AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 27-28.04.24

Ai câștigat ! Felicitări ! Așa , și !? Ai respectat regulamentul competiției ? Nu , bineînțeles !! O sa spui că nimeni nu l a respectat . Această " cacialma " nu ajuta pe nimeni . E circ ! Ați câștigat circul ! ? Nu inceiminez pe nimeni ...spun doar că această competiție este plina de lacune ( așa a fost de la prima ediție ) . Stop imposturii , stop circului in amatur !!rog , daca se poate , C . D - ul , să scoată aceasta competiției din calendar . Nu am nimic cu nimeni , iubesc Amatur - ul , dar , stop circului ! ( Daca doriți , pot sa argumentez )

Felicitari castigatorilor! A fost o atmosfera frumoasa azi la Polivalenta din Botosani. Felicitari tuturor participantilor, ca doar toti au castigat azi nu numai cei de pe locul I. Organizatorii s-au intrecut pe ei isasi dar las laudele pentru ei pentru cei care au fost oaspeti.

Felicitari m am uitat ieri si azi cat am putut ...frumoasa organizare si Moldova a avut doua echipe omogene Botosani si Iasi...Echipa Botosani confirma si e un semnal de mare omogenizare a grupului ...Filicitari Razvan felicitari Butterfly si trupei organizatorice din Botosani ...Eveniment realizat cred cu profesionalism ....Chapeau...Continuati si anii urmatori

Aurica! Dacă mai RE(patria) vreo 2 jucători....poate,poate!😀

Ce păcat ca suntem atât de răi!până și cățelușii ăia de îi iubiți sunt mai buni!Felicitari organizatorilor și în special domnului Ravan care a pus atât de mult suflet în acest proiect!Un timp în care se întâlnesc oamenii leagă prietenii!Echipa Gorjului va mulțumim pentru susținere!

Back