Re: Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct
Musatescu Stefan din Slobozia cedeaza locul sau lui Vestineanu Ionut tot din Slobozia.
Musatescu Stefan din Slobozia cedeaza locul sau lui Vestineanu Ionut tot din Slobozia.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
N-are rost sa ne luam de Federatie acum, la ei probabil s-ar face niste calificari inainte.ursuleanvasile a spus:foarte tare frate :!:![]()
BRAVO AMATORILOR :!:![]()
federatia nu va face niciodata ceva asa frumos :!:![]()
daca se continua asa in amatur ,FlorinBN a spus:N-are rost sa ne luam de Federatie acum, la ei probabil s-ar face niste calificari inainte.ursuleanvasile a spus:foarte tare frate :!:![]()
BRAVO AMATORILOR :!:![]()
federatia nu va face niciodata ceva asa frumos :!:![]()
nici FRTM n-a avut vreodata un astfel de turneu, de asemenea anvergura!!FlorinBN a spus:35 de jucatori din primii 50,
26 jucatori noi.
:lol: Mare figura esti dom Catalin!Multumesc pentru o oferta insa mi se pare riscant :lol:cata_60 a spus:Te luam in camera noastra,cu mine Boris si Mehmet .Vii singur sau cu Alifie?
Adjudecat!leordarares a spus:Anunt important!
Daca mai are cineva un pat liber la hotel Capitol i-as fi foarte recunoscator.
M-am miscat destul de greu si nu am apucat sa fac rezervare camera![]()
Mentionez ca sunt foarte ordonat, nu sforai, dimineata nu stau o ora in dus, si nici nu lipesc palete la 3 dimineata :mrgreen:
Astept CV-urile pe pm sau telefonic!![]()
Multumesc pentru intelegere![]()