AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ,29-30 aprilie 2023,Cluj-Napoca

Dacă erai mai atenta la camerele care te interesează, vedeai cum sunt lovite, rotite, oprite .....etc.
Acum roaga-l pe Cătălin sa pună un sunet.
Mulțumesc de înțelegere.

A nu se intelege ca reprosez ceva vreunui coleg din Amatur.
Am inteles si inteleg in continuare ca jocul acesta se joaca pe puncte si atunci imi asum micile probleme care apar la filmari.

In primul rand vreau sa va multumesc pentru toata munca depusa.
Am totusi o intrebare, pe 29/04, la masa 5 cred ca lipsesc unul/mai multe meciuri, aveti cumva filmarile?

Pe 29 s-a intamplat ceva ce nu-mi pot explica, la mai multe mese , dimineata nu sunt inregistrari.
Am cautat, am luat toate hardurile si le-am verificat de fisiere sterse, dar nimic.
Imi pare rau, ca nu te pot ajuta cu o filmare.

A nu se intelege ca reprosez ceva vreunui coleg din Amatur.
Am inteles si inteleg in continuare ca jocul acesta se joaca pe puncte si atunci imi asum micile probleme care apar la filmari.

Apreciez munca dumneavoastră ,și va felicit,ar fi fost suficient sa spuneți va nu exista sonor,eu nu am urmărit ce se întâmplă cu camerele dumneavoastră ,în legătură cu sfatul dat în mod "gratuit:o sa ii zic sa pună sonorul de la meciul lui
Fan Zhendong​ cu Ma Long😆

Apreciez munca dumneavoastră ,și va felicit,ar fi fost suficient sa spuneți va nu exista sonor,eu nu am urmărit ce se întâmplă cu camerele dumneavoastră ,în legătură cu sfatul dat în mod "gratuit:o sa ii zic sa pună sonorul de la meciul lui
Fan Zhendong​ cu Ma Long😆

Eu stiu ca am dat drumul la sonor, la toate camerele de filmat dar daca cineva a atins camera sau au apasat pe vreun buton voluntar sau involuntar, este o problema pe care nu o pot guverna.

Back
Sus