patraulea1980
organizator local
Buna ziua .Am participat la acest turneu foarte reușit...captivant și magnific.Au fost meciuri cu de toate pentru toți.Vreau doar sa sesizez ceva ... dar fără a supara pe nimeni cu un mic aspect.De la echipa Iasi jucătorul Tibirna a fost selectat TopScorer al acestui turneu.conform rezultatelor afișate.Daca un jucător joaca tenis de masa cu reguli de la tenis de câmp..asta nu e bine.Am glumit dar băiatul executa doar servicii departe de jocul actual de tenis de masă și de regulile minimale de fair..play......TOATE serviciile pe care le efectuează sta cu paleta la podea ...deci ascunde paleta ..după care arunca mingea în toate unghiurile haotic și...surpriza ...face puncte multe... încălcând în picioare respectul fata de cei cu care joacă. PACAT ca un jucător de nivelul dumnealui face asa de ceva ..dar se pare ca nu deranjează pe nimeni...si au fost meciuri arbitrate foarte multe.....Succes tuturor. Cele bune.
Domnul Vidrut ....va salut....fac aceasta intervenție deoarece îl cunosc pe Andrei de vreo 3 ani și era preferatul meu din amatur si înainte sa fie atât de bun ,și va spun ce este un băiat deosebit, cu mult bun simt dobândit de la părinții lui pe care ii cunosc personal și cred ca nu are rost sa atacam un copil f talentat ,care cred ca dacă ar fi în lotul Stelei sar ridica la nivelul celor de acolo cu siguranta ,dacă vorbim de servicii corecte sau incorecte cred ca ar trebui sa va uitați în echipele câștigătoare și semifinaliste unde ați descoperi o gramada de servicii incorecte ,deci cred cu siguranta andrei și cu serve de contre ar fi la un nivel ridicat ...de joc si atitudine .Sărbători fericite la toată lumea