Domnule Crișan,Regulamentul concursului este unul pentru toți participanții și este foarte clar referitor la statutul rezervei : poate fi orice jucător aflat în clasamentul de care se tine cont la alcătuirea echipelor. Interpretarea data de dumneavoastră nu exista nicăieri în regulamentul actual,eu încă sper ca dumneavoastră în calitate de organizator principal al acestui turneu o sa respectați regulamentul făcut chiar de dvs iar dacă are aspecte ce pot fi îmbunătățite sunt sigur ca la anul o sa aveți un nou regulament ce va tine cont de lucrurile semnalate de participanții la acest turneu.
Pe final vreau sa va reamintesc ca turneul desfășurat anul trecut s a desfășurat exact după același regulament și uitandu ma pe desfășurătorul acelui turneu n as vrea sa cred ca uneori ținem cont cu strictețe de regulalent si alteori nu.Multumesc!
Mulțumesc frumos pentru mesaj.
Doriți să vorbim despre concursul de anul trecut? Vă răspund cu drag la orice întrebare aveți legată de acesta.
Da, au fost cazuri în care regulamentul a fost "ocolit" la ediția de la Tg. Mureș. Și să nu credeți că nu le-am observat încă de atunci.
Dar, să nu uitați totuși condițiile speciale în care a fost organizat. Au fost destule cazurile în care, datorită reglementărilor sanitare de atunci, când participarea/neparticiparea unor jucători a fost nesigură din cauza acelor reglementări. Împreună cu Amaturul și în special cu dl. Șarcani, ne-am asumat un risc imens în a organiza o competiție de anvergura BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup cu atât de multe incertitudini care nu depindeau de noi. Și, dacă nu mă înșel, concursul de la Tg. Mureș a fost primul cel mai mare turneu Amatur de după pandemie sau, mai bine zis, din timpul pandemiei.
Scurt-circuitele legate de regulament, dacă o să vizitați topicul turneului de la Tg. Mureș, nu au afectat pe nimeni. Nu a fost cazul să avem listă de așteptare sau echipe care să nu se fi putut înscrie.
Din aceste motive am decis că nu e cazul să fim, vorba dvs, "stricți".
Iar faptul că pentru ediția din acest an interesul de a participa este crescut, se datorează poate și faptului că majoritatea membrilor circuitului Amatur apreciază acest concurs așa cum a fost el gândit.
Revenind în prezent, aveți dreptate, rezerva poate fi oricare jucător din clasamentul Amatur. În schimb, același regulament, este cred eu foarte clar în următoarele privințe:
1. Echipele județene înscrise în prima etapă trebuie să alinieze cei mai bine clasați jucători ai județului. În cazurile în care primii clasați nu își exprimă dorința de a participa, locul lor revine automat următorilor din clasament. Până ieri, jucătorii clasați în fruntea clasamentelor au avut posibilitatea de a-și confirma participarea.
2. Începând de astăzi s-a dat startul celei de a doua etape a înscrierilor, etapă în care, au drept de înscriere, jucătorii care urmează în clasament jucătorilor înscriși în prima etapă.
În încheiere vă rog să aruncați o privire peste cele 4 echipe ale Clujului. O să îi regăsiți acolo pe 4 dintre campionii de anul trecut. Dar nu sunt în aceeași echipa, deși sunt 1000000% sigur că și-ar fi dorit acest lucru. Și poate că este puțin nedrept ca echipa campioană a anului precedent să nu-și poată apăra titlul. La fel a fost și la Tg. Mureș anul trecut.
De asemenea, dacă întrebăm toate echipele înscrise, sunt convins că în fiecare dintre acestea ar fi fost cazuri în care să-și dorească un alt line-up.
Cu toții au înțeles despre ce este de fapt vorba în acest concurs. Și pentru asta le mulțumesc și le sunt recunoscător.