AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 03-04.05.25

Județul Hunedoara mulțumește mult pentru frumoasa organizare și desfășurare a întreg turneului, mulțumește tuturor organizatorilor , mulțumim Butterfly și mulțumim Botoșani pentru ospitalitatea de care ați dat dovadă. Felicitările tuturor câștigătorilor , tuturor echipelor participante și tuturor susținătorilor participanți care au creat o atmosferă de poveste . Un turneu la superlativ !!! Să ne vedem sănătoși la Cluj !!!

Felicitări echipei BOTOȘANI pentru organizarea acestui turneu ,multumim BUTERFLY și tuturor celor implicați în desfășurarea turneului.Felicitari echipelor participante ,un mare BRAVO tuturor echipelor de pe podium.Felicitari CLUJ. Cu stimă echipa Timiș sa simțit foarte bine la Botoșani.

Ediția a VI-a - Butterfly Romanian Table Tennis Cup - In Memoriam Rocsana Sipos a luat sfârșit, un adevărat regal tenisistic la care doresc să adresez cele mai sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la succesul acestui concurs, d-lui Rasvan Crișan & Co și colaboratorilor Butterfly, toată recunoștința noastră îndreptată către sponsorii: VESTRA S.R.L. – TUȘNAD S.A. – MAXIM SPECIAL CONSTRUCT S.R.L. – MERLINS VITAMIN AQUA – CONSULTING S.R.L. – BAHM CONSTRUCȚII CIVILE ȘI INDUSTRIALE S.R.L. și nu în ultimul rând PILOT SRL, ale căror sprijin și implicare au făcut posibilă organizarea unui turneu la cele mai înalte standarde. Fără generozitatea și dedicarea , această competiție nu ar fi fost la fel de grandioasă și memorabilă.
De asemenea, transmit aprecieri deosebite către staff-ul: Gabriel Corneanu, Victor Rauh, Augustin Mîță, Marcel Aparaschivei, Costică Vieru, Iulian Aparaschivei, Titiliuc Alesia, Honceriu Marius, Cristi Lupu, Romeo Colesniuc, antrenorului Cornel Bălăucă (scuze dacă am omis pe cineva) care a muncit neobosit pentru ca fiecare detaliu să fie perfect și către toți cei care care au pus suflet în buna desfășurare a acestui eveniment.
Felicitări echipei Clujului care a reușit să recucerească trofeul demonstrând un nivel excepțional de joc. În aceeași măsură, toți cei care s-au clasat pe podium merită aplauze pentru performanțele lor remarcabile și pentru spiritul competiției.
Vreau să felicit și echipa STRANGERS pentru locul obținut, poziția 17 nu este deloc rea dacă luăm în considerare calitatea jucătorilor care au fost prezenți, cred că a fost o experiență plăcută pentru echipă și este un imbold pentru ceilalți jucători de a concura în Circuitul AmaTur.
Nu în ultimul rând, doresc să felicit toți participanții, indiferent de clasament, pentru efortul și ambiția arătată pentru a câștiga fiecare punct, fair-play-ul și respectul reciproc au fost elemente definitorii ale acestui turneu, și nu în ultimul rând, revederea cu prieteni din toată țara fiind (cred eu) partea cea mai importantă a acestor concursuri.
Cum spuneam, Butterfly Romanian Table Tennis Cup - In Memoriam Rocsana Sipos nu mai este doar un concurs cred că a devenit o sărbătoare !

Vă doresc succes în continuare, și să ne revedem cu bine la anul la Cluj ca apoi iar la Botoșani ! Noi ne pregătim. Voi ?

Respect, vă îmbrățișez cu drag !

Back
Sus