Acum , in prag de numarare a voturilor , am gasit si eu putin timp pt.:
- a multumi organizatorilor turneului pt. oportunitatile oferite prin turneele organizate in aceasta superba locatie ,
- a felicita castigatorii celor 2 turnee ( open - Govo , amatori - Geo ) ,
- a va anunta ca m-am imbolnavit de sindromul "Alex Mureșanu " , care ma bate in ultimul timp pe unde ma prinde ( felicitari Alex ) ,
- a ridica palaria in fata tuturor participantilor , ce devin o tot mai mare si stransa familie ( a-si putea linistit sa inlocuiesc cuvantul participanti cu cuvantul prieteni ) ,
- a imi exprima respectul fata de munca depusa de Adonis ( care se imparte cu eforturi mari intre masa de joc si butoane , pt. ca totul sa fie OK ) .
Au fost si ceva neclaritati in legatura cu sistemul de joc 2KO care cred eu ca nu este pus in practica cum trebuie , asa cum cred ca in clasamentul final asa cum se intocmeste acum e loc de imbunatatiri care sa nu mai lase loc de interpretari ( am si solutia daca e cineva interesat de acest lucru ) .
Si ca de obicei , instantanee de la turneu , cu speranta ca majoritatea participantilor se regasesc in ele , pt. a ramane cu amintiri placute :

http://s8.postimg.cc/pgoaheajl/IMG_1541.jpg[/IMG]