AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 27-28.04.24

Acasa este intotdeauna cel mai bine dar, nu afli pana nu umbli peste tot. Iar lui Rasvan & Co i-a revenit misiunea sa duca acest eveniment in fiecare judet din tara, are tot timpul s-o faca. Repet, cine nu va fi prezent acum la Botosani din varii motive, o va putea face la anul. Trebuie doar sa se pregateasca. 😁

Sorine eu am terminat cu visele vreau sa ma bucur cu Aurora de tenis, .am primit si binecuvântarea de la Cătălin Craiu :)

Participanții la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 🏆- In Memoriam Rocsana Șipoș 🙏, care va avea loc la 📍 #BOTO5ANI în zilele de 📅 27 și 28 aprilie 2024, vor fi încurajați, aplaudați și, cel mai important, HIDRATAȚI cu apa minerală naturală TUȘNAD. 💥

✌️ ARTESIA - PURITATE VULCANICĂ
✅️ Apă minerală naturală - De la munte

#TableTennisForYou 🏓

Am sunat pentru a rezerva cameră la hotel Belvedere și mi s a spus că nu mai au camere.
Ne puteți da alte locații care să nu fie prin booking?

IMPORTANT:

Hotelul Belvedere (vis-a-vis de Judecatorie) nu mai dispune de camere libere, puteti solicita cazare la hotel Rapsodia *** (vis-a-vis de primarie).

Oferta dumnealor pentru evenimentul nostru este:

• camere Single (pat matrimonial) - 180 lei camera fara mic dejun;
  • camere triple - 300 lei fara mic dejun.
Cine doreste mic dejun il solicita in momentul cazarii.

Persoana contact: 0746.642.423 - Adriana. Se specifica ca veniti pentru concursul de tenis de masa.

0744.544.024 este numarul meu in caz ca aveti nevoie.

Ca sa ajungeti la Hotel Belvedere pentru Party, urcati pe Pietonalul Unirii (3-400m) pana in dreptul muzeului (care este in renovare) si apoi faceti stanga. Dupa cca 70m ajungeti la Hotel Belvedere.

Tarifele normale de cazare sunt:

Back
Sus