Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bună dimineața!
Eu/noi v-am cerut o explicație...PE REGULAMENT, nu pe ce considerați dumneavoastră normal, pentru că "normalul unora" e posibil să nu fie și "normalul altora". De aceea regulamente, să le respectăm! E ca în cazul unei legi, chiar dacă nu ne place trebuie s-o respectăm, deoarece "unde-i lege, nu-i tocmeală", nu?
Aaa, că la un moment dat constatăm că legea/regulamentul are "hibe", o/îl putem perfecta, dar nu în "momentul aplicării".
Și, dacă tot ați dorit ca în fiecare grupă să fie o echipă din Zona 6, de ce nu ați mutat MS2 în locul IF???
Atâta am avut de spus!
Vă salut cu respect și vă doresc jocuri frumoase și pline de fair-play!
Bună seara!
Butterfly Team Cup 2025, a fost o reușită din punct de vedere organizatoric, gazdele din Botoșani ridicându-se la înălțimea așteptărilor.
În ceea ce privește competiția efectivă, nu pot să nu remarc adevărul spuselor d-nului Buzatu, anume că multe dintre echipe au avut jucători cu valoare mult peste nivelul categoriei la care au concurat, fapt care a alterat, în opinia mea, competiția sportivă.
Având în vedere că Butterfly Team Cup s-a încheiat, așteptăm răspunsul oficial al organizatorilor cu privire la criteriile luate in calcul la trecerea echipei Brașovului din grupa 6 în grupa 2.
Poate nu ati remarcat, dar aveti RASPUNSUL OFICIAL in posturile 305 si 306
D-nule Gherasim, vă rog, lăsați ironiile sau folosiți-le cu altcineva. "Am remarcat" postările 305 și 306, dar acestea nu reprezintă, din punctul meu de vedere, un răspuns întemeiat pe prevederile regulamentului competiției. Dacă totuși, aceste două postări reprezintă răspunsul oficial al Comitetului Director, înseamnă că acesta a girat nerespectarea regulamentului acestei competiții.
Așa cum am precizat și în postările anterioare, art. 11.1.1 din regulament era foarte clar: formarea grupelor se face ținând cont de regula șarpelui și pe cât posibil, evitarea prezenței a două echipe din aceeași zonă în aceeași grupă. Penultima modificare a componenței grupelor, măcar respecta regula șarpelui, ultima modificare nu mai respecta nici măcar această regulă, ci a fost aplicată discreționar.
Scriu aceste lucruri, nu pentru că noi, Brașovul, am fi avut mai multe șanse în grupa 6, ci pentru că, așa cum ne cereți nouă, membrilor Amatur, să respectăm Regulamentul, la fel de bine vă putem cere și noi asta.
Nu mai insist pe acest subiect, nici măcar nu mai aștept alt răspuns la speța expusă, pentru mine lucrurile sunt clare. Este dezarmant, cel puțin pentru mine, să vezi că în competițiile Amatur unde nu avem altceva de câștigat în afară de respect, există și...altfel de dorințe.
Toate cele bune!