AmaTur: Turneu B Campionatul Județean SIBIU - 15.11.2014 - TOP 8

haideti cu noutati baieti...unora chiar urmaresc ce se intampla si regreta ca nu au putut sa ajunga la turneu

cei care sunteți nerăbdatori (din judetul Sibiu) va invitam la turneul de anul viitor;)

și acum

grupa de la Open

Grupe Superiore
Amatori - 15.11.2014
1 . Benyovski Bela, Simonis Marius, Botian Radu, Vanga Adrian,
2 . Somlea Darian, Beches Andrei, Bucur Dan, Comsa Dan,
3 . Weiss Simona, Groza Alexandru, Barac Marius, Neghina Vasile,
4 . Radu Constantin, Mureșanu Alex, Muscan Ioan, Banea Radu,
5 . Nicula Dumitru, Popa Paul, Manitiu Florin, Kondort Dan,
6 . Nechita Alexandru, Timaru Ilie, Sutoris Cornel, Roghina Razvan,
7 . Cernejenco Constantin, Decean Darian, Mihu Dorel, Ciobanu Cosmin,
8 . Coma Dan, Negrean Ioan, Dordea Lucian, Bugarin Martin,

Eliminatorii
Amatori - 15.11.2014

1 Benyovski Bela _ 15
--------------------------- 0-3 Nechita Alexandru _ 7
16 Nechita Alexandru _ 7
--------------------------- --------------------------- 1-3 Groza Alexandru _ 3
9 Groza Alexandru _ 3
--------------------------- 3-0 Groza Alexandru _ 3
8 Negrean Ioan _ 11
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 1-3 Nicula Dumitru _ 1
5 Nicula Dumitru _ 1
--------------------------- 3-0 Nicula Dumitru _ 1
12 Comsa Dan _ 9
--------------------------- --------------------------- 3-1 Nicula Dumitru _ 1
13 Decean Darian _ 5
--------------------------- 3-2 Decean Darian _ 5
4 Radu Constantin _ 13
--------------------------- --------------------------- --------------------------- --------------------------- 3-1 Nicula Dumitru _ 1
3 Barac Marius _ 16
--------------------------- 0-3 Mureșanu Alex _ 8
14 Mureșanu Alex _ 8
--------------------------- --------------------------- 0-3 Timaru Ilie _ 4
11 Popa Paul _ 12
--------------------------- 0-3 Timaru Ilie _ 4
6 Timaru Ilie _ 4
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 2-3 Cernejenco Constantin _ 2
7 Cernejenco Constantin _ 2
--------------------------- 3-2 Cernejenco Constantin _ 2
10 Dordea Lucian _ 10
--------------------------- --------------------------- 3-0 Cernejenco Constantin _ 2
15 Simonis Marius _ 6
--------------------------- 3-2 Simonis Marius _ 6
2 Beches Andrei _ 14

CLASAMENT CAMPIONATUL JUDEȚEAN
15.11.2014 - AMATORI
Turneu - B - Sibiu
"
Locurile
Nume prenume - Localitatea
"
_LOCUL_ 1
Nicula Dumitru - Agnita

_LOCUL_ 2
Cernejenco Constantin - Sibiu

_LOCUL_ 3
Groza Alexandru - Cisnadie

_LOCUL_ 4
Timaru Ilie - Ocna Sibiului

_LOCURILE_ 5 - 8
Decean Darian - Sibiu
Simonis Marius - Cisnadie
Nechita Alexandru - Agnita
Mureșanu Alex - Sibiu

_LOCURILE_ 9 - 16
Comsa Dan - Sibiu
Dordea Lucian - Mediaș
Negrean Ioan - Sibiu
Popa Paul - Sibiu
Radu Constantin - Sibiu
Beches Andrei - Sibiu
Benyovski Bela - Sibiu
Barac Marius - Sibiu

_LOCURILE_ 17 - 24 - Grupe sup. loc. 3
Botian Radu - Sibiu
Manitiu Florin - Sibiu
Bucur Dan - Cisnadie
Sutoris Cornel - Mediaș
Weiss Simona - Cisnadie
Mihu Dorel - Mediaș
Muscan Ioan - Sibiu
Coma Dan - Sibiu

_LOCURILE_ 25 - 32 - Grupe sup. loc. 4
Somlea Darian - Cisnadie
Kondort Dan - Sibiu
Banea Radu - Sibiu
Vanga Adrian - Cisnadie
Roghina Razvan - Sibiu
Ciobanu Cosmin - Cristian SB
Bugarin Martin - Sibiu
Neghina Vasile - Sibiu

_LOCURILE_ 33 - 36 -- Grupe Inf. 1 vic.
Rosianu Nicolae - Sibiu
Rotariu Andrei - Sibiu
Dragomir Ioan - Cristian SB
Dragomir Paul - Sibiu

_LOCURILE_ 37 - 43 -- Grupe Inf. 0 vic.
Filea Adonis - Sibiu
Kondort Arpad - Agnita
Comsa Maria - Sibiu
Vladut Ilie - Sibiu
Mureșanu Mihaela - Sibiu
Aprodu Paul - Sibiu
Valean Alina - Cisnadie

Urmează sa postez și grupele inferioare și superioare cu rezultate
și dublu KO la repoziționari Inferioare și Superioare
Adonis

Ultima editare:
Astăzi, 15. Noiembrie 2014, am trăit emoții și clipe de satisfacție.

Am vizionat și eu cu inima și pumnii strînși ultima parte a Campionatului Județean de la Sibiu. C?știgător a fost simpaticul nostru coleg de club cu care ne antrenăm la Agnita, Dumitru Nicula, alias GEO IARBĂ!

Pentru unii e ?o bagatelă?, ceva ce nu merită luat în seamă. în mod sigur unii vor spune: ?e normal dacă la concurs nu s-au prezentat CUTARE sau CUTĂRICĂ?. Alții vor spune alte lucruri, ca de exemplu că titlul acesta nu are o valoare atât de mare cât am crede unii dintre noi.

Pe mine astfel de ?c?rcoteli? nu mă interesează. A fost o competiție organizată după toate regulile, iar Geo a câștigat! Cei care regretă sunt invitați să participe anul viitor și să facă și ei ce a făcut Geo acum!!!

Sunt obosit și mi-e foame? Dar nu mănînc și nici nu mă odihnesc înainte de a scrie aici aceste gînduri. Astăzi GEO m-a făcut să fiu mîndru că-s agnițean. Și să-mi amintesc că jucam și eu pe vremuri cu el într-un garaj, iar mai apoi la sala Clubului Sportiv din Agnita, unde acum ne antrenăm noi toți ce ?nebuni după tenis? din acest oraș pierdut în centrul României. Pentru Dumitru Nicula din Agnita cred că este v?rful activității sale în domeniul sportului pe care-l iubește. Iar pentru mine este o bucurie foarte mare. El a fost astăzi, la sala de sport a Centrului ARIA din Sibiu, CEL MAI BUN într-o competiție cu alți pasionați din Sibiu, Cisnădie, Ocna Sibiului și alte părți ale județului. A ocupat LOCUL I la final și a primit o cupă de CAMPION JUDEȚEAN!!! Lucrurile astea nu i le mai ia nimeni? nici măcar c?rcotașii. Iar eu ca agnițean mă mîndresc sincer că această CUPĂ va veni la Agnita și nu va mai pleca de acolo.

Mulțumesc, GEO, pentru bucuria pe care mi-ai făcut-o astăzi!!!

Mulțumesc, Csaba Zedler, pentru că te-ai zbătut ca să jucăm tenis la Agnita în condiții decente și pentru că l-ai ajutat pe GEO să-și pună ?iarba? pe paletă! :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=Cd0rw5cJdWc&feature=youtu.be

Bravo Geo, bravo Govo!
Alex bravo si pentru jocul tau (si de azi si de joi) dar si pentru felul in care impreuna cu cei de la Aria, organizati toate aceste evenimente. Se vede munca de echipa, interesul ca lucrurile sa iasa bine. Va doresc ca eforturile voastre sa dea roade, oricum mie mi-ati intrecut mult asteptarile dupa o jumatate de an. Inca o data felicitari!

Bravo Govo, bravo Geo, felicitari tuturor pentru participare si ma bucur ca v-ati simtit bine !
Felicitari Alex,Adonis, si Paul pentru munca depusa !

Grupe Inferioare și superioare cu rezultate

grupe superioare

eliminatoriu II KO

uni dintre jucatori (care au mai rezistat fizic și psihic, doritori de tenis) au jucat în continuare
iar alti au plecat

am sa revin cu Rezultate grupe de repoziționare Inferioare și Superioare
cred ca toate lumea a jucat pe saturare ;)
ADONIS

Dragii mei Sibieni!
In acest moment ,cand va scriu aceste cuvinte ,ma simt foarte fericit pentru ca Turneul B -Campionatul Judetean Sibiu-Amatur a fost o reusita!
Am avut de toate!Um numar mare de jucatori din judet care au reprezentat Sibiul, Mediașul ,Cisnadia ,Agnita ,Cristianul.
Dupa meciuri frumoase ,multa transpiratie ,am desemnat si campionii:Open-Govoreanu(Agnita) si Amatori -Nucula D(Geo-iarba Agnita).
Nu pot sa nu remarc si jocul si cresterea in valoare a multora dintre ei.
Multumesc pe aceasta cale tuturor participantilor si in mod special lui Adonis care se ocupa de sistemul organizatoric.
Multumesc Dechatlon pentru premiile oferite castigatorilor.Multumesc Emi-TT pentru cele 3 premii de la tombola si pentru mingile de 3* cu care s-a jucat.Multumesc Aria Sport pentru cele 10 vouchere cadou oferite la tombola.
Felicitari Maria Comsa pentru joc si multumesc ca ne-ai ajutat sa facem extragerile!
Si multumesc inca odata d-lui Ioan Ciolan pentru acesta sala de tenis de masă pentru care suntem invidiati.
A fost o sambata frumoasa dragi amaturisti sibieni.
Va asteptam la antrenamente si nu uitati ca ,in fiecare joi avem Turneu Antrenament Saptamanal la Aria Sport TDM!

Cu stima si respect,
Alex Mureșanu
Manager Sportiv
Aria Sport

- - - Actualizat - - -

Asteptam poze mai multe de la Darian si de la Marius Barac!

Hola Multumesc echipei Aria pentru inca un turneu organizat ,,ca la carte,, o atmosfera deosebita, buna dispozitie de joc la toti participanti, multe premii si cadouri surpriza. Felicitari castigatorilor Govo / Geo-iarba. Sa aveti o Duminica placuta, cu stima Timy. Hola

In sfarsit am spart gheata.Va multumesc pt urari la toti. Sa ne vedem cu bine la turneul final/Geo iarba/Agnita.

Felicitari GEO și Felicitari GOVO

amândoi ați avut meciuri destul de grele și ați câștigat

felicitari tuturor jucătorilor au fost grupe inferioare și superioare destul de grele și echilibrate

sper să ne întâlnim și la anul și să fim mai buni și mai mulți

Back
Sus