Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct

Re: Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct

Comentariile sunt de prisos. Totul a fost la superlativ.Bravo organizatorilor si participantilor!!!

Kantor Imre-Zoltan a spus:
Comentariile sunt de prisos. Totul a fost la superlativ.Bravo organizatorilor si participantilor!!!
asa este !...
Felicitari !!!

horia a spus:
flash a spus:
In primul rand felicitari organizatorilor si celor carora i-au sprijinit si ajutat, pentru tot efortul depus la realizarea celui mai "mare" turneu de pana acum din istoria Amatur-ului, atat prin numarul de particiapnti cat si prin valoarea celor prezenti. Atmosfera eu zic ca a fost una deosebita si ma bucur ca am putut sa particip la acest eveniment care indiferent de ce va urma, va ramane un punct de referinta, cel putin in opinia mea. Singura intrebare este, oare unde se va ajunge de aici(nivel cred nesperat de nimeni la inceputuri)...vor fi prezenti la fel de multi jucatori in mod frecvent la turneele A sau A+, vor mai aparea constant jucatori "surpriza" care sa demonstreze ce rol are determinarea in acest sport...Inca odata respectele mele acestor oameni cu suflet mare...
Frumos turneu. Cred ca totusi o trecere din nou la sistemul Open si Amatori ar fi binevenita. Si mai mult de cat atat, chiar sa se faca trecerea atat de la Open la Amatori.
Militez si eu (in continuare) pe sisteme si turnee diferite, pe criterii valorice (de clasament), macar pe doua categorii!! Amaturul a luat mare amploare si nu ma refer doar la acest turneu, ci la numeroasele de peste 100 participanti numai anul acesta si este timpul ca cei care conduc sa se gandeasca serios si SA IMPLEMENTEZE un alt sistem, cu promovari si retrogradari, cum a mai fost... ca o fi mai complicat de tinut statistica, nu cred ca s-ar plange Florin, cred ca realitatile si progresul Amaturului necesita ajustari la noile conditii.
Daca insa doriti in continuare sa fim in condens (si la propriu si la figurat) si sa se joace semifinalele si finalele la orele tarzii ale noptii, si daca cei care bat sute de km in tara sa joace doar 5 meciuri sunt dispusi si pe viitor cu acest lucru, atunci... tot inainte!!
Altfel, SUPEEERBE POZE !!!

Un turneu cu adevarat MARE !
Personal le multumesc domnilor Vali Soare si Dan Bodeanu pentru implicarea deosebita in organizarea acestui turneu!
Multumiri speciale si pentru: Bogdan Trifu, Rares Leorda, Daniel Pui, Vali Suta, care m-au ajutat a doua zi sa incarcam inapoi in camion mesele pe care s-a jucat acest turneu.
Sa ne vedem sanatosi !

sorin167 a spus:
Multumiri speciale si pentru: Bogdan Trifu, Rares Leorda, Daniel Pui, Vali Suta, care m-au ajutat a doua zi sa incarcam inapoi in camion mesele pe care s-a jucat acest turneu.
Ma alatur si eu cuvintelor lui Sorin, multumindu-le din suflet atat lor, cat si soferului care a transportat mesele!
Tot pentru sofer... complimente din partea D-lui Radulescu! (dupa ce am incheiat incarcarea, administratorul salii, m-a rugat sa iau legatura cu soferul si a ramas cu gura cascata caand i-am spus ca nu avem sofer, ca domnul de la volan este director de banca! Intre timp a reusit sa o inchida si sa transmita complimente!)

"Un concurs la care a fost tot Amaturul",sclipitoare remarca !
O adevarata provocare!Asa am simtit ca a insemnat acest concurs pentru organizatori!
Eram insa ferm convins ca totul va iesi perfect!Asa si a fost.
Organizare perfecta!Bravo dl Dan!Bravo Vali!
Nu mai exista nici un dubiu ca avem persoana potrivita care sa coordoneze ca presedinte asociatia Amatur! :wink:
ps.as vrea sa mentionez inca ceva:Acest concurs de 247 de perosoane care s-a desfasurat in 2 sali diferite a inceput la ora 10:30!!!

Pentru a ramane in acelasi ton, as vrea sa fac o remarca speciala:
Poate va amintiti ca in timp ce luati micul dejun sau pranzul la PERGOLA, ati discutat cu un domn inalt, agreabil, in timp ce va servea cu un pahar de vin fiert... sau poate ati observat o doamna draguta, care va pregatea la bucatarie menu-ul de pranz, intorcand cartofii...
Doamna Iulia Biclineru si domnul Daniel Biclineru, patronii restaurantului, ne serveau cu placere si cu pasiune... in timpul liber, in celelalte zile fiind medic si director!
De aceea tin sa le multumesc si public pentru atentia si promptitudinea cu care am fost serviti!

am mai descoperit doi oameni :
unul, ambitios si priceput in organizare : dan bodeanu
celalalt, nevazut, neauzit, dar simtit : vali soare
BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........ na ! ca mi s-a stricat calculatorul :D :D :D
sa ne vedem sanatosi !

Dan2 a spus:
sorin167 a spus:
Ma alatur si eu cuvintelor lui Sorin, multumindu-le din suflet atat lor, cat si soferului care a transportat mesele!
Tot pentru sofer... complimente din partea D-lui Radulescu! (dupa ce am incheiat incarcarea, administratorul salii, m-a rugat sa iau legatura cu soferul si a ramas cu gura cascata caand i-am spus ca nu avem sofer, ca domnul de la volan este director de banca! Intre timp a reusit sa o inchida si sa transmita complimente!)
....cum altfel, doar suntem prieteni..... :D

Suuuper turneu!
Conditii foarte bune de joc, organizare eficienta, gazde ospitaliere, meciuri frumoase si multi jucatori de top prezenti.
Mai vrem si la anul un turneu A+ la Valeni, nu neaparat la fel de urias ca acesta.

Este primul turneu la care particip si chiar am ramas impresionat de tot !! Felicitari si le astept cu interes pe urmatoarele ! Ma duc sa ma antrenez :) ! :D

Doresc sa multumesc din suflet tuturor care au participat la acest 'MEGA-TURNEU' ,este o munca titanica sa poti organiza un asa turneu,meritul nu este al meu,FAMILIA AMATUR a confirmat.Toti la un loc am reusit sa transformam pentru o zi, orasul VALENII de MUNTE in CAPITALA a TENISULUI de MASA pentru AMATORI.
Mii si mii de multumiri!!!! DANE esti mare.

Ca unul ce urmareste de ceva timp aceasta miscare sportiva, ce capteaza cu fiecare turneu participanti din ce in ce mai multi, (culminind cu turneul de la Valenii de Munte, unde au fost peste 250 de participanti) v-as propune spre dezbatere o idee care este foarte folosita la turneele internationale, si care cred ca va reduce timpul petrecut in sala pentru marea majoritate a jucatorilor, si anume:
- in momentul in care se anunta turneul, cu datele de contact ale organizatorului, se specifica si un numar de cont in care se depun banii pentru taxa de participare, in asa fel incit cu citeva zile inainte de inceperea turneului (in cazul Amatur pina joi seara) lista de inscrisi se incheie, iar organizatorul stie deja numarul de participanti.
- acest lucru il ajuta la alcatuirea grupelor, si in functie de numarul de participanti si de numarul de mese pe care le are la dispozitie, sa ia decizia de a organiza mai multe serii de grupe inferioare,si de a le posta pe forum in ziua de vineri
- in acest fel jucatorii care sunt in prima serie de grupe inferioare vor incepe turneul la ora 09:00 iar cei care vor fi in seria a doua de grupe inferioare vor veni la ora 11:30
Avantaje:
- se elimina aglomeratia din sala, cind toti participantii trebuie sa fie la prima ora la inscriere, si se pierde cel putin o ora pina se valideaza, pina se incaseaza taxa, pina se fac grupele, etc
- se micsoreaza timpul petrecut in sala de participanti, deoarece daca stii ca vei juca in a doua serie, nu mai vii dimineata la 09:00, ci iti planifici timpul sa ajungi la 11:30
Dezavantaje:
- s-ar putea ca o parte din cei care au platit taxa prin banca, din diferite motive sa nu mai ajunga la turneu, si s-au ales cu banii pierduti
Orice comentarii din partea dvs sunt binevenite

Scuze pentru lipsa pozelor : cu locul 1 si cu cea de grup, imi lipsesc,memoria la camera se umpluse,rog pe cineva din cei care au fost prezenti,si au imortalizat momentele sa le posteze pe site.Multumiri anticipate.

Banii dupa parerea mea nu se vor pierde daca anunta in timp util,i se va returna,sau daca va participa la alt turneu are deja taxa platita.Eu personal consider o idee foarte buna.

florin toma a spus:
Ca unul ce urmareste de ceva timp aceasta miscare sportiva, ce capteaza cu fiecare turneu participanti din ce in ce mai multi, (culminind cu turneul de la Valenii de Munte, unde au fost peste 250 de participanti) v-as propune spre dezbatere o idee care este foarte folosita la turneele internationale, si care cred ca va reduce timpul petrecut in sala pentru marea majoritate a jucatorilor, si anume:
- in momentul in care se anunta turneul, cu datele de contact ale organizatorului, se specifica si un numar de cont in care se depun banii pentru taxa de participare, in asa fel incit cu citeva zile inainte de inceperea turneului (in cazul Amatur pina joi seara) lista de inscrisi se incheie, iar organizatorul stie deja numarul de participanti.
- acest lucru il ajuta la alcatuirea grupelor, si in functie de numarul de participanti si de numarul de mese pe care le are la dispozitie, sa ia decizia de a organiza mai multe serii de grupe inferioare,si de a le posta pe forum in ziua de vineri
- in acest fel jucatorii care sunt in prima serie de grupe inferioare vor incepe turneul la ora 09:00 iar cei care vor fi in seria a doua de grupe inferioare vor veni la ora 11:30
Avantaje:
- se elimina aglomeratia din sala, cind toti participantii trebuie sa fie la prima ora la inscriere, si se pierde cel putin o ora pina se valideaza, pina se incaseaza taxa, pina se fac grupele, etc
- se micsoreaza timpul petrecut in sala de participanti, deoarece daca stii ca vei juca in a doua serie, nu mai vii dimineata la 09:00, ci iti planifici timpul sa ajungi la 11:30
Dezavantaje:
- s-ar putea ca o parte din cei care au platit taxa prin banca, din diferite motive sa nu mai ajunga la turneu, si s-au ales cu banii pierduti
Orice comentarii din partea dvs sunt binevenite
Ideea este foarte buna, daca vom reusi sa o punem in practica vom putea incepe turneele la 9:00 sau 9:30.

Si mie mi se pare o idee buna! Totusi un alt dezavantaj ar fi pentru cei ce lucreaza pana dupa ora 18(nu mai gasesc deschis la nicio banca) si pentru cei care locuiesc in mediul rural si nu prea au cum sa depuna banii(din lipsa sediilor bancare).

Corcoz Costin a spus:
Si mie mi se pare o idee buna! Totusi un alt dezavantaj ar fi pentru cei ce lucreaza pana dupa ora 18(nu mai gasesc deschis la nicio banca) si pentru cei care locuiesc in mediul rural si nu prea au cum sa depuna banii(din lipsa sediilor bancare).
Pentru asta exista Internet Banking!

sorin167 a spus:
Corcoz Costin a spus:
Pentru asta exista !
OK! Atunci nu am nicio indoiala ca ai sa-l inveti pe Nea' Sinescu cum este cu Internet Banking-ul Sorine! :D :D :D

Back
Sus