricum , rămâneți valori certe !